Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KaLeun

    senior tag

    válasz KaLeun #38288 üzenetére

    Ok nem is mondtam semmit... Nem játszottam kb. 2-2,5 hétig, nem vagyok egy angyal és sokszor elgurul a gyógyszerem tk ügyben belemegyek ilyen több csatás adok-kapokba vagy nem hagyom szó nélkül chaten pl. a syncdropokat, utálom a németeket stb. de soha nem volt semmi különösebb egy kis chatban-nál vagy néhány csatás tk figyelmeztetésnél.

    Mai első csata egy ranked,1 BB 1 cirka (én Ibuki) többi DD, egyik legközelebbi boosthoz megyek egyedül, mögöttem 2 DD poroszkál fél gázon, felspottolok 2 ellen DD-t elengedem a halaimat és elfordulok egy sziget mögé aztán BAAAAAMMM... wtf?

    Nézem, hogy mi a fene történt talán kiszedett az ellen JB egy sortűzből? Nem, hát megöltem magamat... Következő üzenet chatban 21-ig... Rákövetkező üzenet penalty for unsportsmanship conduct 16 coop...

    Ja a 45%wr/750pr Yugomo bele speedboostolt a torpjaimban, valószínűleg sikeresen megmentve a füstben csücsülő ellen DD-t. Semmi kirívót nem csináltam, nem trollkodtam a cseten, nem tk-ztam (ok volt tegnap egy torpom kettő sziget között pont keresztbe álló és a szigeten megfeneklett Yorckon) nem voltam benne semmi adok-kapokba, csak tegnap mentem zsinórban olyan 10 kb. szuper kört Fiji-vel.

    Röhej, elgurul a gyógyszerem csinálhatok bármit ha vétlen vagyok szophatok napestig...

    Cila

Új hozzászólás Aktív témák