Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    Üdv!

    Gyors segítségre lenne szükségem.

    A nod32 nem akarta frissíteni magát, ezért megcsináltam, amit a honlapján javasol.

    "A probléma oka, hogy a NOD32 nem tudja megfelelően elérni az átmeneti tárolásra szolgáló könyvtárat. Kérjük, módosítsa a környezeti változók között a felhasználóhoz tartozó TEMP és TMP könyvtárakat C:\Windows\Temp könyvtárra.

    Ehhez kattintson jobb egérgombbal a Sajátgép ikonján, majd a megjelenő menüből válassza a Tulajdonságok menüpontot. A megjelenő ablakban válassza a Speciális fület, majd kattintson az ablak aljánál található Környezeti változók gombra. Válassza ki a TEMP változót, majd nyomja meg a Szerkesztés gombot. A változó értékét módosítsa C:\Windows\Temp-re. Ezután válassza ki a TMP változót, és hasonló módon ugyanerre (C:\Windows\Temp) módosítsa a változó értékét. Továbbá ellenőrizze, hogy a C:\Windows\Temp mappa létre van-e hozva.

    ...

    Nevezze át a C:\Program Files\Eset\nod32.000 fájlt valami másra (ha ezt az operációs rendszer nem engedné, indítsa újra a Windows-t csökkentett módban, és úgy végezze el az átnevezést)."

    Na most én megcsináltam ezeket, de a nod még mindig nem akart frissíteni, ezért újraindítottam. Csakhogy utána már ezt írta ki a gép, még a Windows bármilyen indítási lehetősége előtt:

    Rossz rendszerlemez
    Lemez I/O hiba
    Cserélje ki, majd nyomjon meg egy gombot
    .

    Ezt most mégis miért, meg hogy? Hogyan tudom megjavítani?
    Gyorsan kellene, mert szüleim használnák azt a gépet...

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák