Új hozzászólás Aktív témák

• jr1994

addikt

válasz polgi803 #146166 üzenetére

De átlagban te is csak 700-at lősz a Leo-val, az elég kevés :( Nekem 1300 lett vele az átlagom, nem az igazi, még épp nem lila. Az hogy melyik ágyút használjátok rajta kb mindegy, ha a nagyot azzal legalább felkészülsz az Emil ágyújára, kb hasonló a célzásideje. Illetve a nagyobb alfa miatt kevesebbszer kell kinézni, ami egy papír tanknál előnyös. Amúgy nem nagyon tudok mit mondani róla, egy ilyen tankkal érezni kell a játékot ez nem egy T29 vagy IS-3. Ahhoz meg sokat kell gyakorolni medekkel, hogy menjen. Orosz med vonal szerintem jó lehet tanulásra, főleg hogy most elég jó buffot kapott a T-44.

Leo-ra felszerelés töltésgyorsító, célzórendszer, optika. Kaja nem árt, főleg a nagy csőhöz.

Döbbenetes amúgy, átnéztem a régebbi replayeimet, tavaly március végén csináltam meg a med 15-öt, azóta csak a TD 15 hiányzik, de nem visz rá a lélek hogy tédézzek. Mentem velük azóta úgy 3-400 csatát, főleg Grillével, de csak nem jött össze eddig. Csak ha meglesz, nem lesz mit csinálni :D persze kiválóság jeleket is lehet gyűjteni.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

Új hozzászólás Aktív témák