Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz K6000 #63304 üzenetére

    Hát igen, nem frontális támadásra való. Flankolni meg olyan dolog, hogy beszélni könnyű róla, gyakorlatban meg nem mindig van rá lehetőség.

    Ezért mondják, hogy könnyű tankkal a legnehezebb játszani. Nagyon jól kell érezni a csatát vele, hogy hol van szabad folyosó vagy egyáltalán mozgástér, ahol elmehetsz a TD-kért vagy artykért vagy magányos tankos, akit meg lehet lepni.

    Igazából átlagban kell lehozd az 1200-t, ami tényleg nem egyszerű, de azt kell csinálni, hogy olyan csatákban, ahol adja magát a lehetőség a maximális lehetséges sebzést ki kell osztani, mert lesznek bizony olyan csaták, hogy még egy sebzőt sem fogsz tudni lőn. Ahol magányos TD-van, arty, meg általánosságban ahol gyenge páncélozottságú tank, már rá is kell mozdulj. Keményebb ellenfeleknek meg oldalát, inkább a seggét, ha lehet egyáltalán flankelni.

    Majdnem minden pályán vannak olyan helyek, ahonnan oldalba lehet kapni a vonuló ellenfeleket, oda lehet menni vele és használni a remek álcáját, csak ahogy írtam a saját csapat könnyen megtékáz olyankor vagy kinyom a bokorból egy hatalmas isu akinek kell a hely és különben is takarodjál spotolni, hogy ő kényelmesen tudjon lőni (és aki mondjuk szlovák színekben pompázik és ehhez mérhető agyi kapacitás meg elfojtott agresszió szorult belé, bár mióta nem utal a magyar mivoltomra a nevem, kevesebb ilyen jellegű agressziónak vagyok kitéve eme nagyszerű környező népek fiaitól :) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák