-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz ledgeri #10150 üzenetére
Bárki tudhatja... csomó szituáció van, ahol egy helyről érkezhetnek... illetve azt is tudom, észlelés esetén én merre fogok fordulni... ilyen ágyúforgási sebesség mellett muszáj ezt csinálni, mint a csatahajókkal.. még el sem kezdek fordulni, de ágyúm már igyekszik oda, ahová majd fél perc múlva oda kéne érnie..
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #10151 üzenetére
(csak mondatszerkezetileg adta ki úgy az előző, hogy vicces volt számomra...)
Egyébként persze... de itt is ha váltani kell oldalt, akkor nem mindegy, hogy 250-300°-ot várnék el, vagy csak 60-100-at a harmadik ágyútól..
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
Valamelyik Youtube videó alatt találtam, nem is tudtam:
Kaze = Wind
Umi = Sea
Shima = Island
Iso = Rocky shore
Mine = Peak (like top)
Fubuki = Snowstorm
Taka = HawkNéhány japcsi hajónak nagyon menő neve van.
Mondjuk a peak szerintem peek akar lenni, ha átkukucskál.[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
válasz FoxiestFox #10153 üzenetére
-
félisten
-
Chabe89
addikt
"The development of the next tree (German battleships ?) is nearing completion. The modeling of a second tree (British cruisers ?) has been finished and the models are being tuned. The modeling a third tree has begun. The release of the third tree is planned for december, but may be postponed by 1-2 months."
"The next nation represented in the game will be very unexpected, but definitely not the Italians, on which no work except collecting preliminary material has been done."
"A premium German battleships of tier 4 is ready. How and when it will be made available is yet unclear."
"The premium battleship USS Arizona will appear soon."
"There will be a German premium ship of tier 6."
"There will be a French or an Italian premium ship this year."
"The will be no unique Japanese premium battleships or cruisers of tier 5-7 this year, but sister ships may appear."
"The Russian cruiser Red Krimea will be distributed via a new Project R, which is planned for the second half of June."
Ez az utolsó elég érdekes. Nem hiszem, hogy rögtön GNB után lenne még egy ilyen event. Tehát vagy ez a GNB "secret" vagy másik szerón lesz hasonló event.
Ezt meg így beszúrom még a végére.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Máté94
addikt
válasz FoxiestFox #10155 üzenetére
Mármint summit ~ peak, mint "csúcs", nem elírás. Tényleg ezt jelenti.
-
félisten
-
törölt tag
Üdv
Megvettem ezt a fejlesztést, mert azt gondoltam, elírás a plusz jel.
És látom, hogy az eddigi 15sec töltésem 16.5-re váltott, és a forgás is lassabb lett.
Akkor most komolyan vettem 500ezerért egy nerfet?szerk:
Azt hittem, hogy az a 10 és 15 százalék, valójában minusz, csak hülyén van megfogalmazva ... most mi van? Vegyem le dublonért?[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #10164 üzenetére
Jah vágom ... ám én azt hittem, a forgási időm is nőtt, és a töltési időm is Az úgy egész jó lett volna fél misiért.
De így már világos ... köszönöm.Chris0321
Félig stock még a hajóm, így, manőverezés közben, nem tudnak pozícióba állni a csövek. Rohadt nehéz harcolni, pedig a lövegek és a rádiótorony buffja már megvan, csak a hull és a torpedó hiányzott.
De gyorsabban fordul az alap hajótest, mint az ágyuforgás. Ez normális felsőbb tierekben? Mert akkor ez teljesen más irányítást igényel, mint amit én játszottam.
Ez az első Tier V.-öm amúgy, a Furutaka. -
redzsi
senior tag
How to take a hostage - hátha valaki nem látta még.
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #10149 üzenetére
Jó rombolós. A szerencsétlen Ló Yangal is kb dupla annyi az átlag sebzése mint tavaszinak Benson-al és Fletcher-rel.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #10153 üzenetére
A Kamikaze, meg még egy valami 2 olyan nagy vihar neve volt, ami a támadó Mongol erőket elmosta a tengeren, mikor következő céljuk Japán befoglalása volt... Nem is ment nekik jelentős veszteségeik miatt.
Nem kicsit történelmi a Japán kultúra...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz Chabe89 #10156 üzenetére
Az utcsó lehet, hogy tényleg más szerón lesz, mint ahogy míg mi kaptuk a kamikaze-t addig az NA a Marblehead-et kapta "R"-ként...
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #10176 üzenetére
Azt nem tudom, de na, + egy képzőhajó nem rosz dolog..
-
forras2
őstag
válasz FoxiestFox #10174 üzenetére
Kár szépíteni. Most sz@r voltál!
-
stefanitsr
senior tag
válasz FoxiestFox #10176 üzenetére
Igazából ha kb normál játékmenet, esetleg kis + odafigyeléssel megcsinálható a küldetés sorozat, és kapod érte a hajót + a kikötő slotot, akkor megfér az a plusz prémium hajó.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
félisten
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Ismertek olyan oldalt, ahonnan lehet letölteni modokat a játékhoz?
Nekem a gugli nem a barátom, mindenhol 5.2, 5.3, 5.4 és hasonló modokat találok csak.
Az Aslain nem jó nálam, ha felrakom a legújabbat, sosenem nincsen csata eredményem. -
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #10184 üzenetére
Szebbé tetted az estém evvel a kijelentéssel.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
törölt tag
válasz forras2 #10181 üzenetére
Nekem sem volt, aztán, 1x rászántam magam, és minden szir-szart ki x-eltem, amit Aslain mester alapból ajánlott.
Aztán, csak azt a pár dolgot x-eltem vissza, ami kell, ez volt összesen 10 perc, és most van összesítőm.
... De ne kérdezd, mi volt bugos, mert nem tudom ... Ha rájövök, szólok. -
olivera88
veterán
Amagi versus 7 Kawachi BattleShips WHO WILL WIN?! [link]
-
redzsi
senior tag
Na még egy: Dancing Queen
-
Chris0321
addikt
Nem tudja valaki mit jelentenek azok a kis ikonok a játékosok neve mellett?
Ha már írok szeretném azt is megtudni, hogy a GMB Sea Dog zászló is egyszer használatos? Azt tudom, hogy nem ad semmilyen bónuszt így csak dísznek lehet használni.
olivera88: Én is összefutottam eggyel csak sajnos én 5-ös hajóban voltam így nem tudtam felvenni vele a harcot.
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
válasz Chris0321 #10190 üzenetére
Ranked szintet mutatja.
A zászló perma, de nem ad semmilyen bónuszt.
WG Dev készítette. Hamarosan berakják kliensbe is.
Ez meg fun:
Dasha Perova Voice mod.[ Szerkesztve ]
-
redzsi
senior tag
100 éve volt a Jutlandi csata. Kìváncsi vagyok hogy mi jön a hétvégén. Mondjuk egy event egy Von der Tannért talán méltó jubileum lenne. 😊
-
ledgeri
nagyúr
válasz olivera88 #10188 üzenetére
Azért, mikor elsőnek a leginkább szögben állót támadja, az elmond mindent...
Más:
Bajom van az 5.6-tal: ha gyorsan zoomolok be, akkor a hajó túloldalán kapok max zoomot. Ez a probléma már a public szerón is előjött, de arra számítván, hogy 2 hétvége lesz belőle nem jelentettem...
Most írtam ticketet az ügyben, és írtam, hogy nem használok modot. Kértek WG checket, elküldtem, Mondják használok modot... Megnéztem: a 0.5.5.2 mappában vannak cuccok, a 0.5.6 mappában csak az alap read me, de egyébként is, ha a public test kliensben is benne volt a bug, akkor a jelenlegi modrendszer (ha egyáltalán mod okozza) eléggé bugos, ha gyökérmappán túl is okozhat hibát....
-
törölt tag
Hogy verné orrba magát a sok homokos fragvadász. Simán nem lő, csak a végén, benyel egy süllyesztést, én meg merülök, a következő összecsapásban, mert az istenbarma, inkább kivár, minthogy beszálljon a harcba ... ugyanaz a shit, mint a wotban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest