- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
KJ82
senior tag
válasz CactuS #48199 üzenetére
Én simán kigrindeltem az Odint meg az Anchoraget coopban. Karácsonykor szokott lenni 200% bónusz az első nyerésre is, az felzászlózva akár 20k xp is lehet csatánként. A legtöbb küldetés minimum amúgy is T5-től van.
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
CactuS
Arcképgyáros
Csodás nap, egy hajót se sikerült leduplázni, pedig top5 volt a legrosszabb eredményem, javarészt úgy, hogy +1 vagy +2 tier közé dobált be. Legjobban azokat a játékosokat bírom, akik az elején berongyolnak capelni DDvel, aztán megdöglenek, majd onnantól kezdve kinevezik magukat flottaadmirálisnak és utasítgatnak mindenkit. Én azt hittem ilyen csak kicsi tierben van, de legutóbb a SINOP-val kaptam egy ilyen mentort...
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Hát lehet az lesz, mint a WOTnál anno, úgy sokkal békésebb volt a játék. Pedig azt hinné az ember, hogy nagyobb tier > értelmesebb emberek. T6-T8 körül van most olyan prémium hajó, amit érdemes lehet megvenni? Alapvetően úgy érzem, hogy ha több ágon megyek fölfelé, akkor eléggé kevés a kredit, pedig van hébe hóba prémium is a fiókon.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
LK
addikt
válasz CactuS #48208 üzenetére
Egyébként aki pofázik, azt le tudod tiltani egyedül is a csatában. Kinek mi az értelmes? Szénből megvan a Thunderer, nem fizettem érte, rettenetesen jó hajó. T10. Húzd ki szénből.
Én kaptam egy accot, és azon pl. Sims-el és Akatsukival (mindkettő utolsó a hajók között a wows-numbersen) rohadt jó vagyok, de neked hogy ajánlhatnám a Sims-et? Duca d'Aosta egy állat. 3 hajót tartottam fel vele, ebből kettőt teljesen lenulláztam. Most ezt sem ajánlhatom, mert nem tudom Neked hogy menne vele a játék. Kinek a pap, kinek a papné."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
sh4d0w
félisten
válasz CactuS #48208 üzenetére
Nem. Magas tierben sok a prémium hajó, újonc megveszi őket és cseszi a játékát a többieknek.
Ha kreditet akarsz farmolni, akkor mid tiert ajánlom, leginkább cirkáló és romboló vonalon. Kevés a szervízdíj, viszont csatánként elég jó nettó hozamokat lehet elérni.
Ha meg mész a Thundererre, akkor minél előbb farmold ki, mert hamarosan kiveszik a játékból.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
KJ82
senior tag
-
LK
addikt
Én meg nagyon nem ajánlom a Warspite-ot. Régen jó hajó volt, de most már játékmechanikailag teljesen elavult sajnos. (ezt a support is megerősítette) Játszottam vele sokat. Papíron érdemes megvenni, de csak papíron. Egy Arizona sokkal jobb teljesítményre képes már.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz sh4d0w #48210 üzenetére
Hülye kérdés, de szenet hogy tudok farmolni? Napi ládákból azt a ládát veszem ki, ami szenet is ad, de az nagyon kevés. Jelenleg 67.000 van, van egy kuponom, azzal ~190k lenne a Thunderer.
-
CactuS
Arcképgyáros
Egyébként néztem a statomat, érzésre nekem a SINOP nagyon bejött, de pl: az amcsi vonalon a New Yorkkal jobb a statisztikám, pedig azt nem szerettem, mert papír volt. Igaz, az orosz BB akkor nagyon jó, ha azonos tierben van, mert szemből APvan nem nagyon szokták belőni.
-
LK
addikt
Köszi, akkor én is megnézem mennyi szenem van jelenleg. Mikor mennek?
CactuS: a statodat elnézve nem tudom mit ajánlhatnék, még túl korai, kevés a csata. A Sinponál csatában ki kell várni, hogy broadside forduljanak, és picit elé célozz a szokásosnál picit jobban, és 12km alatt menetrendszerűen jönnek a cit. találatok. Nem csak a saját, hanem magasabb tierben is megállja a helyét. Tegyél rá minden zászlót, minden földi jót, fejlesztéseket, stb. Cirkákat élből kivágja, ha jól célzol. Ne siess előre a frontvonalba. Próbálj együtt élni a játékkal. A Sinop eszméletlen jó, 2-3 vereséggel abszolváltam vele a Sprintet is. Ki kell várni amíg valaki hibázik, és lecsapni.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
- = Zk = -
félisten
válasz sh4d0w #48220 üzenetére
a PR csekkolható ingame is valahol?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
sh4d0w
félisten
-
LK
addikt
válasz - = Zk = - #48222 üzenetére
Ingame megynyomod a win billentyűt, a többit tudod
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Kolbi_30 #48213 üzenetére
Mondjuk én T10-et nem is vennék, egyrészt annyit nem szánnék rá, másrészt nem szeretek mások agyára menni - mondjuk ha sokat bénáznék top tierben -, harmadrészt WOTban pl: T34-es amcsi vonalon is T8 volt és vígan hozott szép summákat és nem volt T10-es.
-
Kolbi_30
őstag
válasz CactuS #48225 üzenetére
Prémium nélkül T10 többnyire bukos vagy nagyon minimális profitot hoz. Úgy van kitalalva. Pl top 3ban voltam prémium nélkül nyertes meccsen és nullára jött ki a vége. Premiummal kB plusz 100k. Lentebbi tierben jobb a helyzet a sweet spot az T7 és t8. Ezekben lehet prémium nélkül is profitot hozni akár bukó meccsen is. Fölöttük minuszos esetleg a nyertes is.
[ Szerkesztve ]
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Kolbi_30 #48226 üzenetére
Akkor kb. mint a WoT ilyen téren.
LK: 2 gyerek meg egy pici kutya és egy oldalborda mellett nehéz sokat csatázni. Most pl: próbálom kifarmolni a perma camot legalább T8-hoz (a lentebbi infó alapján inkább ahhoz, mint a T9hez) a key-es eventben, de hát hosszú az út.
Most van 90k-m. és 150k/300k a T8/T9 perma camo.
Illetve láttam pontért pár 6 skilles kapitányt is - US, Angol és Német -, ezekből mondjuk jelenleg csak US hajóm van, de az is jó lehet gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Oké, köszi a tippet. Camoból szerintem csak az egyiket tudom majd kivenni. Az inkább T8 legyen akkor, nem? Mondjuk plusz lóvét nem ad csak 50 vagy 100% XPt.
-
LK
addikt
Melyikkel? Mert többet is leírtam. És köszi a jókívánságot, mert azért játszok velük mert jól megy velük. Nem vagyok és mazochista. Azért lesz egy jó hosszú szünet a cp miatt.
-
ddt500hu
veterán
Thunderer remekül működik.
-
ddt500hu
veterán
Igen ezt én is tapasztaltam, de továbbmenve helyreállnak a dolgok.
Első 20-30 csata awesome, aztán jön 20-30 csata ami siralmas, aztán valahogy beáll a dolog normálisra.
Nálam.
Thunderer-el mentem 110 csatát és az utolsó időszakban amit látok magasan az eddigi átlagom felett van. -
ddt500hu
veterán
Amúgy van egy elméletem miszerint bennünk van a hiba.
Szerzel egy új hajót és eleinte óvatos vagy vele, mert próbálod kitapasztalni mire képes. És mivel óvatos vagy vele ezért tovább élsz, többet sebzel, jobb a WR.
Aztán ránézel az átlagodra és azt hiszed ez a hajó megállíthatatlan. Onnantól meg megpróbálsz minden csatát egyedül megnyerni rögtön az elején.
És jön is a 30% WR. -
LK
addikt
Mindkettőtöknek igaza van.
10km alatt én AP-val tolom a Thunderert. Hülyeséget csinálok? Nose in hajók (és DD persze) kivételével.[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Hello.
Ilyen az én szerencsém, kicsit ráérnék játszani erre állandóan elszáll a net. Már a szolgáltatóm sem tudom felhívni, hogy mi az isten van most és mivel hétvége van, lehet hétfőig nem lesz játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest