- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
őstag
válasz Dobi 562 #238825 üzenetére
Nem értek egyet. Volt csapat ahol amx el voltunk tele , ellenfél meg mindent is hozott és kikaptunk mint a szar. De kaptam már ki úgy is hogy az ellenfél afk játékossal volt de arty ellen is vesztettem. Nem a tank a lényeg hanem aki vezeti. Ha valaki szar és nem tud csapatként gondolkodni az egy jó tankban sem fog jól szerepelni. De a legfontosabb a csapatjáték. Én 30b vél is mentem jópár kört, folyton szidtak miatta aztán semmivel nem teljesítettem rosszabbul mint ők, sok esetben inkább még jobban. Nem is értem mit sírnak miatta. Oké az átütèse nem a legjobb de ettől még nem szar. Arty képessége van mozgékony és jó a dpm. Cs-t is meg lehet vele enni. Én már fel adtam hogy aranyból tovább jussak. Több mint 1000 csata és rengeteg kredit elégetése épp elég volt. Farmolnom kellene de már ahhoz sincs kedvem, amit meg most láttam hogy új felszerelések jönnek pff.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- SilverStone SG13 mITX (mini-ITX) ház fekete
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T400 - I 4GB I 320GB I 14,1" WXGA+ I CAM I W10 I Garancia!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest