- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #35101 üzenetére
Akkor lehet mégis csak középen találtam el ,csak én láttam rosszul. A végeredmény szempontjából végülis tök8. Kapta-halt!
-
törölt tag
válasz Nordic #35100 üzenetére
Elképzelhető, hogy a csata izgalmában nem volt alkalmad minden értesítést elolvasni, mert a Detonation-t is kiírja, a többi esemény (teljesítmény) mellett. Tudom, mert velem is megtörtént már, mindkét WG játékban. Átsiklasz fölötte, mert annyi minden történt egyszerre.
Szerk. Látom, azóta írtad, hogy a sebességet mérted fel rosszul. Az is érthető.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #35106 üzenetére
-
félisten
-
gaborka1981
csendes tag
válasz FoxiestFox #35106 üzenetére
Ez óriási volt..........
Más: Mit gondoltok valaha bekerülhet a játékba a Super-Yamato, 6 db 500 mm feletti lövegge? T10 prémiumként mondjuk 30000 acél vagy 2000000 freexp.
-
félisten
válasz gaborka1981 #35111 üzenetére
Köszönöm a normális választ.
-
gaborka1981
csendes tag
válasz FoxiestFox #35112 üzenetére
-
félisten
válasz gaborka1981 #35113 üzenetére
Mondjuk ebből még nincs olyan sok.
-
redzsi
senior tag
válasz sutyerák007 #35117 üzenetére
Brutál.
És rögtön reprezentáltad is miért mondják hogy inflálódik a free xp. -
félisten
válasz sutyerák007 #35121 üzenetére
Nekem elfogytak már az igazán durva xp flagek, viszont camo van még elég hogy kihúzzak kb 2 ágat elég gyorsan.
red: ja, nyilatkozták is, hogy teljesen más az economy, mint a Missouri idejében volt, és, bár fognak kiadni fxp hajókat, az áruk magasabb lesz.
-
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #35122 üzenetére
Nekem sem maradt már szinte semmi. Ami van azt elhasználom hogy feljussak t9-ig minél hamarabb ezen az ágon aztán majd lesz valami
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz sutyerák007 #35123 üzenetére
Karácsony. Decemberben tele lesznek a ládák camoval, nekem a Frosty Fir Tree-ből rengeteg volt, még mindig van egy csomó, amivel kihúzom decemberig, pedig egész évben használtam belőle.
-
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #35124 üzenetére
camo van a zászló kezd elfogyni
-
félisten
válasz sutyerák007 #35125 üzenetére
Abból is feltankolhatunk szerintem.
-
félisten
-
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #35128 üzenetére
Én egész jó meccseket megyek egy ideje. Kíváncsi vagyok hogy mi jár ezután
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz sutyerák007 #35129 üzenetére
Szép.
Nekem ma a fenti jár. Csak és kizárólag. Egy jó meccset nem tudtam menni ma, holott majdnem mindet megnyertem. 80k alatti átlaggal rúgtam ki magam alól a Normandie-t, pedig 100k átlag benne van abban a hajóban simán még T8-ban is. Most kezdem a Lyont.Azzal is. Stock hajó. Első csata. Mentem előre nekik, 3 BB, 2 cirka közé, megnézem, mit bír a hajó. Nem bírtak megölni.
Másodikon nézem, olyan furcsán helyezkedik az ellenfél. Mintha nem is akarna játszani.
Gyors MM check. 9 perc 30-as csata. Eredmény.
Mint a többi. Lehangoló, semmi kedvem nem maradt játszani, megyek párat high tier, a first win fxp szorzókért, aztán hagyom mára.[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz sutyerák007 #35129 üzenetére
Mennyit fizetsz te WG nek?
Redzsi Szép. Ez prém nélkül? Mert ez nagyon kevés.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
válasz FoxiestFox #35130 üzenetére
Ugyanez fent is:
Kit kell leszopni a WG-nél egy normális MM-ért? Rendelnék neki egy thai kurvát, csak állítsanak valamit ezen a szaron
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #35134 üzenetére
No látod, ezért nem használok xwm-et! Rohadtul nem akarom magam felhúzni már csata előtt, hogy az már el van döntve...
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #35124 üzenetére
Én is még a karácsonyi konténerekből élek. Nem emlékszem mennyit költöttem (biztos túl sokat) de fél évig élt az akkor szerzett prémium előfizetés!
Camo annyi van és annyi féle, hogy nem tudom melyiket használjam. Zászlóból sem fogyok ki karácsonyig. -
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #35139 üzenetére
Hát még 50k kéne bele, de aztán 64k az Alsace B hullja szóval inkább rendesen csinálom.
-
Nordic
Közösségépítő
Megint kiéget ez a hétvégi MM. Délelőtt zsinórba 7 győzelem, elmentem dolgomra, most visszalépek zsinórba 5 lose. Úgy néz ki a délután játszanak az agyhalottak.
-
Chabe89
addikt
-
félisten
-
KaLeun
senior tag
válasz #21346560 #35135 üzenetére
Ez teljesen alap beépített dolog csak a klánok tagjeit színezi attól függően milyen ligában (vagy mi a fenében) vannak.
Úgymond az itteni xwm csak játéktól független,külön ablakban mutatja a PR-t, megelőzve a toxic akármit is. Amit igazából szerintem sosem sikerült meglépni.
Cila
-
frame>24
addikt
válasz FoxiestFox #35143 üzenetére
Ezek után főleg érdekelne, hogy a klán-szakik milyen builddel használják? Reload min-max, stb. ?
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
félisten
-
KaLeun
senior tag
válasz #21346560 #35145 üzenetére
Érdekes, mert mindig mod nélkül használtam és használom is a játékot, és ugyanúgy látom ingame azt a színezést amit te az xwm-nek véltél Foxiest által linkelt képen. Egy éve került be egy patchben: "In Post-Battle statistics, a Clan tag color depends on the League a Clan reaches in the Clan Battles. If your Clan doesn’t belong to any League, its tag will be white."
Cila
-
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #35138 üzenetére
Én gyorsan túlléptem rajta. És kedveltem, alig bírtam ki h ne pusholjak Richi-vel meg Alsace-val.
Richiben azt szerettem nagyon h elől van össz ágyú, így nem kell oldalt mutatni h összes ágyúval lőni tudj.
Alsace-val is elég sok jó csatám volt, persze ez még nerf előtt volt.
Látom neked se megy rosszul vele. Mennyi hiányzik még T9 hez?[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.