Hirdetés

Aktív témák

  • MCGaiwer

    addikt

    válasz ollie #30975 üzenetére

    néha valóban elkap a hév, és sértő amit írok. viszont rosszabbnak találom az igazság elhallgatását, mint az esetleges sértő vagy zavaró hatásait. életem 80%át pesten töltöm, tehát akár mondhatom én is hogy pesti vagyok. ebben az esetben élhetek olyan kifejezésekkel, amik az általános (nem mind, hanem az átlag, ha valaki nem érzi magát a átlagba tartozónak, nyugodtan hagyja figyelmen kívül) pesti polgárt jellemzik?

    úgy gondolom, minden amit leírtam teljesen jellemez ez átlagos városi embert, és bizonyára mindenki úgy gondolja hogy ő aztán nem, meg mindenki ismer valakit aki aztán nem, és biztos sokan nem erősítik az átlagot. Ez nem előítélet vagy sztereotípia, hanem a szememmel látom.

    a fenti cikknek is van egy sajátos hangvétele, és biztos vagyok benne hogy nem egy vidéki autós írta.

    leírom kultúráltan a lényeget
    ha nem lesz útdíj, és csődbe megy a bkv akkor
    A: mozdulni nem lehet B: levegőt venni se.

    Szinte tény, hogy az utasok fele bliccel. másik tény hogy városiak nagy része túl kényelmes is, ezért 5percenként járnak a buszok, és 100menként kell egy megálló.

    eddig kb 8 alkamollal lett kisegítve a bkv állami támogatásból, ami az egész ország lakosságát terheli, holott a vállalat szinte csak a pestiek kényelmét szolgálja. Eközben a vidék egyre jobban lemarad. Nem érzem hogy ez megint a teljes lakosság feladata lenne.

    kérdezem tehát, hogy változtatnátok a helyzeten (vezetőségcserén kívül, az alap.) ha teljesen elzárkóztok a külön fizetéstől és a kényelmi szint feladásától?

    Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó

Aktív témák