Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Mister_X #57511 üzenetére

    Venti az minek? Tudod te mennyit javít a képességeken?

    Úgy értem, hogy felrakható, de egy bino vagy optika messze messze fontosabb és értelmesebb dolog, ha venti és ezen kettő közül lehet választani. Én 360m alatt csak bino-t rakok, afelett már lehet keverni.

    Csak egy példa, is3-ra is raktam és már számtalan csatát lehoztam a segítségével a végjátékban, ahol egyértelmű fölényben van az a tank, amelyiknek jobb a látótávja. Csata közben is számtalanszor van olyan helyzet, hogy nincs aki spotoljon és nagyon nem mindegy, hogy 350m-re vagy 437m-re látok el. Ha gyanús a helyzet, akkor megállok pár másodpercre, amíg aktiválom (közben az időt arra is lehet használni, hogy átgondolja a helyzetet az ember) és rengetegszer hopp meg is látom a sarkon kukucskáló ellenfelet.

    Ami megzavarja az embereket, ha felteszik a ventit, akkor azonnal látják a hasznát, hopp 1 tized másodperccel gyorsabban töltök, meg valami egész minimálisan kisebb a célzókör, király vagyok. Ha felteszik a binot vagy optikát, akkor meg nincs ilyen közvetlen direkt élmény velük, maximum az lehet furcsa, hogy több ellenséget látnak vele és jobban jön az xp, de nem lehet olyan világosan látni a hátást, mint a venti esetében. Bár akinek van egy csöpp esze, az ránéz a távolságra és örömmel konstatálhatja, hogy már megint segített a bino vagy venti. Arról nem is beszélve, hogy kevesebbszer kell osztozni a találaton a spotterrel, hiszen magam is látom a célt, de ez megint nagyon elvont dolog, kevesen értik.

    Tényleg csak az segíthet, ha valaki lenyom 15-20 csatát ventivel meg mondjuk binoval és megnézi mi az eredmény, másképpen úgyse hiszi el senki, hogy mennyire fontos a látótáv.

Új hozzászólás Aktív témák