- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
twi452
senior tag
válasz Chabe89 #5899 üzenetére
mostanában a clevelandel dobál be ezekhez..
meg erre a nyílt tengeri rohadás térképre.. mégis mit csináljak ott?
csatahajók 17-20 km-ről lőnek mindent, én meg fapadosan 13km-re tudok.. semmi esély semmire csak kerülgetni lehet a becsapódo malacokat.. ha meg eltalál akkor gyak. game over -
Chabe89
addikt
Nagyon stabil ma a szeró. Minden 2. kör után kivág a francba.
-
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz FoxiestFox #5900 üzenetére
motorcsónak, ehh
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ddt500hu
veterán
Ez a Murmanks egész tetszetős az adatai alapján. Jó a lőtávja amit még kapitány skillel tovább lehet tolni, van 8km-es torpedója, 7-es oldalsortüzet tud leadni. Valakinek van ilyenje?
Az oroszokat mondjuk egyáltalán nem húzom de ahogy ismerem őket a végén úgy is Sztálin csatahajói lesznek a legerősebbek szóval nem árt ha van pár jó kapitányom. -
félisten
válasz ddt500hu #5905 üzenetére
Zk: hát ha egyszer az. Kicsi, gyors. Aranyos kis játékszer, csak nagyon gyorsan hal, ha eltalálják.
Én kaptam karácsonyra Aurorát és Murmanskot, mindkettő tetszik. A Murmansk viszont külön állat... Omahát is eléggé megkedveltem a végére anno, nem volt nehéz visszarázódni egy turbósított változatába.
Ilyesmi körök szoktak jönni vele.
Lőtáv zseniális. -
félisten
Melyikőtökkel találkoztam most csatában? Elfelejtettem az itteni nicked.
Ja, szemem szúrja ki, ok.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
félisten
válasz - = Zk = - #5910 üzenetére
Na, a burzsuj.
-
- = Zk = -
félisten
válasz FoxiestFox #5911 üzenetére
áá, ez a 4. prém hajóm ebben a hónapban..(vagyis decemberben), ebből kettőt eladtam, mert a pénz+a kiegek jobban kellettek róla xD
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
D.Orion
veterán
X3 lett volna, hogy ha rajtam kívül bárki más még játszik a csapatomban.
-
- = Zk = -
félisten
válasz D.Orion #5913 üzenetére
fúú, na annál idegesítőbb nincs
-
Chabe89
addikt
Még vagy 2 torpedóm eltalálhatott volna pedig.
-
- = Zk = -
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz - = Zk = - #5916 üzenetére
Yep! Bensonnal voltam.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Chabe89 #5917 üzenetére
de jó, hogy nem küldte el amit írni akartam xD
már nyomtam volna az entert, de rájöttem, team csetben vagyok" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
-
félisten
válasz ddt500hu #5920 üzenetére
Majd belejössz... volt, hogy 5 ellenfelet tartottam vissza vele a bázisunk elfoglalásától, míg mi el nem tudtuk foglalni az övéket.
Egy romboló 2 salvo volt, 2 csatahajó porig lett égetve majdnem fullról, 2 König pedig tengerfenékre citadellázva.
Szar MM miatt sosem a hajót kell hibáztatni amúgy. -
ddt500hu
veterán
8-ra győztünk. Amúgy a 7 egymás utáni vereségnek kb. 3% az esélye. A kurva..........!!!
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #5925 üzenetére
Hosszú távon mindenkinek 45-55% között van a győzelmi aránya. Nem olyan gyakori a 7 vereség egyhuzamban. Kb. 1 kezemen meg tudom számolni hányszor volt benne részem.
Egyébként ennél egyszerűbb nem is lehetne e képlet.
Teljesen mindegy mi alapján oszt az MM a lényeg,hogy mindig ugyan az fut aminek a vége 45-55%-os WR.
Ha minden csatában AFK vagy akkor is 30% a WR. -
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #5927 üzenetére
4 vereség után kezdek ideges lenni.
-
- = Zk = -
félisten
válasz ddt500hu #5928 üzenetére
megtudlak érteni.. nagyon is
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #5930 üzenetére
Húzzál bele.
-
félisten
válasz Chabe89 #5931 üzenetére
Nem sikerült sajnos, a következőt már nyertük.
De ezek is jó csaták voltak amúgy, elég jó sebzéseket sikerült kiosztani. Csak nem tudom, a Torpitzek miért játszanak általában puna módjára.. ebből 4 csata a csapat Tirpijein múlt, komolyan mondom, rombolójátékot akartak játszani szinte mind, a pálya szélén sündörögve.
Aki amúgy akar low tierben (2-3) mókázni, szóljon, csapathatnánk csapatban.
Vagy akinek van T8 csatahajója, az is, mert kifejezetten üdítő lenne eggyel kevesebb hülyével menni, mikor NC-t hajtok. -
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #5932 üzenetére
Ha gondolod vegyél fel, de én most T5+ megyek csak, mert csinálom a küldiket. Azt nem garantálom, hogy egy hülyével kevesebb lesz pláne amilyen migrénem van most.
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #5934 üzenetére
Rendben. Majd olyan 1 óra fele leszek, mert most ebédszünet van.
-
tbundy
csendes tag
találkoztam ajándék kongóval az előbb, egész tűrhetően néz ki sztem
-
ddt500hu
veterán
Az Amaginak jó szopatós modul fejlesztési rajza van. C hull kell a fejlesztett lőtávhoz.
80 000XP, meg 5 millió kredit mire rá lehet rakni.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz FoxiestFox #5932 üzenetére
pár NC körben benne lennék én is...
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Ez a Kongo meg Myoko challange mit takar? Mit nyerek ha megcsinálom?
-
félisten
válasz - = Zk = - #5938 üzenetére
Adj hozzá akkor. nightismyuniform
-
ddt500hu
veterán
Nos. Arra gondolok, hogy van itt néhány elsőre értéktelennek tűnő dolog ami elég sok reditet hoz. A WOT-ban megszoktam, hogy a sebzés, a kill, meg a felderítés hozza a kreditet, meg az XP-t.
Itt meg sokat fizet a foglalás, a foglalás megszakítása, és a repülők lelövése. A sebzés és a termelt kredit alig alig áll arányban egymással.
Vagy sunyiba ad a felderítésért kreditet mint a WOT-ban mert a második csatában végig nagyon elöl voltam.105 000dmg-es kör.
55 000dmg-es kör.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #5942 üzenetére
Aha. Akkor is vicces, hogy a dupla akkora sebzésű kör jóval kevesebbet fizet mint a másik.
Annyira azét nem voltam elől. Rohadjak meg a repcsik sokat érnek.
Egyébként itt a Kongo challenge: [link]
Nem is ad rossz dolgokat. Bár dolgozni kell érte rendesen.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
belaazallat
addikt
Ma 5ször, egy játékon belül háromszor szakadt meg a kapcsolat a szerverrel, mindig akkor mikor majdnem kilőttem egy hajót.
olyan ideges vagyok.....
És nem a netem szar:
szerk:
csak ez a játéknak nevezett izé csinálja, se AW, se Battlefield ...[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #5944 üzenetére
A Murmanks nem DD.
(#5945) belaazallat Nekem nem szakad meg de óriási lagok vannak. A WOT-ban meg semmi. Még jó, hogy itt annyira nem számít.
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz ddt500hu #5946 üzenetére
Kidob a játékból, hogy kapcsolat megszakad, mire visszalépek vagy tengeralattjárót vezetek, vagy épp átmegy Titanic-ba. Most is 15 torpedót kaptam....
Arról meg nem is beszélve, hogy lövöm a hajót, képen ott van, de valójában már csak a helyét lövöm. 2mp-cel csúszik a kép, majd kiírja kapcsolat megszakadt. Baromi idegesítő.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest