Hirdetés

Aktív témák

  • Arpee78

    senior tag

    válasz D.Orion #36265 üzenetére

    A T34 az a tank ami megtanít megfontoltan harcolni, ha nem vigyázol rá megbosszulja.

    A T34 grindem elején a 105-ös ágyúval kissé eszetlenül nyomultam előre és szorgalmasan lőttem a lepattanókat amig ki nem lőtték alólam a tankot. A win ratiom ennek megfelelő volt, gondoltam úgyis a tank hibája, majd a 120-as megváltás lesz. De nem, a 120-as ágyúval sokat javultak ugyan az eredményeim, de mégsem szálltak a magasba. Ekkor egy rövidke időre elszakadt nálam a cérna. A saját T34 tankom ellenség lett és a lesz@rom ha kilőnek és nem lövök semmit stílusban játszottam. Nem volt jó érzés és nem vagyok rá büszke.

    Ezért egy szép nap kiegyezést kötöttem a tankkal és utána megpróbáltam (több)ésszel harcolni. Tanácsot kértem jobb játékosoktól, taktikáról kezdtem olvasgatni neten. Meg is lett az eredmény, a grind vége már lényegesen jobb lett.

    A T34 előtt húztam a T25AT-t, unalmas 50%-os win ratiom volt vele amikor eladtam. Visszavettem mikor akciós volt a T34 meccsek után és csodák csodája sorra nyerek vele (~65%).
    A KV-val dettó. Leapadt a kredit mikor a T30-ra gyűjtöttem az xp-t, így a T30 árát sok KV csatában lőttem össze, ezeknek is közel 60%-át nyertem és a KV-s átlag xp-m prémium nélkül 500 fölé került.

    Szóval a T34 után javulást tapasztaltam a játékstílusomban. Igaz vagy nem, de ezt a T34-nek tulajdonítom.

    A nyomulás/óvatoskodás között kell egyensúlyozni. Régen nem voltam óvatos, most néha a picit túlzott óvatosság a bajom. Pl. itt a KV-3-al korábban is mehettem volna az IS-3-ra.

    Más, tele ideggel nem tudsz ésszel játszani. Valahogy vezesd le a feszt.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák