-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
aginor
veterán
Kint a hír a bétáról, aki akarja kezdheti szerinem húzni.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Joe-T
tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Van egy KV-1S a garázsomban teljesen kifejlesztve! A kérdésem az lenne, hogy töltés gyorsító+ célzás gyorsító mellé mit lenne érdemes feltenni rá harmadik opciónak? Most jelenleg álcaháló van rajta, de lehet, hogy van jobb lehetőség is. A legénység 100%-on van rajta, de még csak az első képzettséget tanulják. Az építő jellegű válaszokat előre is köszönöm!
Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!
-
jahrn
senior tag
-
Fel
addikt
Nem tűnik rossznak. Két új motort kap és a Konisch löveg is megkapta a 165-re buffolt sebzést sima AP lőszerrel.
Nekem röpke másfél óra alatt lejött, települt, majd még bő 20 perc mire bejutottam...
------------------------------------------------
És akkor jöjjenek a képek:
Német techtree, a szükséges xp-vel.
Aufkl. Panther, Indien Pz., Leopard Proto A, Leopard 1 és összevetésként M48A1 adatok és lövegek:
Az Indien Panzer (jelen állapotában) nagyon jó cucc! Jól mozog, gyorsul, pontos a löveg. Ilyen a - lövegkitérítése:
Leo 1 collision modell: [link]
Indien Panzer cm: [link]
Változtattak a GUI-n is. Csata közben változott az aktuális állás kijelzése. Látszik, hogy milyen osztályú tankok vannak a csatában és melyek "élnek" még közülük:
És a csata utáni jelentésbe is bekerült az okozott sebzés a csapatpanelre:
[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
válasz GrooveHero #48596 üzenetére
de jó neked!!
Nem tudom hogy eladjam e vagy maradjon..néha igazán felbosszant az ST-1.. amúgy meg sokszor hatalmasat megyek vele!
Gondolom vagy remélem az IS-4-en jobban muzsikál a top M62T ágyú mert pl:a T-54-en sokkal jobb az az ágyú ami a T-44-en egy kalap szar.
Érthetetlen amit néha müvel az ST-1-en az ágyú..WoT:jimmbo
-
Joe-T
tag
válasz csaabz #48605 üzenetére
Az a gondom a látótávolsággal, hogy a legnagyobb löveg pontossága távolra már nem valami jó, így érzésem szerint max csak látom az ellent, de lőni nem fogok rá, mert sanszos, hogy elhibázom. A célzás gyorsítót azért gondoltam, hogy fedezékből kilépve gyorsabban célra lehessen tartani és lőni, majd visszahúzódni egy kávéra míg betölt a löveg.
Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!
-
Timyyy
őstag
"Javítva lesz a Hatodik érzék kijelzése (a jelzés nem jelenik meg egy azonnali újraspotolódás után)"
Juhéé így is hasznos ahogy most van, legtöbbször van idő behúzni a bucit, de ha azonnal felvillan, még jobb
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
jahrn
senior tag
válasz csaabz #48605 üzenetére
Ahhoz az agyuhoz kell a celzasgyorsito. Sot ha belegondolok az IS-8 meg IS-4 kivetelevel talan minden orosz hvy-re kotelezo.
(#48610) Joe-T Azt azert hozzateszem h majndem mindenre teszek ventit. Ez nalam ilyen perverzio szal lehet h van jobb megoldas KV-1S reszere. En mondjuk a rammer+egld+vent harmassal nyomtam vele, de az nem mostanaban volt.
(#48604) Fel Jonak tunik az a gundepression. kerdes persze mi lessz belole a teszt vegere, meg a szokasos 1 peccsel kesobbi nerf utan.
[ Szerkesztve ]
-
Jolet
őstag
szerintetek az elkövetkezendő 2 hétvégén várható 8-9-es tier akció?
már nagyon vennék valamit, de fájna ha utána féláron meg lehetne kapni
a szülinapra tartalékoljak aranyat és kredit hegyeket?WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
jano_77
nagyúr
Az összehasonlítást nézegetve, elment a kedvem a Leo-tól. :-(
Ez alapján nekem nagyon úgy tűnik, hogy az amcsi Patton jobban megéri, jobbak az adatai.
Igaz, hogy lassabb, mint német társa, de vastagabb, többet lehet lőni percenként és ugyan annyi az átütése és a sebzésük is megegyezik. Jól látom?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
J.J. András
őstag
-
jahrn
senior tag
válasz Iron Funeral #48615 üzenetére
Felmegy LINK
-
Fel
addikt
válasz Iron Funeral #48615 üzenetére
Igen. Az a 2. lövege. Az alap az L/56...
Tartalékolni kell rá 14k free xp-t, mert az alap felfüggesztéssel semmi nem megy fel rá (még egy venti sem!).jano_77: Engem ez annyira nem lepett meg. Kb. erre is számítottam, hogy az M48A1-gyel lesz egy szinten, így nem is igazán érdekelt a Leo1 (M48-am már van). Az Indien Panzeren remélem nem sok mindent fognak butítani a véglegesre, és akkor az nekem tökéletesen elég lesz arról az ágról.
---------------------------------------------------------------------
Azt ígérték korábban, hogy változtatnak a német light ág költségein és így is lett. Most, hogy már több tank van, és be is lehet csatlakozni róla egy másik ágba, szépen lecsökkent a VK28.01 fejlesztési költsége:
Most még több mint 50k xp kell a VK 16.02 Leopard-dal, 8.5-ben már elég lesz 28.500 xp is. Erre érdemes odafigyelni, annak aki most fejlesztgeti a kis Leót.
Gondoltam kipróbálom a T-80-at...
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
válasz J.J. András #48618 üzenetére
A nemet tervezoknel kell reklamalni, de ez a NATO doktrina miatt (is) lett ilyen tank. A legjobb benne az az agyu...ami pediglen brit fejlesztesu LINK.
[ Szerkesztve ]
-
Dr_Syrex
senior tag
"Tartalékolni kell rá 14k free xp-t, mert az alap felfüggesztéssel semmi nem megy fel rá (még egy venti sem!)"
Ilyenkor megéri feldobni rá fejlesztett torziós rugókat, ha van elég kredit, és így legalább lehet már használni a tankot a meglévő alkatrészekkel.
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
SoulReaver
veterán
Tök jó, ma megint a 2 perces bandához rak be ez a szar MM..... 8 meccs kb 1 óra alatt..és mind bukta. menő !!
Továbbra is szakasztársakat toborzok!!
[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
Csak nekem tűnik úgy hogy az új német medek kb minden második lövésre ammorecket kap?
-
törölt tag
szülinapra nem kapunk semmit?
-
Fel
addikt
válasz #35692544 #48624 üzenetére
Ha belenézel a naptárba, akkor rájössz, hogy igen, de majd csak a jövő héten.
J.J. András: Hogy lehet egy tier 10 tankot egy tier 8 közepeshez hasonlítani? Nem csak páncélzatból áll egy tank. Azon a szinten, ahol a Leo 1 van ott inkább csak harmadlagos szempont a páncél. A jó löveg és a mozgékonyság fontosabb. Aki ezt ki tudja használni, annak biztosan tetszeni fog. Aki meg azt várja, hogy erről
mindenbármi pattogni fog...------------------------------------------------------
Kidobott a szeró
Nincs kedvem megvárni, míg újra beenged...
Lehet egész hétvégére ennyi volt a teszt lehetőség számomra.------------------------------------------------------
Egész jó lesz ez a csökkentett 30 és 7 napos camó festés ár. Így már van haszna venni egy-egy olyan tankra, amit csak átugrunk grind közben.
[ Szerkesztve ]
-
sequator
senior tag
óhogyaza....
a WG elmehet a... oda.
A VK2801et még a tier léptetés előtt kifejlesztettem, gondolván, hogy ha magasabb tierbe kerül, talán emelik a research costját. Erre csökkentik.Csak azért nem sajnálom, mert az alatt az idő alatt nagyon a szívemhez nőtt a kis Leo. Kell bele legalább 10 goldammo és a T8as monstrumok (T34, JgTiger88, S.Pershing) csak néznek, hogy ki lövi őket.
Legjobb meccseimben ELC AMXel párban nyírtuk őket: én ellőttem a két láncát a nagy dögöknek, az ELC meg jó nagyokat ütött rajtuk. A legszebb az volt, hogy nem szakaszban, csak sima random csatában többször is sikerült egy-egy idegen ELCvel összedolgozni így.sautia
sequator
-
Tenken
őstag
Ez mi ez a WéGlény?
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
nagyúr
-
Dobi 562
addikt
Van egy új szerzeményem, SU-122-44. Még csak kevés csatát mentem vele, ma 5 darabra volt időm, abból 4-ben kritikán aluli teljesítményt nyújtottam, 5.-re sikerült ez (mára abba is hagyom):
-
Tenken
őstag
válasz Napfénysüti #48630 üzenetére
Ingame stat szerint legjobb köre loltraktorral volt, ahol 3-at nyírt ki. Gondolom utána egyből vette az egyik 8-ast is...
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
SoulReaver
veterán
És amúgy mit ér majd megint ez a sok változtatás, javítás? A játékosok 90% -a akkor is retardált, ostoba, agyatlan, balpénisz marad....
Ma kipróbáltam pár tankot teszt szerveren, hát ott sem volt győzelem... ott főleg oroszokkal rak össze ugye, de mintha zombikkal játszanál egy csapatban....(tudom, a lényeg a tesztelés...) Mellesleg elég pontatlan volt 100% legénységgel+venti+kaja: t57 heavy, t62, f155... T 10 -ben azért ezekkel illene eltalálni 4-500m lévő álló célpontokat.. (Engem elszoktak...)
A SE.GG fejeket kellene elpaterolni, h akik játszanának értelmesen azokat ne egye az ideg....
Küldjön a hóhér nekik születésnapi köszöntő kártyát.... Adjanak valami elfogadható ajándékot, ne megint egy T1 SZ@R-t![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
grex4
aktív tag
Srácok valaki mesélje már el hogy kell játszani a Panzer 3/4-el mert én egy rémálomnak tartom, és egy rakás szarnak már bocsánat. Cél a VK36 természetesen még a peccs előtt és 25k xp-t kell még összekukáznom ezzel. Leírhatnám a sírásomat de egyszerűbb úgy leírni hogy mindenben rossz, még a saját tierjében talán elvan de fölötte. Kupolákat nem üt át... Sebezgetek vele 1000körül de azt is rémálom összehozni. Szal havan replay vagy tanács azt megköszönném.
Napfénysüti: hm, értem. Papíron 110 az csak, 70mm-t is mázlival üti át...
Kéne valakivel szakaszozni hátha gyorsabban menne az xp hajkurászás[ Szerkesztve ]
üdv
-
Csabi04
tag
válasz Tenken #48635 üzenetére
Ne hibaztasuk őt, most kezdte és majd belejön. A premium 8-as tankokat hagyhatta volna későbbre.
En voltam a teszt szerveren, de ott az IS3-al legalulra T10-es balfaszok köze tett. 2-ik helyen végeztem. A többiben nem nagyon remekeltem.
Na szóval kipróbáltam a 8-as artyt, de nem gondoltam, hogy ilyen k@rva drága a javítás. Alig csináltam valamit de mar halot volt a csapat. Az embernek szerintem mar el is megy a kedve a játéktól, ha latja mennyi a javítás. Mész egy szar kort egy tankkal és kínlódhatsz visszafarmolni az ezüstöt. -
nagyúr
-
jahrn
senior tag
Mar regen jatszottam vele, de ha topdog vagy akkor egyertelmuen majdnem mindent pwn-olsz vele (KV-1et is, csak esszel). Mozogni mozogni mozogni es kihasznalni a kornyezetedet. Mondjuk mar elegge regen jatszottam vele.
Most elkezdtem a Tiger H-t h meglegyen az L71 az Indianra de h ez mekkora borzalom stockkent. Ami meg borzalmasabb h igyis lehet vele szivatni az atlag jatekost. Jot tenne a jateknak ha a prem tank melle agyat is adna a WG. -
xtmod
senior tag
válasz vJokka #47235 üzenetére
kösz szépen. kicsit játszogattam az nvidia beállításaival, + a játékban is kb. úgy van mint a tied, most 1600x900-on megy 40 fps körül, de ennél több valószínüleg nem lesz benne. még a hűtőbordákat kitisztítatom (én nem jöttem rá, hogy jön le ott a burkolat ) talán az dob rajta még.
üdv.
-
BinLaden
tag
Hálóó!!
kamikáze medált kaptam S-51-el
T54 nekem jött 200 valahány hápévalSürgős hívásom volt. A fiamért kell mennem. Az iskolába, ugye Torrente? Figyelj! Te dobjál be valamit.. Egy whisky-t vagy a f@szom tudja mit, csak ne lábatlankodj itt ...
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest