- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Van egy kérdésem (bocs ha már volt róla szó). Tehát, a jelenlegi helyzet szerint a Jumbo Sherman-ből a T20-at, illetve az M6-ot lehet kifejleszteni. A hivatalos oldalon lévő tech tree szerint viszont a T20-at és a T29-et. Ezek szerint meg lesz változtatva a dolog és ha igen, akkor a 8.2-es peccsel mikor új amerikai tankok is bekerülnek a játékba?
Azért kérdem, mert ha így lesz, akkor az M6-ot hagyom a fenébe, mert a Jumbo-val jobban szeretek játszani és akkor inkább gyűjtök még rajta xp-t.
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz nyunyu #26599 üzenetére
Ott rontottad el, hogy nem az M4-et fejlesztetted ki.
Simán kihagyható a T1 az M4-el és az E2-vel meg egy élmény a játék, észre sem vettem, hogy megvan a T20 meg az M6 belőle és a 0.8.2-re már a T29-re kellő xp is benne van.Dobi 562
A teszt techtree-ben már úgy van valami 20k+ xp kell a T29-re. Kell a francnak az M6 nem fogok elpocsékolni 440k creditet.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
scyllarus
veterán
-
KaLeun
senior tag
Ha egy megmondóember végre eltűnik, akkor kettő másik jön helyette. Miért van ez?
Cila
-
Dobi 562
addikt
Meg van az M6, már majdnem minden modul ki van rá fejlesztve, még a legnagyobb motor hiányzik. Egyszerűen csak jobban szeretek játszani a Jumbo-val, és akkor azzal fogom kifejleszteni a T29-et. A M6-on meg képzem kicsit a legényeket a T29-hez (most járnak 87% körül).
Nekem a KV-1S jobban tetszett tier 6-ban, de a Jumbo a kedvencem (SU-100-at is imádtam).
-----------------------------------------------------
Nem akarom elkiabálni, de ahhoz képest, hogy hétvége van, nagyon jó csatákat megyek!
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
A tegnapi jó napom után a KV-1-et ma csak T7-es csatákba dobja az MM.
Most mantrázom szorgalmasan: Nincs szopóág, nincs szopóág."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
virkir
veterán
Már kitárgyaltuk, hogy igen.
Simán rádobom azt a 14k free-t annyit nekem megér ha kihagyhatok egy olyan tankot ami nem érdekel.
Nade az igazi kihívás az lenne ha 76-osal kezdenék az a férfimunka nem rögtön az opé tankkal alázni a kicsiket"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
myckey
veterán
na nem szerettem volna ilyen otromba méretbe bedobni,mert ott az "off" topic is...de mindegy
csak azért,hogy M3Lee-vel is lehet alkotni,vagyis játszani...nem feltétlen szenvedés.
Persze TR6-ba esélytelen,ha csak nem TD-ként használja az emberszerintem.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Stigma.HC
senior tag
Kezdem megkedvelni ez a kis 3002DB-t, így 160 lejátszott csata után már igazán ráérezhettem
Mondjuk amikor tier 9-es csatába pakol be akkor azért nem annyira vicces de ott is lehet azért csipegetni.
Érdekes hogy a 3601-et a 42/L70 löveggel tudtam igazán játszani de ezen meg a rövid 88-as vált be."Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Bingisz
addikt
Nincs kedved átmenni a másik magyar World of tanks fórumba?
Iszonyú idegesítő amit itt napok óta művelsz. Nem jó a statod, de szerinted űberpró vagy. Köszönjük, hogy kinyilvánítottad a véleményed, de most már napok óta ezen cirkuszolsz...Egyszerűen unalmas és lassan idegesítő...
Wot: Megvettem a hétvégén a tiger(p)-t. Nagyon érdekes egy tank, az a 200 mm front nagyon jó. Azt néztem hogy a nagyobb torony 120mm szemből, szóval remélem az a része is pattogósabb lesz. 80%-os legénységnél, még elég lassú a célzás, és a töltés, de ez javulni fog...
Tényleg, a nagyobb toronytól is fognak javulni ezek az értékek?
Meg egyenlőre a javítás skill hiányát érzem nagyon...[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Fel
addikt
válasz Bingisz #26614 üzenetére
Szerintem nem is annyira a második torony 120 mm-es frontja dob rajta, hanem az L/71 löveg lövegpajzsa. Eddig úgy vettem észre, hogy ha a rövid 88-as, vagy a 75-ös van a Tiger P bármelyik tornyában, akkor azt át tudtam lőni az IS 122-esével. Ha a hosszú 88-as van rajta, akkor még az E-75 128-asát is hárítja néha.
Mellesleg az a sokat dicsért 200 mm-es front sem hibátlan.. Ugyanis:
Nem ér keresztben végig az a vastag rész, a két szélen fele olyan vastag az anyag. Szemből is könnyen szétlőhető, ha még be is forgatja a user, akkor szerez pár kellemes lövést a támadónak. Esetleg épület/fedezék mögül ferdén kibújva lehet vele trükközni, amíg a gyengébb rész takarásban van (ebben segít az elől elhelyezett torony). A sidescraper beállás viszont teljesen felejtős az előbbi két dolog miatt.
-
D.Orion
veterán
Jaj, de régen is beszéltünk erről a remek tankról. Feldereng a múlt.
-
nyunyu
félisten
válasz virkir #26603 üzenetére
Tobb agat huztam/huzok, foleg TDket.
Parhuzamosan csinalgattam az amcsi lightokat is, ott M5 Stuart utan johet a Sherman E8, vegul T20.
Igy kihagyhato lepcsonek ereztem a sima Shermant, helyette inkabb a T1 HT-t, meg az M6-ot valasztottam.E8-ra eleg lassan sikerult rahangolodnom, de a vegere megkedveltem az agilitasat, meg a gyorsan lovo agyujat.
Aztan 1 honapja a +150% credit akcioban visszavettem a Leet, es kimaxoltam a sima Shermant is, de az nem jott be annyira, mint az E8: keves a loero/tonnaja, sokkal lassabban gyorsul.
Jumboval nyilvan az lenne a bajom, hogy mednek tul lassu, hasonlo sebessegu M6-nak viszont nagyobb az agyuja.(T20 viszont nagyon nem fekszik az anyahajokkal vetekedo fordulokore, meg az M6-hoz kepest nagyon kiherelt agyu miatt, max a napi duplazok erejeig veszem elo, ev vegere csak elerek a Pershingig cimszoval. )
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Bingisz
addikt
Ismerem a döntött részeket. De azok annyira kicsik, hogy amikor kimegyek,nehezen tudják eltalálni azt. (Ezen még segíthetnek az olyan házak amiken van vízelvezető a sarkon. Ami szerintem ennél zavaróbb, az a folytonos modulsérülés. Mondjuk a Bilotte-okat mindig is német tankokkal szereztem... .
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
q13579
senior tag
Sziasztok!
Érdemes ezt a game-t anélkül játszani, hogy egy fillért se költök rá? Jópár csatán túl vagyok már, de iszonyat nagy a tankjaim szórása és elég esélytelennek tűnik a dolog megfelelő legénység nélkül... Pénz nélkül viszont baromi lassan fejlődnek.
-
erikke17
őstag
Komolyan mondom ez hihetetlen 8 csata 8 elvesztve, KV1 KV2 IS8 S51 tökmindegy mivel megy egyszerűen nem lehet nyerni Csapat fele mindig ilyen 70 xp-vel végez és 3:15 1:15 6:15 ilyenek a végeredmények Ez nem normális le is tettem mára szorzót sem tudtam lemenni
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
myckey
veterán
válasz q13579 #26622 üzenetére
ez csak tőled függ.
Diegho szokta emlegetni Stieger11-nevű felhasználót,mint ellenpéldát a pénzhiányra...vagyis a prémium felhasználó fiókra...remélem jó nevet írtam be
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
vhw
addikt
Konkrétan arra gondolsz, hogy goldért képeznéd a legénységet 100%-ra és úgy játszanál? (hát ha valaki nem szeret buta legénységgel szenvedni eleinte és telik is rá...) De skilleket pénzzel sem vehetsz...
Ha kredit hiányod van akkor persze, be lehet nevezni egy jobb premium tankra, de ez se feltétlen szükséges. Válasz ki valami jó 4-5-6-os tankot, amivel szeretsz játszani aztán farmolj azzal, az a lényeg, hogy ne "munkának" éld meg a kreditgyűjtést, hanem élvezd is a játékot az adott géppel.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
nyunyu
félisten
válasz homeless09 #26623 üzenetére
Tier8 körül pénz rááldozása nélkül elég nehéz fenntartani magad.
JPvel prem nelkul meg ki lehet jonni gyengebb meccseken max par ezer buktara, aztan a jobb meccseken "boven" lehet folozni a hasznot. (mar ha +10-15k annak szamit.)
JP2-vel mar minimum 1500-at kell loni, hogy egyaltalan a javitasi koltseget fedezze, de ebben meg nincsen benne a loszer.Kempelosebb palyakon+jatekmodokban viszont csunyan visszaut, hogy 4-500 meterrol losz mindenre, amit valahol felvillant a csapat, aztan feltavon eltunik a lovedek, vagy lanctalpon at penetral ugyan, de nem sert semmit, vagy artyrol lepattan az AP. (nyilvan HEt kene ra hasznalni, de kempeles kozben az ember elobb lo a betoltott golyoval, aztan valt csak, ki tudja, meddig latszik a celpont cimszoval, meglesz-e meg az ujratoltes utan is.)
Persze a csata heveben az ember nem szokott gondolkozni, szemrebbenes nelkul ralo a 10HP-s ellenre is, holott az netto penzkidobas az ezresbe kerulo loszerrel. (105mm agyukhoz altalaban annyi a skulo)
Igy huszon-harminc leadott lovessel masszivan veszteseges tud lenni a meccs, hacsak valamilyen csoda folytan nem sikerul kiosztani az osszes lovesed elmeletileg kioszthato sebzesenek legalabb a harmadat, de inkabb a felet.
(Tenyleg, hova tunt a Prokhorovka assault? Inkabb az, mint a Dragon Ridge.)
-
virkir
veterán
válasz nyunyu #26620 üzenetére
M6-nak viszont nagyobb az agyuja.
Legfeljebb hosszabb, de az enyém meg vastagabb
Amióta bejött a crediért vehető prémium lőszer igen jó a 105-ös, nagyon szép sebzéseket lehet vele osztogatni. Még a nyolcas tankok is meggondolják, hogy meginduljanak-e az első 400+-os puszi után.#26628
Prokhorovka assault-ot végleg kivették azt az ótvar pályát meg visszarakták[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
scyllarus
veterán
Én nem költöttem egy fillért sem rá. Nyilván nem vagyok pro játékos, és T7-nél még nincs is nagyobb tankom. T6-ig simán el lehet lenni gold nélkül, egy kicsi tudással. Addig lenyomsz pár ezer csatát, és eldöntöd, kell-e neked ez a játék. Igazából pár T5-ös tankkal (T-34 szovjet, KV-1, M4 Sherman, PzIV) jó sok kreditet ki lehet termelni, és abból finanszírozhatod a magasabb szintű, esetleg veszteséges csatákat Ahogy az előttem szóló is írta: ha találsz olyan gépeket, amikkel szívesen játszol (ezek pl. olyanok sokaknak), akkor nem robot a farmolás. Élvezed velük a játékot, és közben gyűjtesz. Majd meglátod, ha ez nálad működik, akkor lehett free játszani. Főleg ha figyeled az eventeket, amikor pár tankra kiemelt szorzó van, és 2-3 nap alatt össze lehet szedni 1,5-2 milliót is - mondom, szigorúan átlagos körüli játéktudással. Ha jobb vagy, akkor simán többet is
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
nyunyu
félisten
válasz virkir #26629 üzenetére
Probaltam mar tobb tankon is a trollgunt (Sherman, M5 Stuart, Hetzer, PzIII remlik igy hirtelen), de nem szerettem oket a nagymerteku pontatlansag miatt, meg a nem konzisztens sebzes miatt.
Egyszer egy lovesbol kiszedsz vele egy kisebb tankot, maskor meg alig 10-20-at sebez.Inkabb visszatettem az en jatekstilusomhoz jobban illo rendes agyut, azzal legalabb nem kell azon gondolkozni, hany kilometerrel celozzak a mozgo celpont ele.
(bar miota a 7.4, 7.5 kornyeken varialtak a jatekmechanikan, azota a rendes agyu+AP is kiszamithatatlan lett a talal, de nem sebezekkel, meg a sok lepattanoval.)Nyilvan gold ammoval mas a helyzet, de azt meg nem probaltam.
-
kanyipicske
tag
Mindenki mondja, hogy milyen jó a T-34 nekem az A-20 tényleg jobban tetszik bár lehet, hogy csak én vagyok ilyen debil
Ami nem öl meg, az nagyobbá tesz - Super Mario
-
atti_2010
nagyúr
Sziasztok! Valami infótok nincs mikor dobják be a Leopárdot és az Idian Panzert?
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
ktg3
őstag
Nem lassult az utóbbi időben a crewk skilljének a fejlődési sebessége?
Kb egy éven nem játszottam. Most letoltam 100-200 csatát és a 2. secondary skillem 87%-ról csak 92%-ra ment fel. Úgy emlékszem, hogy azért ennél gyorsabban fejlődtek a crewk. Ráadásul mindezt úgy, hogy be volt kapcsolva az accelerated crew trainingTörtént valami változtatás a 6.x-es verziók óta?
-
scyllarus
veterán
válasz kanyipicske #26632 üzenetére
Ez játékstílus-függő szerintem. Én az A-20-at utáltam a legjobban idáig az összes tankom közül, bár a végére már használható volt. A T-34-et meg imádom. De ettől nem mondanám, hogy az A-20 f.stalicska, a T-34 meg istenkirálycsászár. Kinek mi.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
ktg3
őstag
Régen az 2. sec skill ugyanolyan gyorsan feljődött mint az 1. . Persze a skillen belül logaritmikus a skála szal minél közelebb vagy a 100%-hoz, annál lassabban halad.
Ezek szerint most úgy csinálták meg, hogy olyan lassan folytatódik a következő skill ahol a másik abbamaradt? Az elég necces. Még jó hogy már vannak 3 skilles crew-im is
-
atti_2010
nagyúr
Ha a második sornál vagy akkor egyre nehezebben megy, a harmadik már kész agyrém 70% -tól felfele, az 56-57% -hoz is kel vagy 4000 tapasztalat pont.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
atti_2010
nagyúr
válasz atti_2010 #26633 üzenetére
Ezekre gondoltam de látom ti sem tudtok többet.
L-e-f-i-e Most már látom, úgy tudtam hogy 3 lehet, na mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Patrick76496
őstag
Kipróbáltam a T32-t a teszt szerveren. Nos szerintem nem a legjobb ebben a tierben, de ha lenne is, akkor sem ez lenne. Mondja el nekem valaki, mi élvezhető annyira a a sok pattogóban (Tigrisekkel sokkal több tankot át lehet lőni) és a pontatlan lövegben? A páncéljával nincs gond, nem is annyira lassú, eddig jó tank. De ilyen löveget tier 8-ba... 90 méterről (hull down-ban) nem bírtam eltalálni a T95 kupoláját.
Csak hogy mondjak jót is róla, meg is lett vele a Tank Ász, aránylag kevés XP-vel és sebzéssel. Valószínűleg azért kaptam 1300 xp-t, mert a Foglaló Object-et 83-ról reset-eltem. Sok helyen használtam gold ammo-t, a 24 lövésből kb 10-szer. Prémium nélküli kör. Lövegét leszámítva tényleg nagyon jó tank, ha legalább lenne olyan pontos, mint az IS-3, és lenne annyi átütőereje, mint az L/71-esnek, akkor tényleg ez lehetne a legjobb tank Tier 8-ban.
A csata:
Vélemény? Különösen arra lennék kíváncsi, diegho miért ezt tartja a legjobbnak Tier 8-ban.
A felhasználó, nem az enyém, hanem haveromé, az enyémben elfogyott a hely, és az arany, ezért ide jöttem tesztelgetni...
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Stigma.HC
senior tag
válasz atti_2010 #26644 üzenetére
Én már nagyban gyúrok legénységet ezekre a tankokra (lehet teljesen feleslegesen )
Mondjuk élvezem is a játékot a 3601-el és a prém pz4-el így annyira nem tartom elpocsékolt időnek.
Egyszer, talán, majd, valamikor, ha a WG Isten is úgy akarja akkor lehet hogy jönni fognak."Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
emre
veterán
válasz Patrick76496 #26645 üzenetére
Szerintem is jobb mint az is3. Nekem a 3-as folyamatosan minimum alatt sebez és 300 méternél tàvolabbi celpontra már nem merek vele tüzelni. A testet meg jobban el lehet rejteni.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
atti_2010
nagyúr
IS 4 -et eladtam mert nem nagyon tetszett hogy 1000 pénzes lövedékkel fele mellément vagy alig sebzett.
Stigma.HC És eredetiben nagyon gyors tank aztán a játékban lehet hogy lebutítják.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest