Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz jano_77 #10225 üzenetére

    Viccet félretéve ez pontosan így van. Manapság már egy csapatban akad 2-3 játékos aki képes valamit művelni, maradék 3-4 értelmesebbje szépen igazodik hozzájuk a többi meg csak szobapáfrány. Nem nehéz, hogy a matchmaker ezt a 2-3 embert berakja az egyik oldalra míg a másik oldalnak nem jut értékelhető játékos.

    Szerintem valahogy így épül fel a játékos összetétel:

    1% - Igazi HC játékos, ő az aki bármilyen játékba is kezd bele, jobban megismeri mint a tenyerét, csukott szemmel is szétver egy egész ellenséges csapatot. Randomra már csak farmolni jár (vagy már azt sem nagyon), mert minden lényeges tank megvan, már csak a CW kihívás neki, vagy már ez sem, ezért kupákra nevez és nagyon komoly "sportnak" tekinti az egészet. Néhány példányuk (na jó, sok közülük) már átesik a no-life kategóriába aki idegen nemiszervet akkor lát leginkább, mikor a WoT kliensből Alt+ Tabbal átvált a webböngészőre és egész nyarakat képes barnulás nélkül átvészelni.

    5% - Jó játékos, aki hatalmas pusztításra képes, egy klánban igazi húzóerő. Érti a játék csínját-bínját, randomban ő az aki a szakasz társával kettesben szétver egy egész ellenséges csapatot, néha akár egyedül is. De az ő számítógépe azért már ismeri a kikapcsolt állapotot és körükben sokan vannak akik hús-vér emberrel is folytatnak szexuális kapcsolatot és ha a haverok hívják sörözni, akkor sosem mondja, hogy "Bocsi, ma CW van".

    5% - Átlagon felüli játékos, aki már nem biztos, hogy csatlakozik klánhoz, mert jól érzi magát randomban. Jól jár vele bármilyen csapat, mert érti a játékot, képes csapatban dolgozni és jó harci értékkel bír. De az már túl sok lenne neki, hogy állandóan csak ezzel játsszon, nem akar ő Michael Wittmann nyomdokaiba lépni, csak jót szórakozni, amibe persze az is beletartozik, hogy gondolkozik, taktikázik és tanul.

    88% - Istenverte értelmi gyengeségben szenvedő, a fogyasztói társadalom által "ne gondolkozz csak fogyassz" elve mentén nevelkedett hülye. A tankokról van egy olyan ködös fogalma, hogy a filmekben azok nagyokat durrantanak és nagyon menő verdák. Látott a TV-ben vagy az interneten egy WoT reklámot, amiben azzal a kamu dumával verték át, hogy ez egy maguk fajta értelmi csökevénynek való agyatlan lövöldözés. Letölti, majd a kedvenc szórakozásává válik egy bokorban ülni (szigorúan helytelenül, kilógatva a tank orrát, esetleg seggel az ellenség felé áll be). Tanulni nem hajlandó, mert "gondolkozzon helyettem a Google" kifogással mereven elutasít mindent ami az ismeretek megszerzésére irányul (és mellesleg a Google-t is túl hülye használni, ezért az ismerőseit és a fórumozókat basztatja állandóan idióta kérdésekkel). Reménytelen eset, pár évtizeden belül miatta pusztul ki az egész emberiség.

    1% - Fórumozó játékos, aki pofázás mellett sosem játszik, ha mégis, akkor is csak bénázik, ezért fórumokra megy keménykedni. Csak Photoshoppal hamisított screenshotokkal próbálja bizonygatni, hogy mekkora legény a gáton, néhányan a színfalak mögött összesúgnak és eljátsszák, hogy haverok. Ha ezt most olvasod, akkor te is ilyen vagy, nem kell tagadni! :DDD

Új hozzászólás Aktív témák