Hirdetés

Aktív témák

  • Mcray

    senior tag

    válasz Djuree #34149 üzenetére

    Valóban nem jelent semmit. 99.9%-ban csak randommal jött össze az 57%-os statom, mégis pocsék vagyok sok tankkal.

    2 dolog van ami miatt lassan de biztosan megy lefelé a legtöbb játékos statja, aki régen kiharcolt magának egy tisztességes statot:

    1. 7.0 óta teljesen feje tetejére állt a MM. Mintha egy teljesen másik játékkal játszanék.Bármibe lefogadom, hogy a WG bevezetett egy olyan rendszert, hogy a jobb játékosokat 12-13 pocsék játékossal rakja, össze, hogy a jó játékosnak nehezebb legyen (Vegyen aranyat...) illetve a rossz játékosnak elég sikeres köre legyen(úgy hogy semmit nem csinál), hogy megszeresse úgy a játékot, hogy vegyen aranyat.

    Ezt igazolja, hogy a WG bezáratta azt a topicot, ami a stat modot tartalmazta...nem tetszik nekik, hogy már mi mezei halandók is látjuk, hogy minden körünk direkt meg van torpedózva pont úgy ahogy a nyerőgépeket szokták.

    2.Ennyi hülye ártó lemming miatt sokkal gyakrabban kerülök olyan helyzetbe, hogy egyedül kell védenem egy bázist, majd a halott lemmingek irányából megjön a másik erő és vége a dalnak, mert két oldalról kiszedni. 7.0 előtt ilyenek nem voltak, pedig már a Bétában is játszottam. Teljesen random volt minden kör, nem volt olyan, hogy 20 kört zsinorban bukok, meg 20 kört zsinorban nyerek, miután volt 5(!!!) 20 körös buktám...

    Mióta fent van a stat mod, az előtt tudom az eredményt hogy lemegy a 30 másodperces számláló. Nem vagyok jós, de 80%-ban bejön, és csak akkor nem jön be, ha valahol van egy magányos lenézett KV, aki lederpel mindenkit, aki nem foglalkozik vele, csak az ellen IS-4-ekkel...

    "Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

Aktív témák