-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Egész használható lett ez a Mutsuki a kifejlesztett torpedóval. Csak azok a fránya ágyúk mozoghatnának gyorsabban.
Fully electric lifestyle!
-
Malibutomi
nagyúr
Volt egy kemeny korom ma Celveland-el.
Elindultunk paran az ellenfel capje fele, aztan egyre tobben visszamentek a mienkhez vedeni, vegul azt vettem eszre hogy egyedul maradtam egy Omaha es egy Cleveland ellen....nagy meccs volt, de sikerul mindkettot kinyirnom, ugy hogy maradt 2500HP-m.Mire ez lement azt lattam a terkepen, hogy mar csak 3vs3 az allas, naluk 3BB nalunk 3 cruiser...az o BB-ik mentek a mi capunk fele, ahol volt ket cruiserunk, ezn meg ott voltam az o capjuk mellett, es gyorsan elkezdtem foglalni. Vegul cappel nyertunk ugy hhogy mikor kijott a victory kepernyo, akkor kezdte kongatni az ora hogy lejar az ido
-
h1mpi
félisten
Most mentem egy olyan kört, hogy nálunk 3 db az nmynél 6 db DD volt. Mondanom se kell, hogy mi lett a vége.. ennyit a DD balance-ról. Úgy haltak a BB-k, mint a pinty....
Fully electric lifestyle!
-
Telda
addikt
válasz Malibutomi #2753 üzenetére
Hát és tényleg .
De ez valamelyik cinematicból van, vagy ez teljesen más? -
félisten
Sziasztok, jöttem én is. Tegnap éjjel óta tolom, és tetszik.
Ami meglepett, hogy egész sikeresnek lehet lenni az elejétől, ha óvatos az ember.
Ami szintén, hogy az ősnek számító laptopomon szépen elvan közepes grafikával.
Lehet, kipróbálom a World of Warplanes-t is, hátha az is ilyen fun (tankok viszont nem annyira vonzanak). -
Telda
addikt
Hát ez a Chester el van átkozva, 3 körből 3 oneshot...
-
sh4d0w
félisten
válasz TESCO-Zsömle #2760 üzenetére
Igen, ha elsőre nem szed ki, akkor az SD-nak sanyi...
https://www.coreinfinity.tech
-
Telda
addikt
Ez az hajó festés hogyan működik? Mert sehol nem találom. Vagy prémium előfizetés kell hozzá?
-
Micsurin
nagyúr
válasz Malibutomi #2770 üzenetére
Lehet resupplyt kérni ha jól rémlik... ha meg tetszik neki akkor meg na ...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Telda
addikt
válasz Malibutomi #2770 üzenetére
Legalább kicsit egyedibb lesz. De ezt elég hülyeségnek tartom hogy nem lehet állandóra felrakni, mint a wotban és pályától függően változna.
-
félisten
Napi noob kérdés
Horgonyos fordulást nem lehet csinálni? Vagy az csak Michael Bay-filmekben létezik? -
Malibutomi
nagyúr
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #2773 üzenetére
A horgony néha még a saját súlyától is leszakad, nem hogy egy 30 csomóval haladó 10-65e tonnás hajótól.
Enyhén szólva sem ez a funkciója. -
Telda
addikt
Melyik billentyűvel tudom az ágyúkat rögzíteni?
-
capulet75
addikt
A fejlesztett Kongo elég jó kis ladik, viszont a most megszerzett New Mexico ritka egy fos.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Micsurin
nagyúr
válasz ddt500hu #2775 üzenetére
Iowa "58,000 tons (post 1980s full load)" (wiki) na ezzel csináltak ők olyat Ha lenne ilyen erős lánc már lenne Föld-Hold híd
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
Én is emlékszem, sajna a vimeo nálam haldoklik de az biztos, hogy ott láttam egy CGI csapat oldalán.
Mivel haldoklik a weboldal így csak egy indító gugle pakk
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ddt500hu
veterán
válasz Micsurin #2782 üzenetére
Van egy ismerősöm aki óceánjáró teherhajókon (50-100e brt) főgépészkedik és ő mesélte, hogy ha elromlik a horgonylánc fékje és nem ér feneket már attól a rántástól el tud szakadni. Amit aztán rávernek a kapitányra mert több 100e USD láncostul a horgony. Nem viccből van 2-3 horgony egy ilyen hajón.
-
Micsurin
nagyúr
válasz ddt500hu #2785 üzenetére
Azért az igen Ha valakire annyit vágnak rá azért az sem utána.
Na mentem az Albanyval [dam dam dam dammm] szar, eladva
[ Szerkesztve ]
-
-
ddt500hu
veterán
Hol tudom hajóra lebontva megnézni a statomat?
-
Malibutomi
nagyúr
Azt hiszem talalkoztam az elso cheaterrel.
DD amin a loveseim siman atmentek, aztan szettorpedozott, utana oneshotolta a mi ugyanolyan DD-nket full HP-rol agyuval.
-
Malibutomi
nagyúr
Csatahajos cikk: Montana, A-150 és társaik - a csatahajók utolsó generációja
-
Chabe89
addikt
válasz Malibutomi #2796 üzenetére
Abból kiindulva, hogy állításod szerinte te mindig AP-val lősz, nem is csodálom, hogy átment rajta.
-
Telda
addikt
Direkt csinálják játékosok hogy a csata első 5 percében el sem indulnak, vagy csak negyed gázon vánszorognak? Mert hogy senki nem akar előre menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest