Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Simulacrum #59633 üzenetére

    Na ez végül is, a másik megfontolás, hogy a legtöbb prém tanknak van valami problémája. Leggyakrabban a sz.r ágyú vagy a Jt8.8 esetében olyan lomha dög az a tank, hogy már egy is6 körbefutja, amit sajnos tapasztaltam már párszor. Mondjuk ezzel együtt is a prém tankok között szerintem jónak számít a jt8.8, úgy értem hogy a gyenge tulajdonságait bőven kompenzálja az ágyú.

    Na ez amit igazán nem értek, ha valaki arannyal megy, akkor miért prém tankkal? Miért nem sima normál tankkal? Arról nem is beszélve, hogy pl az említett löwe csak 5 fős, az E100 meg a Maus meg 6 fős. Egy ember mindig lemarad. Most hiába nagyobb a kredit szorzója a prém tanknak, ha nem kompatibilis a legénység, mert a duplázó mindig a lemaradt legényen lesz, azaz 16,6% a differencia, annyival meg nem hiszem, hogy több xp-t termel a löwe, ha jól tévedek a prém tankok esetében egy számjegyű az xp többlet. Mondjuk annyi megfontolás lehet azért, hogy tízes tankokkal tényleg nehezebb nagy xp-t összehozni, mondjuk átlagot lehet nézni inkább, de ha nem termel egy löwe legalább 16,6%-al több xp-t, akkor érdemesebb inkább hanyagolni. Hamár német heavy, szerintem a tiger brutál jól adja a buff óta, szvsz a löwe a közelébe nem ér a termelt xp tekintetében. Ha pl valaki egy második legénységet akar német heavy ágon kihúzni, szerintem a tigernél jobb választás nem lehet, még akkor sem, ha utána bukik 30e xp-t a kredites átékpzéssel.

    Mondjuk a JT8.8 esetében elfogadtam volna ezt az érvet, hogy legénységet fejleszt, mert hat fős, kompatibilis a nagy tankokkal, de a mókusnak szemmel láthatóan meg sem fordult ilyesmi az eszében. A másik dolog meg, hogy egy jp2, ami a brutál ágyú mellé nagyon jó mozgékonyságot kapott szépen termeli az xp-t. Bár 5 emberes csak, de nekem - nem tudom, ez mennyire reprezentatív - sokkal több xp-t termelt a jp2, mint a jt8.8, bőségesen a 16,6% felett.

Új hozzászólás Aktív témák