Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBear

    senior tag

    Valaki ért a WOT statisztikához?
    Tudom - tudom, nem PC hanem box, - mindkettőn szoktam játszogatni - de... elvileg hasonlónak kell lennie.
    Tegnap sikeresen belefutottam (ismét) egy elmeroggyantba, aki szokás szerint nem bírta elviselni, hogy lefarmoltam. (E25-nél relatív gyakori, hogy aki(ket) kilövök, mindenféle dühroham kíséretében elkezdenek üzengetni.) Na mindegy.
    A lényeg.
    Kiszedtem valakit E25-tel, aki ezt nem bírta elviselni és üzengetni kezdett. Javasoltam neki elmeorvost és dühkezelési tréninget majd ignoráltam. Bár igazából soha nem érdekelt az ilyesmi, én nem statért játszom, hanem funnak, de ezúttal kváncsiságból ránéztem a statjára. Hááát... szép lila volt. Akkor éppen IS-3-mal tolta és aznap még csak 2 meccset ment, ahogy láttam wotstars-on. Ebből 1 win, 1 defeat, átlag dmg ~2500, assist ~800, 3 kill.
    Amennyire tudom, WN8-ba a sebzés, a kill meg a wr meg spot számít leginkább. Ebből hogy jöhetett ki neki ~8000 WN8? :F
    Az ominózus csatát megnyerték ugyan (3 T8 heavy maradt ellennél, meg én... Az hagyján, hogy nem tudtam őket beütni normál lőszerrel, de ki is fogytam. Ez E25-nél sajnos gyakori.)
    Viszont ő abban a csatában hozott kemény 1800 sebzést, 1 killt, meg talán 200 assistot.
    A napot 4260-nal fejezte be, de akkor 81xx körül állt.
    Egy valamin gondolkodtam.... Csapatban volt, ha jól emlékszem, 5-en nyomták. Ilyenkor esetleg valahogy összeadja a rendszer a csapateredményt? Elnézést, 10000 csata alatti amatőr vagyok mindenhol, ráadásul mindig privátban nyomom vénségemre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák