Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz K6000 #63294 üzenetére

    Sajnos a WN8 harcra kényszeríti a könnyű tankokat is, más megoldás nincs. Cserébe elég alacsony a szint, pl T71 esetében 1200, amit óvatos taktikával simán lehet hozni. Sniper módban meg nevetve, csak akkor kiteszi magát az ember a saját csapata dühének, mert mindenki arra vár a bokorban, hogy majd a scout előrerohan meghalni.

    Már a passzív scoutolás is veszélyes, mert nem értik, hogy egyáltalán mi az, ha próbálom a chat-ben magyarázni. Hiszen nem mozog. Volt már, hogy saját arty vágott oda nekem, majdnem az összes hp meg a parancsnok bánta.

    Amúgy én nagyon unom ezt a primitív hozzáállást, hogy a csata arról kell szóljon, hogy valaki spotol a sok mesterlövész meg mindenféle tankban lesnek messze hátul és próbálnak nem mellélőni, több-kevesebb sikerrel. Ennél sokkal összetettebb ez a játék, de mindegy is, tudjuk, hogy mit lehet kezdeni a lövök párat a tankkal játékosokkal, akiknek még a bokorig eljutás is kihívás, hogy közben ne ütközzenek össze-vissza.

    Lehet még a csapattal tartani és kihasználni a töltőtárat. Kiiktatni az ellenfelet egy tárból, ha elég a hp a potenciális bekapott lövéshez.

    Még ami működhet, hogy csak annyira előremenni, ahonnan még jó fedezékből lehet harcolni, miközben a spot is jön.

    A saját csapat viszont nagyon is valós veszély egy olyan scout-ra, aki sebzésre megy és nem hajlandó elől rohangálni öngyilkos módon. Bokorból simán kitolnak, saját társak belém lőnek, főleg a retardált fajta, akinek a passzív scout semmit nem mond.

    Még azt a trükköt szoktam csinálni, hogy mozgok, de nem elöl. Bár ilyenkor is van ugatás, de a düh mértéke ilyenkor általában nem ér el olyan szintet, hogy tékázzanak.

    Pl. a varázserdőbe soha nem megyek scout-al. Le...rom, hogy mit vár el a csapat, ott biztos a halál és gyakran alig szerzek közben spot dmg-t, sebzés nulla. Összeségében egy gyatra csatát tudok csak ott menni. Nem azt jelenti, hogy soha nem megyek oda, de biztosan nem az elején, volt már ott 10e spot is nekem, de a vége felé és a győzelem múlt rajta. Inkább mozgok hátul vagy oldalt a dombon próbálok spotolni. Persze még így is van ugatás, de mivel mozgok, ezért még nem tékáztak meg ott.

    (#63295) scyllarus Engem mondjuk nem zavar a wn8, pont az amx12t az egyik legjobb húzó tank, ha sikerül olyan módszert találni, hogy elkerüljem a saját csapatom dühét és a tékát. Megkapta a tártöltős ágyút, amit tier7-ben is használ a nagy testvér, kicsit rosszabb töltés idővel, de összeségében ha cigánykodik vele az ember, akkor meg lehet lőni a 750 elvárt szintet. 2e sebzésre már 11e wn8-t ad.

    A gond az, hogy tényleg nagyon speciális, szerintem suttyó, önző harcmodort kell vele alkalmazni és például a WR gyalázatos lehet vele, mert keveset spotol az ember, nem igazán támogatja a csapatát, pontosabban azzal foglalkozik, hogy sebezzen, tipikusan olyan ellenfeleket, akiket amúgy is kilőnének a társak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák