- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arolotifar
őstag
Egyik haverom küldött linket, talált Gnomefather 9.15 csomagot. Nálam megy [link]
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
törölt tag
válasz Antonius1978 #43598 üzenetére
Tesztszerveren mentem 430-al. Nekem tetszett. Talán még egy ászt is sikerült összeszedni vele. Gondolom, annál a tanknál alacsony az ász szint, mert nem hiszem, hogy olyan népszerű lenne, mint a T62a és a 140.
-
rlazol
veterán
a minap janóval mentünk szakaszban.
ez a meccs nem rólunk szólt (neki legalább tisztességes sebzése van, nekem az se), de a spiccünk lehozta a meccset. 9 kill 4000+ dmg. Érdemes megnézni.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
galervin93
őstag
válasz #84221696 #43602 üzenetére
Nekem tesztszerveren az ELC-re jött össze a harmadik jel, amikor barátnőmmel T10-be mentem szakaszba, és Malinovkára dobott. :-D
A 140 vs T62 kb. hitvita, legalábbis ahogy tapasztalom itt (is). Ki fogom idővel próbálni mindkettőt. Igazából engem a modulérzékenységben egy zavar, ha az szemből jellemző. Pl. a Tigris egy imádnivaló gép lenne számomra, de hogy állandóan ellövik a motorját szemből, az nonszensz... A CDC-nél nem zavar, az mindenhonnan rekesz. :-D De ott legálabb sebesség van... Itt ha szpottolnak, akkor már sárga-piros is a motor. Na most ha a 140 is ilyen (csak a rekesszel), akkor kitépem a hajam. :-D Na de a jövő zenéje ez még.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
dvids
aktív tag
válasz galervin93 #43605 üzenetére
Obj140nek is azért elég erős a tornya (ha nem is T62A szint), és +1 fok gun depression is van mellékelve. Ezt ki kell használni, akkor nem lövik el a lőszerrekeszt, a teste amúgy is gyengébb mint a T54-nek, ezeket okosan kell már használni közelharci szitukban.
+ azért a Tigrishez képest alacsony profil, az egy nagy doboz, bárki bárhol belövi.[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz #84221696 #43602 üzenetére
Na en megneztem mind 3 tankot - T62,140,430, es nalam a hitvita el van dontve, a 430-asra fogok utazni, mert attol eltekintve, hogy picitt gyatrabb a celzasi sebessege mint a masik kettonek, minden parameterben jobb mint az elozo ketto.A loszerrekesz 252 erteku, a masik kettonel meg csak 210, tobb elete van a lanctalpanak is stb.Igaz, a csolehajlas csak 5 fok, mint a T62-nek, szembe a 140 6 fokjaval.
Asszem nalam a 430 lesz a nyero, az mar mas kerdes, hogy en nem fogom tudni olyan jol hasznalni mint itt egyesek. -
Emu
őstag
válasz galervin93 #43605 üzenetére
No! Pokolcicával majdnem úgy kell játszani mint a CDC-vel. Csak annyit kell beleszámolni, hogy az előbbi tolatva lassabb. És ugyanúgy, ahogy a CDC-t szereti a T49, úgy a cicával figyelni kell a trollgunos M4-ekre.
-
zodo
nagyúr
Pici öröm is öröm, kezdem levedleni a bot státuszt.
Végre sikerült elérnem a total wr 50% -ot amit a jövőben majd jól leronthatók. -
jr1994
addikt
válasz Antonius1978 #43607 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de a 430-at csak az obj 416 felől lehet kifejleszteni.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
törölt tag
Sokan mondták, hogy a 430 ágyúja rosszabb, mint a T62a és 140 ágyúja. Nem néztem ennek utána, így nem tudom, de azt hiszem, meg kellene nézni az adatait.
-
jano_77
nagyúr
A legnehezebb utat választottad akkor!Legnehezebb és egyben legszenvedősebbet is! Palacsintasütőkkel elég nehéz a játék, pláne úgy, hogy a Obj.416 nagy lövege 63K XP kb. és anélkül semmit, de értsd szó szerint, SEMMIT nem tudsz kezdeni! Én is most erre utazok - szép óvatosan csak -, de nekem már garázsban a másik kettő 10-es orosz med.
(#43610) Mogyesz75: úgy tudtam, hogy ez egy med tank, de lehet hogy rosszul használtam akkor eddig.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jozefgucci1
addikt
Amúgy orosz med téma . Kezdőknek én biztosan a T54-T62 vonalat ajánlanám és ha az bejön akkor vissza lehet térni az OB140-re . A palacsinta sütő -hátsó tornyos ágat én kihagynám . Az már a szado-mazo kategória .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
szbalogh
addikt
válasz jozefgucci1 #43614 üzenetére
Az új statpadder accountomon még van két nap prém de inkább artiztam ... jobban élvezem na! Az egyhites killek és az utána kapott kommentek miatt csinálom
Nick: HE_Storm
-
h1mpi
félisten
Tegnap volt az a bónusz kód, beírtam és a weboldalon ki is írta, hogy 2 nap prém, este, amikor beléptem akkor meg 0 nap prémem volt. Valaki találkozott ilyennel?
Fully electric lifestyle!
-
szbalogh
addikt
-
jano_77
nagyúr
Próbálta már vki a BLITZ-t? Gondoltam nézek egy-két YT videót róla és ekkor akadtam erre a gyöngyszemre! Nagyon gáz a csávó.
-
mcwolf79
veterán
Még kicsivel több mint 400 felfogott sebzés (1 a grille-től) és megvan a Obj. 260 HT-12 küldetés
Tegnap is 500 felfogott lövésre voltam tőle, nem akar ez összejönni Pedig direkt rongyoltam a Grille 15 felé, hogy rám tudjon még lőni, de nem élte meg hogy rámlőhessen[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
h1mpi
félisten
-
törölt tag
válasz jano_77 #43613 üzenetére
Látótáv fetisiszta vagyok, ami a nyílt pályákon hasznos tud lenni, főleg ha rám van osztva a legapróbb láncszem szerep.
A 8k feletti spotjaim közül csak két köröm van scouttal (13 90 és T49), a többit T30, T-54 SP, WZ-111, Centi 7/1, JPE100-al hoztam össze.Mekkora tahóság ez az új szakasz bónusz!
Csak akkor jár, ha azonos trierű tankok vannak a szakaszban.
Így elérték, hogy light mellé csak lightot érdemes betenni T5-T7-ben.[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz #43783936 #43623 üzenetére
Hát azért az tényleg idegesítő,mikor valaki light-tal behoz pl. egy T5-ös heavy-t,és a light felrántja T8-ba, ahol nem sok haszna van.
Szal sztem jó ez így, ennyi "kellemetlenség" sztem belefér. Sőt, én egy az egyben kivenném ennek a lehetőségét. Akkor a troll szakaszok is megszűnnének.[ Szerkesztve ]
-
-
senior tag
válasz #43783936 #43628 üzenetére
A WG megint lépett valamit, ami jó lenne, csak az a gond, hogy rossz helyről indultak.
A tank tier helyett azt kellene nézni, hogy mi a szakaszban lévő tankok max. battle tierje, és ha az eltér, akkor figyelmeztet, ha meg az eltérés nagyobb / egyenő 3-mal, akkor nem lehet belépni csatába.
A bónuszrendszer maradhatna, a büntetésnek meg így nem lenne igazán jelentősége, mert nem lehetnének troll platoonok[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
mcwolf79
veterán
válasz Atti777 #43629 üzenetére
így van.
Nem hiszem hogy olyan rettentő nagy munka lenne az, hogy egyáltalán létre se lehetne hozni troll szakaszt. Már a jármű kiválasztásánál lehetne korlátozni, hogy pl. a platoon leader járművéhez viszonyítva milyen tankokat rakhatna be a többi tag.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
jano_77
nagyúr
EZT a fajta auto aim extended modot - ami jelzi is, ha be van fogva az enemy - tudja vki, honnan lehet a 9.15-höz leszedni? Olyat, ami működik is.
-
jano_77
nagyúr
Hétvégi akció, ah esetleg vki az ON topicot nem olvassa.
x3 az első győztes csatákban
50% kedvezmény az amcsi, német, brit és franszia normál T5-ös tankok árából
30% kedvezmény ugyan ezen nemzetek T6-7 normál tankjainak árábólplusz vannak küldetések kóláért, pudingért, csokiér és személyes tartalékért is természetesen.
-
emre
veterán
válasz jano_77 #43631 üzenetére
Amit mutattál az nálam nem volt megbízható.
Ezt jobban szerettem: [0.9.15] Autoaim indication+snapping+addinsA stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
jano_77
nagyúr
-
-
jano_77
nagyúr
Szuper a felhozatal ma is mint mindig!
Egyik csatám M40/43-al:
Rákövetkező csatában a sebzés meg lett, ott viszont a nem lett 3 kill. Ismét szuper team volt.Mondtam már, hogy én mennyire szeretek artyzni!?
szerk: jaaa és mindkettőben top sebző voltam. A mostani küldetésem az, hogy legyek top sebző - gondolom Karácsonyra sikerül majd.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
-
benvolio
őstag
Amióta Intel-re váltottam, nem csináltam videót. Eddig a Mirilis Action! programot használtam, de most kipróbáltam a ShadowPlay-t. Tegnapi Torta végjáték: [link] Dezsávű érzés volt, mert az AT15-el is volt hasonló vég.
-
lacibacsi
addikt
Idióta Skoda a végén foglalás helyett elment artyra vadászni, pedig kettőnknek lett volna lehetősége befoglalni a bázist. Az artyvadászat mondanom sem kell, nem sikerült. Mondanom sem kell, alig voltam ideges. Azért egész jó eredmény lett a végére...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
infectedmann
őstag
Mióta elkezdtem a DOOM single sztorit azóta nyugodtabb az életem WoT nélkül. Jó lesz ez a kis pihi.
-
-
lacibacsi
addikt
Köszi a gratulációt, de azért tegyük hozzá, hogy az enemy nem volt a helyzet magaslatán, szinte esdekelve járultak elém, hogy ugyan lőjem már őket... Na jó, ez nem igaz, csak hát az áldott szerénységem ezt mondatja velem. Most 32. csatára ez sikerült, de lehet, hogy a következő 1400-ban meg semmi sem fog.
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
emre
veterán
válasz lacibacsi #43648 üzenetére
O268-al nekem is a mázlifaktor miatt lett meg az ász. ez sem most volt
Ez benne van, de akkor is ott kell lenni, fel kell ismerni és ki kell tudni használni a lehetőséget.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
törölt tag
Sziasztok.
A wn8 általában mennyi idő alatt megy fel? Van 5000 csatám, az első 2-3000-et full botként mentem, nem tudtam kb semmit a játékról. Aztán néztem replay-t, tank elemzéseket, stb... Így átlagban a napi statban megvan az 1000-1200wn8, de az összes csata még mindig csak 440, és zavar hogy nooboznak...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest