-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nagyúr
-
vhw
addikt
válasz marked one94 #48250 üzenetére
Na most már megjavult... semmit se csináltam...
Tehát kiderült, hogy egy fejlődő, önalló döntéseket hozó létforma a készülékem.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Csabi04
tag
Most voltam egy csatában egy 2-es artyval es meg volt egy 3-as. A barát arty kilőtt mert én mar 2-tot lőttem ki és o semmit.
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz marked one94 #48254 üzenetére
Ellenem nem, téged viszont már most elkenne wot-ban
-
vJokka
aktív tag
A járművek adatainál a "view range" a max észlelési távolságod mutatja (ameddig a parancsnok lát). Ezt tudod növelni a Binocs/Coated Optics felszerelésekkel. Tehát a felderített tankokra nincs hatással, a valós látótávod nem befolyásolja. Viszont segítségükkel előbb észreveszed a "rejtőzködő" tankokat. Wot wiki : [link]
Itt leírja azt is, hogy pl átlósan messzebb ellátsz a térképen (700m felett is akár), mint párhuzamosan a széleivel (max 500m).
(Remélem érthető; most keltem nemrég, még kicsit káoszban vagyok )
Owen: csak fél-hivatalos van: [link]
[ Szerkesztve ]
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
Jolet
őstag
ezt írták a levélben, de a kugli fordító nehezen értelmezhető végeredményt ad
•Мы определили, что Вы нам отправили реплей игры версии World of Tanks .
Наша система конвертации реплеев в видео на Youtube пока что не поддерживает эту версию игры, и потому мы не смогли отправить Ваш реплей на конвертацию.
Скорее всего поддержка этой версии игры будет реализована чуть позже. Следите за новостями нашего сервиса.
P.S.
А если Вы скажите нам где можно скачать этот клиент, то мы из Вашего реплея сделаем видео намного быстре!WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
virkir
veterán
-
Tomi0703
addikt
válasz jano_77 #48231 üzenetére
szerinted egy ekkora jatek fejlesztoi viccelodnenek aprilis elsejen?
hat nem. ez olyan mintha a barca kirakna az oldalara, hogy messi 180 misiert a cityhez megy. aprilis elsejen en csak sportoldalakat lattam viccelodni es nem a komoly, hivatalos oldalakat.
lesz feladas, holdas palya, pause es silent mod is. gondolj bele... a pause hanyszor jol jott volna... na latod! inkabb orulni kene, hogy a wg ilyen kreativ es egy multi jatekba kitalal ilyeneket. -
SoulReaver
veterán
PlanetWot
Hát igen... este már nem kellett volna játszani... sok agyatlan miatt sok bukta kör jött az amúgy jó naphoz.. :SAmfiton
Van mind2, de rájöttem már, h nem fogok vele sniperkedni Jó a páncélja, sok fajta tankot tud pattintani... (IS-7, E-100, stb..)
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Tomi0703 #48264 üzenetére
Ez nem kreativitás, ez kérlek szépen egy kurva szar játék még jobban szétb***ása
Majd amikor a csapatodban 15 emberből 12 benyomja a megállítást, meg a fehér zászlót, aztán maradtok 3an és lerágnak csontig.
Rohadjak meg, ha nem ez leszWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
vhw
addikt
válasz GrooveHero #48267 üzenetére
Ti ilyen pót-elsejét tartotok?
-
MODERÁTOR
Hát ha ez lesz akkor továbbiakban 0 ft, és shiftdel
20 éve a Prohardveren
-
Dobi 562
addikt
válasz psycroptic #48270 üzenetére
Én nem tudom eldönteni, hogy viccelnek-e vagy komolyan gondolják hogy a WG ilyen marhaságokat hoz be a játékba.
-
GrooveHero
addikt
Nem, csak kifejtettem a véleményem, hogy mi lenne ha...
Muszáj volt válaszolnom, mert ha tréfa, ha nem, akkor is visszájára sülhet el, és úgyis a játékosok fogják megszívni. Persze úgy sem lesz belőle semmi. Csak vélemény kifejtés.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
bullseye
addikt
válasz psycroptic #48270 üzenetére
mentségükre szóljon, először a Blizzard is csak viccelt a pandákkal
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
-
veterán
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
.mf
veterán
válasz vJokka #48259 üzenetére
Éppen az a gond, hogy nem így működik. Vagy legalábbis nem úgy, mint ahogy ebből logikusan következne. Vagy egyszerűen nem működik. Ld. az Ac46 vs IS3 eset, ahol nekem látnom kellett volna (spotolva volt), mégse láttam, neki viszont nem feltétlenül kellett volna engem látnia (távol voltam), mégis látott és ki is lőtt (ami külön érdekes, akkora távról az IS3 ágyújával eltalálni a weakspotot...)
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
babferi
tag
Sracok egy kis erdekesseg , lehet volt mar kint , vagy hasonlo volt , de erdemes megnezni . Ruszki szerorol replayek , gyongyszemek. Veletlenek , ritka pillanatok , szopatasok , noobsagok . Hatalmas !
... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...
-
jano_77
nagyúr
Van itt vki a HAD-A klánból?
(#48283) owen7711: szerintem érdemes megvenni, kipróbálni, mert nem rossz tank....és 'ha minden igaz, akkor onnan jön majd a 8.5-el az új német MED ág is.'
Amúgy Nekem meg van mindkét tank, szerintem mindkettő nagyon jó kis sniper tank.[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
owen7711
csendes tag
Köszi a linket!
Egy noob játékosnak melyik tankot ajánlanátok inkább? A Párducot vagy a Tigrist?
A Vk3601H-val játszok épp, és van annyi szabad xp-m, hogy a vk3002db-ből kifejlesszem a Panthert , anélkül , hogy megvegyem(mármint a db-t)
-
Tomi0703
addikt
Hát annál több sebzés marad neked! Nem hiszem el, hogy csak én látom ilyen derűsen a dolgot. Gondolj bele, nem lesz senki aki elvegye a killedet és annyi sebzést osztasz ki amennyit csak akarsz! Ha úgy érzed nem fog menni, maximum bedobod te is a törölközőt.
(#48274) adrian360: Basszus mennyit számít, hogy nem raktam a végére egy ilyet:
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz owen7711 #48283 üzenetére
Noobnak mit? Szovjet KV-t! Semmi mást
Egyébként meg noobság ide vagy oda, ez csak a saját stílusodtól függ. Vannak tankok amiket sokan lehordanak minden szarnak és zseniális köröket megyek vele (pl: M1A8, T49, T20). De ugyanakkor vannak olyanok, amikkel mások mennek nagyon jókat, én meg teljesen béna vagyok hozzájuk (jellemzően a scout tankok ilyenek nálam, de a PomPom ágyús dögökre ízére sem tudok rákapni).
Szóval ne másoktól várj eligazítást, hogy melyik tank jó és melyik rossz. Ilyenek nincsenek, csak eltérő játékstílusok, amikhez az adott tank kevésbé vagy jobban passzol.
-
AT1S
tag
Sziasztok,
Most éppen van prémiumom és akarok aktiválni egy bonus kódot, amihez 1 hó prémium jár, akkor az a +30 nap hozzáadódik a meglévőhöz?
Gondolom alap kérdés, de még nem csináltam ilyent, és nem akarom elrontani, így inkább megkérdezem...Köszi,
ლ(ಠ益ಠ)ლ
-
KaLeun
senior tag
Szinte mindig angolra állítom a fordítót, mert magyarul nagyon sokszor értelmezhetetlen. Angolul már értelmezhető:
We have determined that we sent you replay the game version of World of Tanks.
Our system will convert the video replays on Youtube so far does not support this version of the game, so we could not send your replay to convert.
Likely to support this version of the game will be implemented later. Stay tuned for our service.
P.S.
And if you tell us where to download the client, we will replay from your video is much faster!Cila
-
vendingo
veterán
Szeretnék SMS-el Goldot venni.
Vett már így valaki, mikorra íródik jóvá a fiókomba?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
owen7711
csendes tag
válasz Stauffenberg #48285 üzenetére
egészen véletlenül a szovjet heavy ággal kezdtem a játékot, Kv1,kv1s,t150 tankokkal játszottam fejenként 200-250 csatát de ráuntam, hogy csak amiatt megyek jó köröket ezekkel a tankokkal, mert mindegyik OP valami miatt(páncél, fegyver, mindentelnyelő lánctalp stb)
-
.mf
veterán
válasz vendingo #48295 üzenetére
Legközelebb szerintem a születésnapon, jövő hét vagy azutáni hétvégén lesz. Tavaly legalábbis úgy emlékszem, hogy az is volt. Én is ilyen akciók alkalmával szoktam bevásárolni, pár hete is egy-másfél millányi felszereléssel töltöttem meg a depót, azokat rakosgatom fel később új tankokra, amiket veszek.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Stigma.HC
senior tag
Egy kis érdekesség.
Pár hete rendeltünk munkatársakkal harckocsi maketteket amik mellé jártak ugye bónuszkódok. Na most mi hárman már felhasználtuk a saját kódjainkat de egyikük még csak tegnap próbálta. Mikor lekaparta a kis csíkot ahol a kód található, jött a nagy meglepetés, mert a kód helyén nem volt semmi Ahogy a meghívó résznél sem.Szóval most ment a boltnak email egy új kód miatt
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Bingisz
addikt
válasz babferi #48281 üzenetére
Ez hatalmas!
Azért ritkán, de velem is megesnek ilyen dolgok, mint belekanyarodni a vízbe luchsal a menekülés/üldözés közben. Meg olyat is csináltam már, mint az IS-6, csak én E75-el.
A zenét meg még a Neverhoodban hallottam először....
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest