Hirdetés

Aktív témák

  • Mcray

    senior tag

    Tegnap nagy volt az állatkert. 36 játék , két, zsinorban 10 bukta körrel.

    Annyira berágtam egy 400 Eff ratinges Löwe játékosra, hogy írtam neki játék közben amolyan levezetésképpen, hogy ne küldjem el az anyukájába:

    Komarin II-es bázis

    Top IS-3 egész csata allatt AFK, pedig simán betöltött...Löwénk elment jobbra az arty helyre és onnan nézte ahogy a Lórántunk próbálja megfogni az áttörő ellent. 2 percíg tartotta őket...

    Én a Pz 3/4-emmel átrongyoltam a hídon, hogy tudjak spottolni az Arty-nak és a TD-knek, azokat akik jöttek foglalni. Jött egy Type 59 és az első percben kinyírt. Senki nem lövöldözött volna oda még csak véletlen sem. Nem merték felfedni a helyüket... Type odament, felfedte őket és kb 2 percre rá össztűzben elfogyott a védelem, amire odaértek a támadók és felvették a poziciót...

    Végig kértem, hogy valaki menjen be középre. Egyetlen tankunk sem ment középre az ellen meg odament és Turkey Shootot rendezett. Ekkor az arty mögé bújt Löwe odament az Afk IS-3 munk mögé és ott bújt tovább. Amikor világos lett neki, hogy az IS-3 miatt nem tudják őt eltalálni, fogta és oldalba rakta magát, és azonnal meghalt 5 lövéstől amit egyszerre kapott. Szándékos volt, vagy csak ilyen hülye volt? Nem tudom.

    Írtam, hogy " Gj Lowe, thx for spoiling the game for 14 other players. Reported as Bot for hiding behind arty for 7 minutes"

    Erre a KV-3 munk valami ilyet szólt magyar nyelven "Mi a fasz bajod van neked? Ez csak egy játék"

    Lehet Freelancer kollégával volt dolgom? :DD :DD :DD

    "Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

Aktív témák