Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz rlazol #70506 üzenetére

    Figyelj most nem fogok minden mozzanatot külön elmagyarázni, a védőknek nem kell nyomulni, elég ha felmennek oda. Ha meg nem mennek fel, akkor meg ott döglenek meg a katlanban, ha van arty, akkor csak megkönnyítik a dolgát, mert be tud oda lőni, de a védőknek alig van mozgástere.

    Legalább 2, de 3, sőt ha lent körbe elszalad egy hull down-os tank, akkor 4 irányból lehet őket aprítani, bár ez ritka, de a 2 ez teljesen normális. Ráadásul a ház, ami védőknek lenne fedezék ebben az esetben a támadókat védi oldalról.

    Ha támadnom kell Erlenberg-en, mindig elmegyek balra, agyonlőjük a felspotolt védőket, szinte tök mindegy, hogy hol vannak, csak idő kérdése, utána előre. A katlanban megdöglik a maradék, utána jön igazából a gondolkodás, eddig sablonos az egész. Ha sok védő jön oda, akkor szinte garantált és könnyű a győzelem, ha nem, akkor kell némi ügyesség a hídnál, meg számítani kell a sniperekre, akik a sarokból lőnek. Ha gyors tankkal vagyok, akkor bemegyek közvetlen a híd után a házhoz és onnan támadok vagy foglalok stb, ahogy a helyzet adja.

    Nagyon ritkán van az, hogy nem ez és nem így történik a bal oldalon. Nekem meg ennyi a tapasztalatom, rengeteg támadásban, ha QB-nek sem hiszitek el. Mondjuk őszintén szólva nem sokat érdekel, hogy elhiszed-e vagy sem, ennyivel is jobb, ha támadok és ellenem vagy, akkor eggyel kevesebb védő lesz rövid idő alatt azon az oldalon:)

    Ha spotter-el vagyok, akkor meg bevágódok a kastély után a domb alá és szépen kidugdosom a tornyot a spotoláshoz, futkosok stb, szép kövér spot sebzéseket lehet összeszedni, volt már több ászom is így.

    (#70507) ddt500hu 5-nél több támadó nem megy el balra? Akkor én nem tudom, de nem egy játékot játszunk. Pont az a baj legtöbbször, hogy a másik oldalra alig megy valaki, itt meg egymást lökdössük a dombon. Ha valaki ellenfél felbukkan gyakran szép látvány, ahogy élt néhány másodpercig, annyi lövést leadnak rá pillanatok alatt.

    A kanyar meg azért cseles, mert gyakorlatilag a támadók onnan hull down-ban vannak, takarja a testüket a domb, szopacs. Közben a dombról szépen lehet a tankok tornyát lőni oldalról. Ha van arty, akkor meg kánaán neki, hiszen beszorult egy csomó tank kis helyre (ideális a bombavető medál megszerzéséhez, láttam már többet ott). Ha középen felmenne a középső hídig, akkor onnan meg a védők hátát lehet lőni. A kastélynál, ha kimész, akkor meg a hátul levő védők oldalát lehet lőni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák