- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDMI topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz Baltazár123 #246978 üzenetére
Pontosan! A gyereknek szerintem az elmúlt két évben több százezret költöttem el a CS, Fortnite, Valorant, RocketLeague baromságaira...
Djuree: ezért nem szoktam reklámozni, mert aki olvassa annak ez az általános reakciója. De azt nem látja mennyi munka, befektetési kockázat van mögötte. Egyet elárulok megdolgoztam érte, nem kaptam és nincsenek politikai kapcsolataim.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
Nem szoktam ilyeneket már berakni, de a 14K WN8 ritkán jön össze
Főleg, hogy csata után vettem észre, hogy rosszul van berakva a felszerelés és nem ad bónuszt...[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz kisharsany #247020 üzenetére
Bocsi, de ha 20/5 nyertél, akkor meglett a napi 5 győzelem, nem?!
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz 2thletme2day #247025 üzenetére
Valaki lecsavarta az átütését 0-ra poénból a WG-nél
-
h1mpi
félisten
válasz 2thletme2day #247045 üzenetére
A Battle pass token az 1 token=100 kötvény?
-
h1mpi
félisten
Hajós kupon vihető, új acc esetén tudod felhasználni. Ha valaki felhasználta írja be, hogy elvitte:
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ha végre lejár a 6 óra stream nézés és megkapom az 5 tokent és a plusz küldit, akkor azt meddig lehet megcsinálni?
-
h1mpi
félisten
válasz dokee78 #247188 üzenetére
Én tegnap elvileg kerestem 10 tokent a streamer nézéssel + mission. Azt írja, hogy ha megkapom a tokeneket, akkor fogom látni a token boltot. Nem láttam sehol. Lehet Aslain hiba, szokott ilyen lenni.
Met: akkor lehet én is kilépek a klánomból és belépek egy normális klánba. Mostanában azért majdnem mindennap játszogatok olyan átlag 2000-es wn8-al.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz kisharsany #247192 üzenetére
Én csak 1 csomagot szeretnék, mert ezt a 6 órát is alig tudtam összehozni.
-
h1mpi
félisten
Állok a bokorban spotolom az nmy lightot, senki nem lövi. Gondolja ott vagyok valamelyik bokorban erre elkezdi lövöldözni őket, egy lövése betalál -600 hp leég
Ez jelezte azt, hogy mára ennyi. Igaz sikerült innen a 13 57-el egy 3600-as kört mennem spottal... de akkor is... vicc...[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz egyedülülő #247277 üzenetére
Van 56 000 goldom és 200 nap prémiumom. Ha ilyen gyenge a felhozatal valószínűleg ezt a karácsonyt kihagyom.
-
h1mpi
félisten
válasz egyedülülő #247293 üzenetére
Mindenki hypeolja ezt a kerekes vackot, eskü, ha lehetne oda adnám ajándékba valakinek én annyira nem szeretem
-
h1mpi
félisten
válasz Djuree #247299 üzenetére
Nagyon felgyorsult a játék, 3-5 perces csaták, kerekes lightok mennek 80-al stb., erre gondoltam. Régebben simán összelőttem vele 1500-2000 dmg-et, most meg szerintem jó, ha lövök párat. De este megyek vele 5 kört, kíváncsi vagyok, hogy adja
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Dr.Én #247324 üzenetére
Ez alapján probléma mentesen kellene futnia. Szerintem menj fel a Windowsod fórumába és ott megmondják egy pillanat alatt, de szerintem ez win reinstall lesz. Annyit azért hozzáfűznék, hogy a 4x4 memória kiosztás sosem szerencsés, érdemes mindig a 2 slotba tenni. Melyik Win verziót használod?
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Most nem látom sehol leírva, hogy 50 db doboz esetén tuti a 8-as vagy 9-es prém tank. Idén ez nincs garantálva?
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz jano_77 #247372 üzenetére
Persze, bárki jelölhet: ingame is h1mpi.
Én is vettem egy vegyes 80-as ládát (csak nem bírtam ki pedig egyik tank se mozgatott meg):
- Meglett a 2 db IX-es prém (Tiger-Maus és Obj. 752)
- 5 db kisebb tier-ű tank
- 2db 3D skin (GWE100 és AE Phase I) egyik sincs meg, Cobra persze nem jött :/
- 68 nap prém
- 25 250 gold
- 4 800 000 credit
- 16 000 nyersanyagÖsszességében elégedett vagyok, de most nincs azaz WOW érzés, mint tavaly.
-
h1mpi
félisten
2022-ben a 200 doboz volt 74 000 Ft, most a 160 doboz 79 000 Ft. Szép infláció! És 2022-ben se volt rosszabb az EUR árfolyam.
-
h1mpi
félisten
válasz Gyuri27 #247396 üzenetére
Tökéletesen egyet értek. Én se akartam venni, de hajtott a kíváncsiság. Rosszul nem jártam, mit is várok 40 000 Ft-ért. Kaptam 2 db 9-es prémet, 25K goldot és egy rakás cuccot, ami eleve több, mint 40e Ft. Ha úgy nézzük, hogy 40 000 Ft-ot elköltöttem egy játékra, ahol igazából nem kaptam semmit, ami az enyém, mert bármikor megszüntethetik a játékot, akkor meg persze sok. Én ezt a pénzt sosem valami elől veszem el, ezért nem sajnálom.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
2022-es nyitásom: (74 000 Ft)
- 109 000 gold
- 249 nap prém
- minden tank (a 9-es francia 3x )
- minden 3D skin
- 11 000 ásvány mindenből
- macska
- 20 000 000 creditAzért az kicsit megérősebb volt. Mondjuk ott a BZ miatt vettem 200 ládát, hogy 100% megkapjam.
2023-as nyitásom: (41 000 Ft)
- Meglett a 2 db IX-es prém (Tiger-Maus és Obj. 752)
- 5 db kisebb tier-ű tank
- 2db 3D skin (GWE100 és AE Phase I) egyik sincs meg, Cobra persze nem jött :/
- 68 nap prém
- 25 250 gold
- 25 db dísz
- macska
- 4 800 000 credit
- 16 000 nyersanyagÍgy még rosszabb látni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Minden ami hőszivattyú
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nők, nőügyek (18+)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- iPhone topik
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- További aktív témák...