-
PROHARDVER!
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
Sziasztok!
Vettem egy új Packard Bell EasyNote TV típusú laptopot.Szerenék rá wifit varázsolni,de sehogyan sem sikerül.
A wifit se tudom rajt bekapcsolni.elvileg fn+f3 bill.kombináció,de nem reagál rá semmit.Ma kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
Üdv újra!
---Packard Bell---
Nos.A notira feltettem az összes drivert.Kérdésem lenne,hogy a vezérlőpultba be kell még állítani vmit?
Vezérlőpult->hálózat és internet->halózati és megosztási központ,vagy valahol erre fele?Routeres net.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
Üdv!
Van egy hasonló usb-s wifi adapterem, amivel az a problémám, hogy random eldobálja a jelet. Kihúzom, bedugom és jó. De naponta többször ezt eljátszani elég idegesítő.
Megpróbáltam mindegyik kimenetet, elöl és hátul is, de sajnos csak nem akar normálisan működni...
Szoftver újratelepítése sem segített.
Várom az ötleteket, tanácsokat.
Előre is nagyon köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
Üdv.
Adott egy 3.0-ás wifi adapter. Hogyan állíthatom be azt, hogy ne a windows 7 konfigurálja a vezeték nélküli kapcsolatokat, hanem az adapterhez kapott program?
-
Richard!
addikt
válasz Gubek-Einste #43681 üzenetére
Erről az adapterről van szó.
USB 2.0-án használva tudok csak csatlakozni a wifi hálózathoz, de a 60 Mbit helyett csak 10-15 Mbit a sebességem. A jelszint, jelerősség kiváló. A szobatársam antennás adaptert használ, neki megvan a kellő sebessége (USB 2.0).
Mind az adapterhez kapott programmal, mind pedig a Windows7 wifi konfigurálásával tudok csatlakozni az általam elérhető 2 hálózathoz.USB 3.0-át használva, egyik hálózathoz sem tudok csatlakozni. /Azonosítatlan hálózat/
Kérdések:
1. Miért van csak negyedannyi sebességem?
2. Miért nem tudok USB 3.0-val csatlakozni?
3. Lehetséges, hogy csak az adapterhez kapott programmal kezeljem a wifit?[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
válasz Gubek-Einste #43689 üzenetére
2 gép van a szobában, egymásra 30 centitől. Az egyik tudja a 60-at a másik nem. Az enyém közelebb van a routerhez. Engem csak ez bosszant...
A router egy kábelnetes Fritz!Box. Elvileg 100 Mbit-es.
5-en használjuk jelenleg, de a másik gépen mindig, minden körülmények között, stabilan megvan a 60-as érték, bármikor is legyen futtatva a speedtest.
A driverekkel nincs probléma.
-
Richard!
addikt
válasz Gubek-Einste #43691 üzenetére
Ilyen van a másik gépben.
Nekem is ilyen volt ezelőtt, de sokkal rosszabb volt. ráadásul állandóan eldobálta a hálózatot.
Az enyém jelenleg USB kábellel van "fellógatva" a falra, hogy még közelebb legyen a routerhez. Így a sebesség kicsit nőtt, a jelerősség pedig 97%.
Ha közvetlenül a gépre van dugva, akkor ismét katasztrofális mind a ping, mind pedig a sebesség.
Közben javítottam a USB 3.0 driverjét, most felismerte 3.0-ban is és van internyet. Sebesség: 20-30 között.
Szóval egyelőre félig örülünk.Ma kezdődik életed háralévő része
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- macOS PC-re
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest