- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GrooveHero
addikt
válasz AlexWolf #2137 üzenetére
20 milla? Hm..1 hét alatt össze lehet farmolni, attól függ mennyi idő van rá naponta. Én anno mikor szinte eégsz nap nyomtam, mert nem volt jobb dolgom, akkornapi két milla jött össze type 59+T34 párossal. Most, hogy van SP is, így én azt az elvet követném, hogy elkezdem a sort mondjuk tpye 59-cel. Bemegyek csatába, mindent megteszek, hogy nyerjünk, sokat sebzek, stb...aztán ha kilőnek, akkor garázs, és jöhet a következő tank, a T34, azzal is bemegyek a csatába, mindent megteszek, bla-bla...stb...stb...ha ezt csinálod végig, amíg van időd játszani, akkor hidd el pikk-pakk össze jön a pénz. Nekem is kéne 25 milla, de még nem vettem rá magam a farmolásra. Kb 15 ha nem több tankot kell vissza vásárolnom, de garázshely is csak kb 14 db üres van, ráadásul azokat mind fel kéne szerelni, stb...há nem olcsó mulatság az biztos.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Chris0321
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- PC RTX 4070 Super , Ryzen 5 7600x AM5 , 3 hónapos használat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest