Hirdetés

Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    Ma kifejezetten peches szériám van, általában teli van a csapat 45% alatti nyerési mutatóval rendelkező játékossal, veszítünk is sorra. Nem az a baj, hogy nem megy nekik a játék, hanem az, hogy amikor az ember mond nekik egy taktikát azt magasról lesz*rják. Mikor 10:7-re vezettünk és 2 saját tankunk az ellenfél hátába jutott, mondottam nekik hogy most kéne támadni. Erre azt mondja az egyik: "no tx". A másik megkérdezi hogy: "why?".

    A hozzáállásukat nem értem, nem az a céljuk hogy fejlődjenek? Én is rengeteget tanultam más, tapasztaltabb játékosoktól meg próbálok csapatjátékos lenni, de így nehéz...

    Szerintem teljesen átlátható volt a helyzet, hogy így "satuba" tudnánk fogni az ellent és két oldalról ledarálnák őket.

    A csata elején az egyik tank megvillogtatta a pálya szélén lévő dombot, hogy azt foglaljuk el, erre sem reagálak, ketten indultak el a dombhoz + én az arty-val úgy helyezkedtem hogy segíthessem őket. Persze jött az ellen is és a többiek nyugodtan kempeltek a bázison, míg mi harcoltunk.

    Ugyanezen csata legemlékezetesebb pillanata mikor egy stug iii el akarta küldeni scoutolni az egyik nehéz tankot (valami tier 5 francia volt ha jól emlékszem), ami egy hosszú vitába torkollt, majd a nehéztank kivégezte a stugot. :)) Be is kékült, bár ezek után még kilőtt 2 ellent is.

    És a lényeg, hogy mindezek ellenére is nyerni tudtunk, pedig a csata elején elkönyveltem az újabb vereséget.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák