Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Diarmand

    senior tag

    válasz Bingisz #68821 üzenetére

    Írtam már csúnyákat, full retard, wtf are u doin, idiot shit, stb... de indok nélkül soha nem szóltam le valakit csak azért, mert gyenge a statisztikája vagy mert a láthatóan a második fiókjával nyomul. Ez a fasz meg amint láthatod, lépten-nyomon azt teszi. El se kezdődött a csata, de az XVM alapján már megállapítja és ennek hangot is ad, hogy ki mennyire béna. Tudod ez olyan, mintha valaki megpróbálna lejáratni a kocsimmal, mert nem BMW-vel járok. Emberi viselkedés ez? Halkan jegyzem meg volt arra példa, hogy összefutottam olyannal a városban, akinek felismertem a hangját ts-ről a rengeteg szidás után és ott azt se tudta, hogy a kezét vagy a lábát szedje gyorsabban... ennyit ezekről az elfajzott emberekről.

    Így a hozzászólásodnak ez a része értelmetlen:
    Gondolom te még sose sose írtál semmi csúnyát abba a bizonyos chat ablakba, mondjuk egy ötös losestrike után, úgy hogy a 6 csata se néz ki győzelemnek. Néha elpattan a dolog valahol, és kijön az emberből, és leírja, mert tudja, hogy úgy se lesz neki semmi IRL baja belőle.

    Ha méregből káromkodok, az nem egyenlő azzal, hogy - tudományosan megfogalmazva - előre kitervelt szándékkal elkövetett, valós, létező, az adott csatában nyújtott teljesítmény előtti kitalált mérce alapján becsmérlek másokat. Kezd már derengeni?
    Ideje volna ránézni a vezetőségnek ezekre a barmokra, nem gondolod? Hogy is gondolnád, hiszen TE írtad régebben azt, hogy a sok hülye megy hozzátok képekkel, melyeken látszik, hogy szidalmazzátok (nem te, hanem xyz klántag) őket, illetve másokat, ti meg jót röhögtök rajtuk. Áhh...

Új hozzászólás Aktív témák