Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz ooloo #188580 üzenetére

    Nekem a maratonok pont nem jönnek be az új rendszer miatt. Aki nem annyira jó, hogy a kiválósági küldetéseket teljesítse, annak marad az alap XP farmolás, ami nagyon frusztráló, és pont azt okozza, amit írsz, hogy unalmassá válik. Egyik csatát vívod a másik után, és leszarsz mindent, mert azt látod, hogy ha győztök is, akkor is jobb esetben kapsz 6-700 xp-t. Ha épp jól kiadja, akkor kicsit többet, de átlagban maradsz 4-500 között, és százezrek kellenek.
    Régebben olyanok voltak a maratonok (talán a Progetto volt első új típusú, de majd kijavítanak), hogy volt mondjuk 10 napi küldetés, amit 14 nap alatt teljesíthettél. Minden nap egy új küldetés vált elérhetővé, amik tök különbözőek voltak. Sebezz X-et, legyél a top 7-5-3 között N-szer, okozz X db modulsebzést egy csatában, stb. Akkor is meg tudtad venni a tankot, de csak a 10. nap után, amikor az utolsó küldetés is megnyílt. Plusz vehettél tokeneket, amikkel ki tudtad pótolni a hiányzókat. Szóval a bevétel akkor is megvolt. A küldik pedig egyre nehezebbek voltak, de akkor tényleg volt egy cél a szemed előtt, ami meghatározta a játékstílusodat az adott napra. Igaz, volt egy hátránya, hogy amikor sebzős napok voltak, akkor mindenki mindenáron csak arra ment. Tologatás, lökdösődés, stb... Senkit nem érdekelt, hogy győzünk-e, vagy sem. Ha visszaértél volna a bázisra, mert egy 20 HP-s papír tank foglalt, akkor is inkább a vereség mellett döntöttél, és elmentél a megmaradt artyért, mert az mégiscsak több száz sebzés. Ez nem volt jó. De minden másban jobb volt, mint a mostani maratonok. Nem volt monoton, és nem az eszetlen farmolásról szólt, hogy aztán a végén 40%-os áron elcsábulj, és megvedd a tankot. A jelenlegi maratonokat, ha nincs rengeteg időd (vagy nem vagy nagyon pro), akkor esélyed sincs megcsinálni. Nekem pl, aki este 9-10 körül tudok 1-2 órát max játszani, nem mindegy. Régen így is volt esélyem, ma már nincs. De hát a pénz ezt a játékmódot is megváltoztatta. Én már alig érzek késztetést a maratonokra, kb bármilyen tankot is tesznek be nyereménynek, nagyjából lesz@rom. 20-30% kedvezménnyel pedig nem fogom megvenni egyiket sem.
    Az a csoda, hogy ehhez a SH módhoz még nem lehet venni légicsapás pakkot, meg hasonlókat.

    A mini eventek közül pedig egyértelműen a Leviathan viszi nálam a prímet, majd követi a Chaffe race. A 8 bitest nem próbáltam, pedig akkor már játszottam asszem, csak nagyon bot voltam, és szerintem nem is tudtam róla, hogy van. Én a focissal is elvoltam, jó kis ökörködés volt, kikapcsolta az agyam, és nem lehetett benne csalni a modokkal, meg a trükközésekkel, mert annyira egyszerű volt.

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák