- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz Iron Funeral #18196 üzenetére
- E-50 loses its top engine, frontal armor buffed to 150mm
Tehát erősítenek a páncélzatán.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
emre
veterán
Elpicsáztak, mint a korpába szart macskát, de szerintem az ISU csalás nélkül nem tudott volna kilőni.
Vélemény? replayA stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Erre a processzoros dologra segítsen már légyszi vki,hogy is jó pontosan melyik magot használja a játék?Nekem most mind a 4 mag be van pipálva amit látok a feladatkezelőben...Origin:Memphis79HUN
-
psycroptic
őstag
Mi a heréért állítódik el minden beállításom x időközönként? Felgyújtottak és én bőszen nyomogatom a megszokott gombot és látom, hogy ég tovább, mint a fáklya. Elállítódott csak tudnám miért?
PSNID: Tomy83PS
-
zsolthee
senior tag
Hát, hogy az a telibevert **** MM pont az 5x-ös szorzónál szopat be ennyire!!!!
Már hetek óta nem mentem ilyen rossz csatákat a kedvenc tankjaimmal. Tutira, hogy legalább 2 tierrel feljebb pakol mindig és folyton vereség. SU-85B-vel 200m-re lévő Pz38na-nak a 16 HP-ját nem tudtam leszedni 3 lövésből sem????
Pattog minden meg melléhord. Ilyet nem pipáltam.
Bocs, hogy itt fröcsögök, de most már én is elkezdek összeesküvés elméleteket gyártani.
Mára alt+f4 neki!!! -
ng0ofy
KORREKTOR
Most, hogy új az arty részleg, melyik nemzet vonalát érdemes vinni 8-9 szinten melyik arty a legpontosabb meszziről?
-
mcwolf79
veterán
válasz mcwolf79 #18093 üzenetére
Ennyit jelent, hogy végre megvan a top ágyú a Patton-hoz. A második Top Gun plecsni a mai nap folyamán. Ezzel már tényleg itt a helyem,ebben a Tier-ben. A 2 . ágyú finoman szólva nem az igazi, Tier 10-eseket volt hogy leláncolni nem tudtam, pedig full oldalba kaptam. Bezzeg most, élmény vele aprítani
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
psycroptic
őstag
[ Szerkesztve ]
PSNID: Tomy83PS
-
balintka
addikt
válasz SoulReaver #18163 üzenetére
Ezt anno tapasztaltam én is IS-3-al. Utáltam is. Bezzeg másoknál meg OP. Nekem nem ment vele.
-
emre
veterán
hogy ne csak panaszkodjak replay
Győzelem
Karelia 2013. augusztus 22. 20:53:57
E-75 : 11 295 ( x5) Szerzett kredit 111 450
Csatában elért Achievement Acélfal, Top Gun, Szárnysegéd, Elit lövész, Kiváló LövészA stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
válasz v!ct0y #18213 üzenetére
Bocs, rossz szokásom
Ha a sajátomat nézem vissza engem is zavar kicsitDe ugyanakkor meg szeretem tudni mi van a környezetemben, és amikor arra fordulok már gyakorlatilag rá vagyok zoomolva. Auto célzással és külső nézetből nagyon ritkán lövök.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Atlantis
veterán
Érdekes lövés volt, de szerintem a tornyodat lőtte meg (ammorack robbant ugye), ami kikandikált a roncsok közül kissé. Nagy szerencséje volt, de ha tudna csalni, szerintem jobb statja lenne.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Fel
addikt
Szerintem telibekapta a tornyod. Látszott, hogy a többiek is csak ott tudnak lőni a roncsok között, csak azok mind pattantak (talán 3 lövés). Na az ISU-é az nem pattant..
Pár napja tanultam egy új szót, egy újfajta cheat/hax nevét: telekill..! Történt ugyanis, hogy kilőttem egy SU-152-t, aki azt hitte jól elbújt egy mélyedésben, de tévedett.. Próbáltam megérdeklődni, hogy végülis mit jelent ez a telekill pontosan, de csak azt hajtogatta, hogy reportolt, meg küldi a replayt a supportnak, meg ban, meg minden. Szerencsétlen...
Érdekes, hogy nekem nincs fent az a mod, ami ezt a fajta üzenetet okozza, a replayt megnézve viszont mégis látom...
És a nyelv is mindig az, amit a csatát játszó használ, nem pedig az amit a kliensemben beállítok.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Nem jár most valami a Top gun+ Szárnysegéd dupláért?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Bingisz
addikt
válasz LoLHunCsirke #18220 üzenetére
Amikor ellenem volt csatában, akkor nem volt bot.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Enzolord
addikt
válasz wanted5 #18223 üzenetére
1 db tankász.... Szép...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Chris0321
addikt
Nem mindíg van lehetőség váltani és olcsóbb megtanulni hol lehet lőni. A városi pályán a hegy alatt AMX 1945-el top tankként egy 7-es AT-vel futottam össze. Persze egyedül mentem oda, az ellenfél nem. Előbb a fedezékek mögül kóstolgattuk egymást, 1-2 lövést bekapott a tetején lévő kupolán keresztül aztán úgy gondolta megmutatja ki a kemény és elindult felém. Nem ért át, pedig csak AP-t használtam és mozgó célpontot lőttem.
-
Djuree
félisten
kupolát kell lőni. bár elég kicsi, nem mindig lehet eltalálni.
ez az AT-2 vicces egy jármű, nem tudják hol kell lőni, abba a tierbe még uborkák játszanak. tegnap is vmi nagyon durva xp+kreditet kaptam, jön vele az acélfal ezerrel.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
-
arpeen2
senior tag
T29-es tankon érdemes a peiszkópot lecserélni repesz páncélra ?
-
mikron
tag
8.8 szegény német tankok így is hátrányban voltam ...de most így is körberohanták az ellenfelek
-
Steelheart2
őstag
válasz arpeen2 #18236 üzenetére
Szerintem nem olyan lassu az a T29,tehát felesleges a repesz páncél.Nekem Kv-4 en van,mert az jo artymágnes.T29 esem nincs,de gyorsabbnak tünik,mint a KV-4.Ha van arty,akkor állandoan mozogj vele.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Fel
addikt
Lehet tölteni a tesztet.
Szokás szerint egy teljest klienst kell lerántani (5732,18MB), és persze most sem megy a korábbi verzió launcherével.. Hülyébbnél hülyébb szokásokat vesznek fel a kliens telepítőknél...
Aki telepíteni akarja, annak ezt kell leszedni először: WoT_internet_install_ct.exeHír még nincs róla sehol sem, úgyhogy bizti nem megy még a szerver sem. Na de mire ez lecammog, addig hátha el is indítják.
[ Szerkesztve ]
-
octopus666
tag
Nyert ma valaki csatát ???????? 23/23 vereség 1,5 óra alatt.
-
Enzolord
addikt
válasz octopus666 #18243 üzenetére
Nekem tegnap volt ilyen szopóka, azután éjfél után játszottam T62-a 3 meccs 3 csata, mindhárom 1400xp fölött...
-
grex4
aktív tag
szakasz vki? képtelenség egyedül lehozni egy meccset, feltűnően sok a retardált fallosz.
diospite
üdv
-
Mcray
senior tag
A hsz-eimet auto ignore-ra rakja a rendszer vagy csak ennyire nincs kedve senkinek reagálni?
Tegnap feltettem egy kérdést:
"Sziasztok!
Segítsetek kérlek! Keresek egy játékost. A játékban Fm83 a neve,de itt a fórumon nem tudom mi.
Köszi!"
Még egyszer köszi
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Veatta
aktív tag
válasz octopus666 #18243 üzenetére
Az ellenfeleid! Bocs! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest