- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xAttilax
őstag
-
BerserkGuts
őstag
válasz Djuree #250449 üzenetére
hát azért az ágyúja az nem jó sconqnak sokkal jobb (volt mert kitudja milyen nerf lesz majd)
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Plata
félisten
válasz BerserkGuts #250452 üzenetére
Hááát,szerintem ennek az ágyúja jobban be jönne.
De nem fogok rá startolni.
Egyrészt úgysem játszanék vele sokat,nem vagyok oda a T10 tankokért,ha csak nem valami vicces jószág,másik ebből nagyon sok lesz és utálom a népszerű verdákat.
Különben is az összes pénzem elvertem megint hülyeségekre,alig van pár misim.
Szabad xp megint nincs mert bele toltam új tankra.
T10 tankokat is vettem megint,de minek,azt nem tom.
Az egyikkel 1 random csatát mentem.[ Szerkesztve ]
-
TFGG
kezdő
Hello!
New wot video:
https://www.youtube.com/watch?v=97YqIytDlcQ -
aktív tag
Összeszerelős tankot garázsban lehet csak összeszerelni,vagy a honlapon is? Pont éjszakás leszek 22-én.
-
h1mpi
félisten
válasz cherubion08 #250455 üzenetére
Csak a garázsban, de este 7-től lesz az event nem éjszaka.
Fully electric lifestyle!
-
addikt
Végre meg lett a cérnawagon AX-re is a 3. gun mark.
Mikor meglett anno maratonon, akkor még elég jónak számított, most sima töltelék lett belőle.
Még az hagyján, hogy a tornyát goldal minden 9-10-es beveri és hatalmas a kupola is, de az alfa..
Hiába a viszonylag jó dpm, a 230-as sebzés megöli, még a lightok sem nagyon félnek tőle.
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
joergie
őstag
válasz xAttilax #250451 üzenetére
Ezt hogy számolja a nemzeti töredéket? tavalyelőtt emiatt maradtam le az obj780 skinről.
Egy adott nemzetnek a nemzeti töredékéből kell meglennie 32-nek, vagy 64-nek stb(tehát ahogy írtad, 32 többszöröse), azt számolja 1-1%-nak, tehát nem úgy, hogy ömleszti a nemzeti töredékeket, és random(vagy bármilyen metódus szerint) levesz 32*X darabot.
jóformán akkor ez prioritás sorrend:
1.univerzális töredék
2.nemzeti töredék
innentől egyéni preferencia, de általánosan:
3.kredit
4.szabad XP
5.gold(F2Pnél ez az uccsó)
6.kötvényÉn mondjuk biztos meghagyok 3-400ezer free xp-t...just in case, meg nyilván pármillió kreditet is.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
-
aktív tag
-
joergie
őstag
válasz Djuree #250459 üzenetére
Ez a 40k nagyon sok, de az obj780nál már az elején, hogy lecsúsztam(15k/50k volt), mert bár előre kiszámoltam mindent, ez a nemzeti töredékes dolog belef*sott a tányéromba. thearmoredpatrolon azt írja a 15k 23 perc alatt fogyott el.Én jóval kevesebbre emlékszem.
Nem emlékszem tisztán, de mintha a szerver se lett volna a helyzet magaslatán.
Itt van QB videója azután, hogy megszerezte. A videó elején van infó arról hogyan lett 463adik.(az nyáron volt junius 15én reggel 7kor CEST)Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
h1mpi
félisten
Nekem ez kimarad, egyszerűen ennyit nem ér meg. Így lenne 100%:
[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
válasz h1mpi #250462 üzenetére
kötvényt és kreditet nem éri meg váltani és univerzálist se a nemzeti töredék az mehet főleg ha kuka nemzet vagy minden lényeges megvolt már belőle
legjobban szabad xp-ből lehetne jól kijönni az gyűlik rendesen és váltani is jó amikor akciós
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Baltazár123
senior tag
válasz Djuree #250459 üzenetére
Az attól is függ, hogy mindegy a szám vagy minél kisebbet akarsz behúzni. most 40/80e lesz, az nagyon sok, még a sorszámosból is. Akiknek nem számít a szám maga, csak, hogy sorszámos legyen, tippre legalább 1 órájuk lesz. Talán több is, bár a wot játékosok néha megvadulnak A kpz tavaly nyáron 25/75e volt. Akkor jöttünk vissza a nyaralásból és valamelyik utolsó napon húztam be a sima típust. Azt hiszem, hogy hétfőn vagy kedden. Azt hittem, hogy addigra elfogy, de nem.
Most jóval több sorszámos lesz és 5e-el több tank összesen, de rövidebb idő behúzni. Túl sok minden változik egy prognózishoz.
h1mp1: minden mehet bele, amit újra tudsz termelni, ha elég, akkor jó, ha nem hát nem. Tankot nem tervezek eladni, de vannak olyan tier10 tankjaim, amiket már 3 éve nem vettem elő. Most eladom, a kreditet újra termelem és majd valamikor, amikor lesz rá akció, ToTT, akkor újra megveszem vagy majd karácsonykor ráteszem a %-ot és utána.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz BerserkGuts #250463 üzenetére
Nem rossz a tank, de T10-ben én se sokat játszok, oda béna vagyok.
-
jano_77
nagyúr
válasz xAttilax #250451 üzenetére
Arra figyelj - most láttam egy streamer videót, amiben erre külön felhívták a figyelmet! - hogya Nemzeti töredékek az összeszerelő műhelyben majd külön-külön lesznek és nem egyben mint most a honlapon, amit Te is bemásoltál, így sokkal lassaban fogo tudni kiválogatni őket! Ergo, ha mindenképpen szeretnéd a 3D stílust is, akkor célszerű vmi mással kiváltanod a töredékeket - már persze csak ha van még plusz kredit vagy free XP, esetleg gold.
Sok sikert holnap Mindenkinek a tankhoz.
Sajnos nekem nem lesz meg, mert nem leszek otthon."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Nekem így jöhetne össze - nagyon sok gold, gyakorlatilag majdnem az összest, fel kellene áldozni, mellé elég sok kötvényt is és kreditem is alig maradna. (tudom-tudom a kredit jön mindenre is, pl most Frontline-ban - már ha vki tolja a játékot, én napok óta nem mentem megint egy csatát sem, vhogy a gépet sem volt kedvem bekapcsolni, pedig időm lett volna rá )
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Baltazár123
senior tag
válasz jano_77 #250466 üzenetére
szerintem még az utolsó nap is lesz belőle, csak nem a sorszámos. Bár tavaly nyáron sokan nyaraltak, lehet azért nem vitték akkor a tankot, de ha nem kell sorszámos, nem kell megfeszülnöd érte, kényelmesen behúzod másnap.
adj el pár nem használt tier10 tankot és majd visszavásárold, régi játékosoknál hegyekben lehetnek olyan tankok, amikkel nem játszanak...[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Baltazár123 #250468 üzenetére
abban nem tévedsz, hogy tényleg hegyekben vannak olyan vasak, amiket már "vastagon belepett a rozsda"!
Amúgy azt honnan lehet látni, hogy egy adott tankot ha eladok, vissza vehetem-e majd később? Van egy 114 SP2 kínai vas (4.500.000 kr), amire még csak felszerelést sem raktam, nem is tudom honnan van - talán BP, de nem biztos - és van a BZ-75 is (3.050.000 kr), ami nincs még felszerelve. A többi 10-es fel van szerelve, legénység is van szinte mindben.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #250470 üzenetére
Annak mi az oka, hogy egyes 9-es tankok - BP vasak - több kreditet érnek mint egy 10-es tank, ha eladom?!? pl Obj.777 II vagy K-91-PT is 3.500.000 kredit, míg a 10-esk többnyire 3.050.000 kreditet érnek csak.
-
korren
aktív tag
válasz kisharsany #250472 üzenetére
Nem számít mennyiért vetted a tech tree-s tankot. Az számít most mennyiért veheted meg a tech tree-ben.
Mivel ott most minden T10 tank ~6.000.000 credit, így az eladási ár minden tech tree-s tanknál annak eredeti árának -50%-a. Lehet a TOTT befolyásolja ezt, azt nem tudom.
Lehet a BP-s T9 tank ennyit ér eladásnál....
[ Szerkesztve ]
-I like the misery. -I like this world!
-
tboj
tag
válasz kisharsany #250474 üzenetére
Ez nem így van, teljesen mindegy mennyiért vetted meg korábban a tankot, az nem befolyásolja később az eladási árát. Az eladási ár mindig az aktuális vásárlási ár fele.
Példa:
Egy tier 10-es tank, ha aktuálisan nincs rá kedvezmény, 6.100.000 kreditbe kerül és ennek a feléért, 3.050.000 kreditért lehet eladni. Még akkor is, ha korábban pl. a Top of the Tree-s 30%-kal olcsóbb áron, 4.270.000 kreditért vásároltad meg.Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
Derron
aktív tag
Szerintetek megéri így kivenni a tankot:
-390.000 free xp
-36.250.000 Kredit
-16.000 kötvény.Kötvényt csak lila cuccokra szoktam felhasználni, hogy a prém tankjaimon az legyen.
Mennyire lesz OP ez az új tank? Ha középszerű akkor nem érdekel.
-
Plata
félisten
válasz kisharsany #250476 üzenetére
Próbáld ki,vedd meg valamelyik Tót verdát és amikor már nem tót add el
Normál áron számolja,sőt ha van kuponod verdára és eladod azt sem figyeli.
Karácsonyi eventen szerzett jutalom -20 vagy 30% engedménnyel vett tankot ha eladod nem fogja kevesebbé beszámítani.
Aszerinti árat számol ami a tech tree-ben van. -
Plata
félisten
válasz Derron #250477 üzenetére
Persze higy megéri.
Kötvényt kreditet bármikor újra szerezhetsz.
Ha nem kapott volna el a szokásos hülyeség és nem veszek vissza egy rakás T9-10 tankot én is rámennék.
De mivel kötvényboltba nem jött semmi visszavettem pár régi verdát és elköltöttem a pénzem.
Kötvény nekem is van 20-25-30 ezer körül. -
Elf
aktív tag
Aki el akar akdni egy halom tankot hogy legyen kredit a drágákkal kezdje.
Én nem így tettem és pofán csapott a "napi járműeladási limit" -
-
Djuree
félisten
válasz manu75 #250483 üzenetére
hát egyik se túl nagy eresztés, ezek inkább a gyűjtőknek érik meg, játszani vannak jobbak.
a lion egyenesen szar, a kpz átlagos, a 780 egész jó. ez majd kiderül. nekem még nincs ilyen mühelytankom, most megveszem, legyen ilyen is.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
tboj
tag
válasz kisharsany #250476 üzenetére
Mert csak a tier 10-es tankok normál árai egységesek, a többié tieren belül is változik valamennyit. Ha pedig eladáskor éppen valamilyen akció miatt kedvezmény van az adott tankra, akkor a kedvezményes vásárlási ár feléért lehet eladni, amíg éppen tart a kedvezményes időszak.
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
h1mpi
félisten
Azt meg lehet nézni nem ingame, hogy milyen tankok vannak a garázsomban? Nem tudom, hogy a Sherman Jumbo-t eladtam-e vagy megvan.
Más: a gyerek egész jól fejlődik már nem az apjára üt még a felszerelésekben van hova fejlődnie, álcaháló az AMX 40-re
[ Szerkesztve ]
-
manu75
aktív tag
válasz Derron #250486 üzenetére
A 780-ból nem emlékszem hány darab volt, a kpz-ből 75k szóval ha a "bekreált botokat" nem számítjuk elég sok mindenki hozzá jutott szóval nem mondható ritka tanknak. Inkább csak túltolták ahogy szokták, és sokan csalódtak és nem játszanak azokkal, mert van jobb is. Nyilván majd xy pro be fog úgy állni vele, hogy lehet tényleg nehéz lesz sebezni ezt, aztán mi lesz a maradék 70-75k játékossal aki még megvette és szembesül, hogy nem tudja kettéhasítani az fv-t. Ott fog nekik állni a garázsban a többi mellett.
Egyébként én mindkettőt szeretem a kpz kicsit nyögvenyelős, nem a frontra való nekem mégis ott próbálom de és csak itt a játékban külső többet számít, mint a belső és emiatt szívesen játszok mindkettővel, mert nagyon tetszik. A 780 skinje nagyon eltalált szerintem, mondjuk ez a mostani meg csupaszon tetszik jobban, azok az oldal lemezek valahogy nem jönnek be.
-
Plata
félisten
válasz manu75 #250489 üzenetére
A 780-ra nagyon jól emlékszem,akkor jött be amikor lehetett új térképeket tesztelni.
Azon a városi pályán ahol volt egy nagy bazilika vagy templom vagy akármi nagyon jó volt 780-akra vadászni.Minden csata tele volt velük de a legtöbb totálisan infantilis volt és azt hitték hogy halhatatlanok. -
Viktoár
addikt
Nem tudom itt volt-e említve, de aki tervezi a mai összeszerelőből megvenni az obj452k-t annak fontos lehet hogy egy buffolt változatot fog kapni.
Végsebesség 35/15-ről 40/17-re növelve; motor teljesítmény 750-ről 880 LE-re növelve (fajlagos: 13,6-ról 16 LE/t-ra).
Tehát valamivel mobilisabb lesz és a hegymászás sem olyan nyögvenyelős. Én személy szerint kihagyom a sokadik orosz nehéztankot. A torony jó meg az 560-as alfa, adódik a hull down játékstílus, de a 7 fokos lövegsüllyedés vicces tud lenni. Sidescrape-re korlátozottan alkalmas mert a seggét el lehet lőni, illetve könnyen túl lehet dönteni és akkor a testét sem kihvás beütni.
Ti hogy vagytok vele, van akinek mindenképpen kell vagy gondolkozik rajta?
Üdv:Viktor
-
h1mpi
félisten
válasz Viktoár #250491 üzenetére
Én kihagyom, mert jelenleg nagyon sok goldot kellene ráköltenem, több, mint 30 000-et és annyit nem ér meg egy tank sem. És akkor még a 10 000 kötvényt is sajnálnám. Most fejlesztettem ki az SC-t, az gyakorlatilag ugyenez csak még jobb a gun depje. A zöldekben jobb a 452K.
[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
válasz Baltazár123 #250464 üzenetére
A kpz sorszám 4perc alatt elfogyott az az előtti meg tankostól 3óra alatt kb mert mire haza értem a melóbol 1db obj nem maradt
-
Elf
aktív tag
Ezzel az összeszerelt Objekt-el lehet menni esemémyeken is mint az Onslaught meg ilyenek, vagy csak randomban?
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #250492 üzenetére
SC-al kár volt összehasonlítanod, mert most fogják majd hazavágni....SAJNOS!
h1mpi: igaza van a gyerkőcnek! Én anno ezekre a kicsi szarokra nem is raktam semmit, csak keresztül rohantam rajtuk. A legelején meg még azt sem tudtam, hogy lehet felrakni rájuk bármit is. Bőven elegendő tier5-től felszerelni tankot, de megkockáztatom, hogy akkor is csak olyan vasat, amit megtart, mert szereti! Sok sikert a kölyöknek!
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz jano_77 #250497 üzenetére
Nem tudni mit nerfelnek rajta még. (remélem nem sokat, ha már rátoltam egy raklapnyi free xp-t). Amúgy amit kihúzok azt nerfelik mindig, ez az én szerencsém. Ilyen a Minorauro, SC, Kranvagn, E5, Progetto65 szinte mindegyik 10-es tankom
Köszi neki azért könnyebb dolga van, több ezer felesleges csatától kíméli meg magát azáltal, hogy segítek neki.
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz BerserkGuts #250495 üzenetére
Az obj azért nem mérvadó, mert azzal indult az összerakó és felfokozott érdeklődés volt.
A nem sorszámos kpz-t biztosan tudom, hogy nagyon lassan fogyott, mert nyaralásból jöttünk vissza Prágából és valamikor az utolsó napokon húztam be. Beléptem a Wot-ba és akkor láttam, hogy összerakó megy már jó ideje, volt éppen sok kreditem meg töredékem meg szabad xp is és behúztam.
A kpz alapján nem sokkal több olyan fanatik ember van, aki a sorszámosra gerjed, azaz 25e-nél nem sokkal több ilyen ember van és most 40e sorszámos lesz. Majd kiderül. A tankot szerintem jó sokáig meg lehet venni. A sorszámos meg elfogy, amikor elfogy. Akinek fontos a sorszám, az iparkodjon, amennyire tud.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest