- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
A játékban lévő Hindenburg hasonlít pár hajóra, pl a Scharnhorstra.[link]
Elírtam, sorry. Javítva.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
sh4d0w
félisten
válasz olivera88 #6740 üzenetére
A Bismarckrol van iras a logouton, egyebkent ha jol remlik, a Bayern-osztaly tervein indultak el a mernokok a tervezes kezdeten. Nem mellesleg amikor a hajo letezett, a vilag legerosebb csatahajoja volt.
A Hindenburg pedig csatacirkalo volt - a pancelos cirkaloknal erosebb, de ugyanolyan gyors, mig a csatahajoknal gyengebb pancelzatu, de gyorsabb hajo. Az egesz hajoosztaly John Fisher agymenese.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
ddt500hu
veterán
Nem arról van szó, hogy elbaszták hanem akkoriban még ők maguk sem tudták, hogy mit építenek. Az, hogy hogyan nevezték megint más tészta. Kicsit vékonyabb páncél, több kazán, gyengébb fegyverzet és már is mindenféle jelzőt aggattak rájuk. Nem véletlenül van megnevezése azon a képen.
Tessék:
- Bayern osztály (klasszikus csatahajó osztály) amit 1915-20 között építettek. 32 200t, 8 db 380mm-es löveg. [link]
- Derfflinger osztály (ilyen volt a Hindenburg). Csatacirkáló, páncélos cirkáló nevezd aminek akarod. 31 200t. 8db 305mm löveg. [link]
- Admiral Hipper nehézcirkáló 1935-ből. 18500t, 8x203mm. [link]Ez alapján a Hindenburg inkább csatahajó mint cirkáló. De az biztos, hogy semmi köze a WOWS német cirkáló ágához.
Szerintem.(#6756) sh4d0w Így van. De az egész csata/páncélos cirkáló dolog a csatahajókból indult nem a cirkálókból. Nem cirkálókat fújtak fel a 3x-ra. (Az első vh-ban egy cirkáló 8-10 000 t volt). Hanem 30 000t csatahajók páncélját csökkentették, hogy növelhessék a sebességet. A végén a páncélos cirkálók már nagyobbak voltak mint a csatahajók. Ld. Hood.
[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
válasz ddt500hu #6757 üzenetére
Nem, a pancelos cirkalo es a csatacirkalo ket kulon osztaly. Elobbi a KMS Scharnhorst, utobbi a HMS Hood.
A csatacirkalo osztaly ugy pattant ki Fisher fejebol, hogy meg kell vedeni a kereskedelmi hajokat a pancelos cirkalok portyazasaitol, ezert kell egy legalabb ugyanolyan sebessegu, de erosebb fegyvezettel es pancelzattal ellatott hajo; ugyanakkor ha megjelennek az ellenseg csatahajoi, a csatacirkalo nagyobb sebessege reven konnyen kereket oldhat.
Az elgondolas reszben mukodott, reszben nem. Falklandnal a brit csatacirkalok szepen leradiroztak a nemet pancelos cirkalokat, ugyanakkor nincs az a parancsnok, aki az ellenfellel megegyezo ereju fegyverekkel megrakott hajojaval kiterne az osszecsapas elol a masik oldal csatahajoival szemben. Ilyen osszecsapasokban az angolok sok csatacirkalot veszitettek, noha az ok nem a gyengebb pancelvedettseg volt, hanem a tuzbiztonsagi szabalyok be nem tartasa.
-
Grillo
őstag
Az volna a kérdésem, hogy itt, hasonlóan a WOThoz, a tier 5-6-7 környékén érdemes meghagyni pár hajót, amivel farmolni lehet, mert a nagyobbak legtöbbször csak viszik a pénzt?
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
Farmolós hajó sosem árt, de tier 8-9-ben még simán lehet egy kis pluszt szerezni.
Legalább is a Baltimore szaros 60k dmg-re fizetett 60 000-et úgy, hogy két drágábbik fogyóeszköz is van rajta ami egyből -45 000 kredit.
Persze ez prémium számlával van. Ha nincs előfizetésed akkor mindenképpen farmolni kell. Én rombolóból a Minekaze-t ajánlanám. Viccen kívül 5 csata min. 600 000 plusz de az 1 misi sem kizárt.
Esetleg Omaha a cirkálók közül. -
félisten
-
olivera88
veterán
Elolvastam, meg az Origon is találtam egy írást. Azt írja 1 tonnás volt a Bismarck lövege te jó ég az hatalmas. Én túl nagynak tartom személy szerint. Ekkora lövedék meg robbanó töltet nélkül is nagyon komoly károkat képes okozni.. Meg az is durva h másfél óra múlva tudták csak elsüllyeszteni, már ha az ellenség süllyesztette el és nem saját magukat..
Mi az a farmolós hajó?
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ddt500hu
veterán
válasz Chabe89 #6766 üzenetére
Nincsenek anyagi gondjaim.
Trollplatoon. Direkt arra mentem amerre ők. Kíváncsi voltam mit bírnak a 410-es ágyúk ellen. 2-2 salvo. Az SC megpróbál elbújni de nem volt elég gyors. Én sebződtem 2300-at.
(#6768) olivera88 Amivel kreditet gyűjtesz a hajók megvásárlásához. Nem nagyon játszottál más játékkal sem mi?
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz FoxiestFox #6767 üzenetére
Akkor csak én vagyok helikopter
-
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #6769 üzenetére
De játszottam, Farming Simulator, Euro Truck Sim, Spintires.
capulet75 Elírtam, lövedéket akartam írni.
Amúgy kár h nincs benne a játékban a Bismarck , de van helyette Tirpitz.[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
válasz olivera88 #6768 üzenetére
Az mar az orosz-japan haboruban, a szazad elejen kiderult, hogy agyutuzzel majdnem lehetetlen elsullyeszteni hajot (a Tirpitz nem tudott elsullyeszteni lovegekkel egy orosz faszallito hajot, egyszeruen nem volt hajlando elsullyedni. Vegul a Z-25 nevu rombolo vegzett vele, melyvizi bombakkal, amelyek a hajogerinc alatt robbanva megroppantottak azt). Az angolok a Bismarck pusztulasakor is eszleltek ezt, uzemanyaghiany miatt elindultak hazafele. Mire a Dorsetshire kilotte a torpedoit, addigra onelsullyesztessel a nemetek mar elinditottak a merulest. A fo pancelovet mindossze negy helyen tudtak atutni az angol lovedekek (ezekbol egy valoszinuleg torpedo volt), pedig a Rodney 2.5 km-re is megkozelitette a nemet hajot. A pancelfedelzetet semmilyen angol lovedek nem volt kepes lekuzdeni, nyugodtan elmondhato, hogy rovid szolgalata idejen a Bismarck a vilag legjobbja volt: 29/30 csomo sebesseg, nagy atutoereju lovedekek, kivalo pancel- es torpedovedelem.
En a tortenelem masodik legjobbjakent tartom szamon: a Yamato ugyan nagyobb volt, de az all or nothing pancelelrendezes oriasi hatranya volt. Az egyetlen jobb csatahajo szvsz az Iowa volt, ami minden szempontbol a tokeletes csatahajo volt. Persze eseteben is erdekes lett volna tudni, mi tortenik egy orrba kapott torpedotalalat utan... Mindenesetre a Yamato-osztaly jelentosen lelassult az orrba felvett viz miatt, az Iowak ua pancelelrendezest hasznaltak; Bismarckrol ket torpedo gyakorlatilag lepattant, a harmadik meg minden hajot lesantitott volna, mert a kormanylapat minden hajonak gyenge pontja.[ Szerkesztve ]
-
-
Chabe89
addikt
Elértük a 10 milliót!!
A jövő hét folyamán szerintem meg is kapjuk a hajót.
[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
Itt mindent lehet látni, nagyjából.
-
ddt500hu
veterán
Köszi! Tiszta kék meg lila vagyok!
-
olivera88
veterán
Nem megy rosszul ma.
Kezdek belejönni a torpedózásba is. 3 hajót süllyesztettem el két nap alatt torpedóval.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
Valaki majd írja már be, ha megkapjuk a kéket, mostanában nem hajókázom, de azért vetnék rá néhány pillantást.
-
- = Zk = -
félisten
-
Chabe89
addikt
Elkezdték osztogatni a hajókat.
ddt500hu: Több is lehetett volna, ha nyerünk.
-
félisten
Megjött a kék, király. Minekazét akkor lehet is eladni, ha már a légvédelmet leszámítva ugyanaz.
-
olivera88
veterán
Az milyen trükk h csatahajóknál növekszik a kondíció egy idő után? De más hajóknál nem láttam még ilyent. Tegnap elkezdtem támadni egy csatahajót, leadtam jó pár sorozatot, aztán megfordultam h jobb pozícióban legyek, erre látom nem ért semmi az a pár sorozat amit leadtam mert növekedett a kondíciója.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
- Naim mu-so 2. Gen új
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest