- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #34700 üzenetére
Beindulna a kredit maffia.
-
Nordic
Közösségépítő
Közben annyit gondolkodtam azon hogy megvegyem-e a Musashit, hogy lassan a Salem-re is meglesz a Coal. De tudom ,hogy azon is csak gondolkodni fogok, aztán a végén azt se veszem meg
-
félisten
válasz sutyerák007 #34701 üzenetére
JA
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #34704 üzenetére
A Salem-el mi a baj, azon kívül, hogy kvázi egy premium DM?
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #34706 üzenetére
A Musashi-tól azért félek, mert ha beesik a CV rework az unlimited planekkel azzal a nemlétező AA defense-el nem biztos, hogy jó vétel lesz. És akkor még nem beszélt senki se az érkező hajókról(persze azt se tudni melyik lesz benne az arsenal-ba). Persze így nézve sose fogok semmit se venni a coal-ból .
-
félisten
válasz sutyerák007 #34708 üzenetére
Burgonya, Wichita?
-
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #34709 üzenetére
burgonya t10 az 90% hogy acél lesz, a másik meg t8 dubi lesz gyanúsan.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz sutyerák007 #34708 üzenetére
Persze most sem jó, de végtelen plane-el, kb még annyira se lesz az. Nekem még mindig nem tűnik valami jó dolognak ez a CV rework, pláne, hogy 2 is lehet majd egy meccsen. Tudom nem csak a Musashi fog szívni vele, hanem minden BB, de eddig legalább elfogytak a repcsik, szal egy idő után kicsit meg lehetett nyugodni.
-
sutyerák007
senior tag
válasz Nordic #34711 üzenetére
A musashinak kb t5 szintű légvédelme van. Semmi értelme azon gondolkoznod hogy milyenek lesznek a cv-k. Jelenleg sem lősz le 1-2 repülőnél többet egy meccsen és a rework után sem fogsz többet/kevesebbet lőni.
"de végtelen plane-el, kb még annyira se lesz az" ennyi erővel egyetlen bb-t sem fogunk vinni randomozni
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz sutyerák007 #34710 üzenetére
True.
Nordic: ja, ez a CV dolog egyre rosszabbul néz ki. Eddig legalább egy strike után megvolt az, hogy oké, ledobta a szarják, eltakarodott a ***, és lehet játszani pár percig, most nem lesz ez. Folyamatosan fog dobálni, és sosem fogy ki a szarból.
-
KJ82
senior tag
válasz FoxiestFox #34713 üzenetére
Múltkor írta valaki egy dupla CV-s meccsen hogy ő inkább fizetne simán mondjuk havi 5 dollárt olyan opcióért hogy ne találkozzon eggyel sem. A CV reworkot elnézve, lassan már én sem bánnék egy ilyen opciót.
Volt olyan hogy fórumon valaki azt mondta hogy mindenkinek örök lőszer van, miért ne lehetne CV-nek is ! Na ja, csak azért van különbség az örök lőszer és az örök irányított lőszer között...
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
olivera88
veterán
válasz sutyerák007 #34710 üzenetére
Ezt honnan szeded? Belsős info?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #34713 üzenetére
Hát ha a rework után a CV-k megölik a játékot, akkor részemről totál le fogom szarni a premium előfizut. Így is utálom, ha kipickel magának egy CV, de eddig legalább volt némi játékidőm, ha ezután még az se lesz, kb instant kilépek majd 1 meccsből, ha CV-t látok, és én BB-vel megyek.
-
félisten
válasz Nordic #34717 üzenetére
Az a baj, hogy egyre kevésbé értékes a prém idő.
Ezelőtt nagyon sokáig az volt, hogyha húztál egy ágat, és mid tier tetejétől feltelé nem akartad az életed egy hajóra szánni, akkor vettél prémet, hogy gyorsabban haladj, és legyen mindig elég kredited.
Most tele van szórva a játék xp flagekkel és camokkal, prém nélkül is gyorsabban lehet grindolni, mint azelőtt prémmel, így pedig jóformán okafogyott a dolog.
A következő lépés lehetne a prém előfizut megtoldani olyan szolgáltatásokkal, mint pl a normális matchmaking (DD limit MINDEN csatálban), bizonyos mapok kizárása (legyen pl 3 map, amit örökre elfelejthetsz, byebye Island of Ice, Okinawa, és Ocean), CV mentesség... a prém jelenlegi áránál magasabb összeget is megérne a dolog.
Mert oké, szarják ketté a high tierben már így is alig létező balanszot, csak ha meg akarják tartani a játékosokat, nem árt, ha nem mindenkit tojnak arcul. -
gaboka75
tag
válasz FoxiestFox #34698 üzenetére
Köszi!
Az Omaha-t szerintem a sebezhetősége miatt alulértékelik, a meccseken nem tekintik komoly ellenfélnek. A mozgékonyságának köszönhetően min. 11-12km távolságot tartva, folyamatosan manőverezve már alig kap találatot. Az ágyú elrendezése miatt nagyon könnyű vele több célt tűz alatt tartani, is IFHE-vel már komoly sebzést ad.
-
félisten
válasz gaboka75 #34719 üzenetére
Tény, hogy használható köröket is lehet menni vele, ha az ellen csatahajók núbiai állampolgárok.
Csak mert T4-től felfelé az összes BB úgy csapkodja ki az Omahákat 10-14km-en is, mint a szél
És ha bekerülsz olyan meccsbe, ahon van pl Molotov, az tojik rá, hogy mozogsz,orrba, hátba, mindenhogy gyárthat belőled dev strike-ot, csak nem fél percenként, hanem sűrűbben -
félisten
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #34721 üzenetére
Én még azért is fizetnék, hogy ilyenek ne legyenek, azaz +2 tier-el szívni. +1 bőven elég egy átlag játékosnak.
Az hogy a Bismarck-al kb a meccsek 2,3-ában használhatatlan vagyok, csak mert T10-be dob, az totál bosszantó. Én kb meg is álltam a német BB ág húzásával. Fun a secondary build, csak épp ha nem tudsz semminek a közelébe menni kvázi használhatatlanná teszi a hajót. Tankira buildelni commanderből meg nincs értelme, mert ahhoz kellenének olyan ágyúk, amik nem ökörhugyozás módjára tüzelnek(mint pl az NC).
Valahogy lehet szerezni legalább 10 pontos commandert(úgy értem venni)? Kicsit szarnak érzem ,hogy ha megveszem a Musashit, akkor 3 pontos commandert kapok hozzá. Azt láttam, hogy arsenalba van 3 féle, de azon ugye nem japán kapitányok.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
KJ82
senior tag
válasz FoxiestFox #34727 üzenetére
Szerintem mire azt végigcsinálja, addigra lesz neki 10 pontos is Illetve még ott van az a másik kampány ami a prémium rombolót adja, azzal is 15-ös jár azt hiszem.
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #34727 üzenetére
Van, de ahhoz kellenének T9-10-es hajók. Abból sajna csak 1 van a Jutland, de a küldik első sorozata mind cruisereknek szól. Szóval hiába lenne Musashi, akkor se tudnám már az elsőt se megcsinálni.
KJ82: A prém rombolós az US kapitányt ad.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Jahogy az...lol, azt nem is néztem, pedig azt csinálom épp
Ma még megpróbálkoztam egy Bismarck meccsel... hát azt az érzést nem tudom leírni, amikor szinte egyedül megállítok egy flanket(Tirpitz/Edinburgh/Atlanta/Fiji), úgy hogy velem csak egy Leander volt(meg kezdetben egy Atlanta, aki elhúzott amint meglátta a Tirpitz-et), és mégis kikaptunk(pedig hogy örültem mikor megláttam, hogy végre nem T10MM). 1200base xp-t kaptam, bele se merek gondolni mennyi lett volna ha mi nyerünk(a másodiknak volt 800 körül).
Sajnos már az elején tudtam, hogy vesztünk. Én a map jobb oldalán kezdtem mellettem még 2 BB, 1 DD + a két cruiser, akikből konkrétan csak a cruiserek maradtak, mert a másik 3 hajó úgy döntött mekkora poén már áthajókázni a map másik felébe.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Nordic #34731 üzenetére
Nem kell belegondolni... 50%-os a nyerési szorzó (vagy -33% a vesztési )
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
T9 Jean Bart a store-ban. Fúj WG.. Just... eww
-
redzsi
senior tag
válasz FoxiestFox #34733 üzenetére
És 228k szénért is megvehető.. Parádés.
-
félisten
-
redzsi
senior tag
válasz FoxiestFox #34735 üzenetére
Én sem az Alaskára, sem a Jean Bart-ra nem vágyok különösebben, de mivel van free-xp és szén dögivel, jobb híján lehet begyűjtöm majd mindkettőt.
-
félisten
válasz redzsi #34736 üzenetére
Én is így vagyok vele.. kb meglesz a szén a Salemre a héten (JB-re már most megvan).
És van kb 1.4M fxp-m, és egy rakat dubli váltani, ha lesz akciós váltás.. Salemen még hezitálok, mert előbb-utóbb úgyis kihúzom a Desmot, mellé pedig minek.
JB legalább valami különleges, csak a gameplay nagyon nem győzött meg, akárhogy is néztem... rossz pen, rossz szórás, alacsony kaliber... sokkal rosszabbnak tűnik a Musashinál, amit igazából megszerettem még a Yama mellett is. -
gaboka75
tag
Köszi!
A Murmansk éppen abban gyengébb kicsit, ami miatt nekem a Omaha jól működik. 2-vel kevesebb ágyú van rajta (kvázi Omaha C hull) és kisebb a lőtáv is. A nagyobb hatótávolságú torpedók sem adnak annyi pluszt, mert legfeljebb a rombolókat engedem 8 km közelre. Mondjuk a 3.5sec -es Ruddershift és a kisebb Detection range is jó hangzik.
-
sith7
nagyúr
válasz FoxiestFox #34733 üzenetére
akkor este oldalanként lesz 2-3 db ... minimum
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
Most ez a Jean Bart megéri vagy sem? A Richelieu-val nem vagyok túlzottan megelégedve. Tirpitz-es az ágyúja. Mi a rákért kerül ilyen sok szénbe?
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #34743 üzenetére
-
félisten
ST: Wichita kapott spotter repcsit, és mountolható lesz rá special upgrade.
Buffalo 1 sec reload buff.
Roon, Hinden: 3 helyett 4 heal. -
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #34746 üzenetére
Olvastam. Meglepett Roon és Hindu buff
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
félisten
Japán mid tier cirka dispersion és toronyforgás buff is lesz, ill jap DD-ken HE buff.
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #34749 üzenetére
1800 rol 2150 re. Hát ok. Majdnem mint egy gyenge cirkáló HE.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest