Hirdetés

Aktív témák

  • AlexWolf

    senior tag

    válasz L-e-f-i-e #11024 üzenetére

    és psycroptic :

    Nem toltam még T43-44-gyel, és nem is sírok. Én sok emberrel szemben úgy fogadom el a játékot, ahogyan van. Nem érdekel ha sok az arty, vagy TD az adott körben vagy egyik oldalon medek másikon meg csak heavyk vannak (bár ez utóbbi picit zavar :D ), mert akkor annak megfelelően játszok. Ha meg kilő egy arty, akkor tudom, hogy legközelebb óvatosabb leszek és folyamatosan mozgásban, fedezékben kell maradnom.
    A sok probléma ellenére szerintem ez egy jó játék. Van 25 tankom, szóval volt már olyan is, hogy egyszerre 5 volt csatában, akkor mentem a 6.-kal.
    Nem bánkódok, ha kilőnek, de örülök ha kilövök valakit.
    Nem vagyok spur, mint sokan, akik csak azért nem lövik ki az 1-2 %-on lévő ellenséget, mert 1075 pénz egy skuló. Mivel a sebzése nem csökken egy 2%-os tank is ugyan olyan veszélyes, mint egy 100%-os. Pláne, ha a spurságom miatt elmenekül és mondjuk szétszedi az artykat, vagy bárki mást, és emiatt vesztünk.
    Minden élő ellenfél bármilyen állapotban is van, potenciális veszély, így kilövendő.

    [ Szerkesztve ]

    AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

Aktív témák