Hirdetés

Aktív témák

  • jahrn

    senior tag

    válasz joker1220 #18865 üzenetére

    Az a problema ezekkel a szovegekkel h papiron ez jol nez ki, de a valosagban h hogyan teljesit az sokszor mar mas teszta.
    1. Az ujabb "orosz" harckocsik (T-80, T-90, az ukran T-84 meg ide vehetjuk a kinaiak Type sorozatanak modern tagjait) nem kerultek harci bevetesre (max a csecseneknel meg gruziaban - eggyik sem egy komoly pancelos erokkel rendelkezo nepseg), ezert kb lovese sincs senkinek h tenylegesen mire kepesek (a fejlesztoknek sem sok). Plane h ha el is adnak beloluk akkor azok butitott verziok (mondjuk kb ez minden harckocsigyarto cegre igaz)
    2. Ugye az M1 (meg ujabb verzioi) ugy volt hirdetve h a vilag legjobban vedett harckocsija kumulativ lovedekek ellen ( kinetikus vedelemben a Leo 2 az No1). Ehhez kepest az elmult 6-8 evben odaveszett 2-300 beloluk irakban (pontos szamot nem tudni, az amerikaiak is szeretnek buveszkedni a szamokkal), egy jo reszuket RPG-7tel (amit egy oserdei piacon is beszerezhetsz 1 zsak buzaert) lottek ki/rongaltak meg.
    Ellenpelda a Challanger 2 aminek egy peldanya egy baszra-i utcai harcban 24 (!!!) RPG-7/Milan/RPG-27 talalatot kapott es csak az eggyik repesztette meg a pancelzatot - de a tank tovabbra is harckepes maradt.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák