- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Érdemes szenvedni a Su85-el mert eddig nem igazán jött be. A többinek is hasonlóan rossz a páncélja ?
Franc tudja.
En sem birok raerezni a SU-85-re, meg a SU-100-ra.Elobbi az orraig sem lat, meg tavcsovel sem, igy csak akkor veszem eszre az ellent, ha mar a fele HPm hianyzik, aztan akkor sem birom eltalalni.
Utobbi sem remekel celloveszetben, mondjuk ezt betudhatom a 87%-os legenysegnek is.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Honap tankja a JP: +30% credit.
Ezen felul aprilis 5, pentek reggelig felaron veheto
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
BlackB1rd
csendes tag
válasz nyunyu #48151 üzenetére
Nekem SU-100on venti,rammer,camo van és eléggé bejön(effem vele csak 12XX).A nagy titok az,hogy a 100 milis csővel kell használni(122est csak TC-n meg super6on teszem fel).Csata elején nézd meg merre mennek a heavyk,keress arra egy bozótot és fedezd őket,vagy védd a bázist és sniperkedj.Szükség esetén mehetsz flankelni is.Én így használom.Ezek után jön a 152,ami szintén jó,de nem kiemelkedő,mint elődjei.Vissza fogod még sírni a 85öt és 100at
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
Néhány adat az indien panzerről.
[link]
Ezek szerint felmegy rá majd a 8.8/L71, de a top ágyúja 90mm-es lesz.
Valamint lesz egy kis páncélja is."-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
nyunyu
félisten
válasz BlackB1rd #48154 üzenetére
Mint minden zart TDt, ezt is a periszkop+venti+rammerrel probalom hasznalni.
100mm van rajta.De egyszeruen keptelen vagyok vele jatszani, pedig nem keves TD gyakorlatom van.
vagy védd a bázist és sniperkedj.
0.4 pontossagu agyuval sniperkedni?
Amikor a 0.38-as T25 AT sem kepes eltalalni 350m-nel tavolabbi celpontokat?
(Mult heti legenyseg ide-oda pakolaszas+atkepzes miatt 80%-ra butulva 200m-rol is kepes volt mellet loni, teljesen becelozva )Ugy latszik, nagyon elkenyeztettek a nemet TDk.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Dobi 562
addikt
válasz BlackB1rd #48154 üzenetére
Én töltésgyorsító+venti+célzásgyorsító kombóval használom, csakis a 122-es löveggel a SU-100-at. 1200 körüli átlagsebzésem van vele és 61-62% körüli győzelmi arányom. A átlag sebzés nőni fog, mert csak 1 hete vettem vissza és most a gold ammo-nak hála kevesebb a lepattanó mint régebben. Egyébként ugyanúgy használom ahogy te is leírtad.
----------------------------------------------------------
(#48158) nyunyu: 100%-os legénységgel és 100% BiA-val már egész kellemes lesz a pontossága.[ Szerkesztve ]
-
BlackB1rd
csendes tag
válasz nyunyu #48158 üzenetére
Mondjuk nekem 100as a crew,viszont sniperkedést max 350 méterig értettem.De igazából lehet pontos/pontatlan a random szórás kiszámíthatatlan.De azzal nem tudsz mellényúlni,ha klasszikus td helekre mész.Pl. Lakeville tó széle mindkét oldalon,Westfielden,ha nyerésre áll a város,kimész a hídhoz közelebbi részéhez.Ízlések és pofonok,én a 152re kb. 160 csata után éreztem rá rendesen.
-
Linkin
senior tag
Ferdire érdemes Ventit rakni?
[ Szerkesztve ]
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
BinLaden
tag
Háááát ma nem megy láccik hogy bolondok naptya van, 1 kör 4 bukó.
Ez a béell 10 is képes ám dógokra, szembelövöm a T30 tornyát hát semmi
Akkor a T95 lövegpjzsát (teljesen rá voltam szűkülve) semmi
Végül a 110E3 pihepuha hullját lövöm de ugyncsak semmi
Ja és isuval nemtom leforogni beccseetet mer mé nemtudom mi??Az M5A1M4A1AK47-es sztyuartot oldalbalövöm már nemtom mivel és csak enemiizhit
Pffff hmmm
Mi ez már ha nem szopóág!!!!!!!
Minggyá le is törlöm a pics@ba, de elötte eladom a prémium tanktyaimat.Tessék port royal 3-ba meg fogy a pénzem alig van 11 millámm.
Mi a sz@rral jáccak már ahol van egy kis sikerélmény????
Linkin: ferdire izét érdemes rakni na mongyad már na ézit-e páraelszívót
Elhasználódott fingszagú levegőt is képes eltávolítani.
[ Szerkesztve ]
Sürgős hívásom volt. A fiamért kell mennem. Az iskolába, ugye Torrente? Figyelj! Te dobjál be valamit.. Egy whisky-t vagy a f@szom tudja mit, csak ne lábatlankodj itt ...
-
memphis221
tag
sziasztok!
egy olyan kérdésem van: hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a csata végi infot pl mikor volt a csata, mivel mentél, mennyi kreditet szereztél mennyi TP-t. Más szinekkel jelölje pl itt egy korábbi link ! [link]
ha valaki tudja azt megköszönném!
" memphis22 "
-
BinLaden
tag
válasz memphis221 #48166 üzenetére
tessék ezt tojta neked a nyul
Sürgős hívásom volt. A fiamért kell mennem. Az iskolába, ugye Torrente? Figyelj! Te dobjál be valamit.. Egy whisky-t vagy a f@szom tudja mit, csak ne lábatlankodj itt ...
-
memphis221
tag
válasz memphis221 #48168 üzenetére
Angol lett a gamer! magyarba van ilyen? lehet tul sokat kérek
" memphis22 "
-
kanyipicske
tag
válasz memphis221 #48169 üzenetére
lehet
Googli a barátodAmi nem öl meg, az nagyobbá tesz - Super Mario
-
memphis221
tag
-
Csabi04
tag
Ma többet vesztetem mint nyertem, és 2 tankot nem tudtam leduplázni 3-ra sem. De nem bánkódok mert mindent megtettem és nagyon jó köreim is voltak. Pl IS:5 kill, SU8 1 hely T8 es T9-ek közt, KV1 2000dmg.
-
törölt tag
Egy szerencsés csatám Port-on. Második legjobb eredményem eddig KV-1 -el. Replay
-
Amfiton
tag
Szombaton 8hònap után először költöttem pénzt a wot-ra!Megvettem egy Löwe-t,nem bàntam meg,hozza a sok ezüstöt(csak azt nem tudom milyen lenne hozzà a legjobb taktika)!Esetleg ha még valakinek van ilyen tankja már règóta írjon valamit a tapasztalatairól.
-
SoulReaver
veterán
válasz #24889344 #48178 üzenetére
Nézd meg az enyémet fentebb...
más:
Elképesztő, milyen emberek játszanak t10 tankokkal.... 15k csata után is képes kimenni az ellenség elé úgy, hogy az oldalát teljesen telibe tudják verni... Másik, 4k csatás csoda csatár 0 sebzéssel is7.... ugyanez... agyatlanul.... kiégés..
-
-
Csabi04
tag
Tudna valaki mondani valamit a SU14-rol.Milyen a top löveggel? Tudom, hogy sokan mondjak, hogy nem olyan jó. De nem pont ilyen a GWtiger? Meg tudnám venni csak nem vagyok benne biztos, vagy hagyjam meg a SU8-at farmolni?
-
törölt tag
válasz SoulReaver #48181 üzenetére
Megnéztem, komoly.
Eddigi legjobb eredményem KV-1 -el, az is egy szerencsés csata volt. -
Remus389
veterán
leopard I lesz?
és ha igen melyik agbol fog kinoni és tier?
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Cray Tyler
senior tag
Itt azt mondják, hogy lesz ez a surrender mód, meg pause. Ez ugye csak áprilisi tréfa?
-
Mottie
őstag
-
vJokka
aktív tag
válasz Cray Tyler #48187 üzenetére
Sőt zombik is jönnek: [link]
Ja nem, azokkal már tele vagyunkRemusz: elméletileg ilyen lesz az új tree: [link]
[ Szerkesztve ]
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
Veatta
aktív tag
Szerintem.
-
Fel
addikt
Neeem.. Hóthalálosankomoly. A tankfürösztés kedvelői kisírták, hogy legyen ilyen "Surrender" opció, mert hátrányosan érintette őket a vízbefulás utáni teljes javítási költség.
A "Pause" meg... Egy kis szünet mindenkinek kell. Olyan, mint a röpiben és a kosárban az időkérés. A parancsnok majd kibújik a fedél alól és mutogatja a "T"-t a két kezével.-------------------------------------------------------
Egy kis virítás...
Eddigi legjobb csatám a WZ-131 nevű kis kínai döggel (prémium nélkül):Kis lövöldözés. Egy kicsi kellett volna még a Top Gun-hoz. Ami igazán széppé teszi, az a Tibster nevű FV 215b (183) pléjer. Szegény.. Van aki még ilyenkor sem tud lazítani. Xar lehet telve lenni frusztrációval
Bingisz: Nem tűnik rossznak elsőre az az indiai páncélos. A top lövege egész kellemesnek tűnik, kb. a Centurionéval egyenértékű. Ha az a 630 pacis motor lesz a legerősebb hozzá, akkor kicsit gyengébben fog mozogni, mint a Panther II, bár a végsebessége nem lesz rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Mottie
őstag
-
MODERÁTOR
Ha jól látom lesz megadás mód?
Ez azt jelenti hogy az ellenség nem tud rám lőni és én sem ő rá, de amennyiben hátat fordítok neki és kikapcsolja akkor szétlőhet?
Illetve a WOT a Holdra megy.
Ez egyre jobb.20 éve a Prohardveren
-
bullseye
addikt
Nem, természetesen a visszaélések elkerülésére, ha egyszer valaki megadta magát, már nem vehet részt a csatában (írják is, hogy még spottolni sem tud). De, a Hold pályán valószínűleg kisebb lesz a gravitáció annyival, hogy ilyenkor be lehessen lökni a vízbe, vagy le egy hegyről, ilyesmik!
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 4
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs