Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Greentea

    senior tag

    válasz jano_77 #204794 üzenetére

    Egy olyan "konteóra" gondoltam még, hogy régebben én úgy emlékszem sokkal kevesebb full tier 10-es csata volt.
    Ha tegyük fel csak 5-7 tier 10-es tank van oldalanként, a többi tier 9-es, és tier 8-as, akkor nyilván a tier 10-esek dolga könnyebb - ergo könnyebb sebezni top tierként.
    Viszont egy full tier 10-es csatában sokkal kevesebbet lehet hibázni, sokkal jobban megbosszulja magát egy-egy kisebb hiba. + vannak gyengébb és erősebb tier 10-es tankok, ahol egy-két hibával de a QB-s féle rangsor tavalyról kb helytálló. --> különbségek kiéleződnek. Hiába vagy te is tier 10-es tankkal, gyakorlatilag mintha tier 9,5-es lennél egy Progetto-hoz, Patton-hoz, UDES 15/16-hoz vagy akár 430U-hoz képest (279-et, meg a Chieftant direkt nem írtam, azzal azért nem találkozik senki sem minden csatában), főleg ha egy IS-4-el, E50M-el, Cent X-el, 30B-vel játszol. stb.

    Én egy átfogóbb rebalance-t várnék. Persze mindig voltak jobb és kevésbé domináló tankok, csak szerintem mértékében egy full tier 10-es csatában ez jobban kitűnik. (bár abban is van valami, hogy 4-5 évvel ezelőtt sokkal nehezebb volt egy t10-es tankot kigrindelni --> sokkal több kezdő játszik manapság high tierben)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák