- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozso7011
csendes tag
Sziasztok!
A haverom telefonján sikerült a feloldást többször tévesen megadni, és most azt írja ki, hogy 101680 percig nem próbálkozhat. Lehet valamit csinálni vele? Persze a jó kód megvan csak nem tudjuk beírni.[ Szerkesztve ]
zsozso
-
MODERÁTOR
-
this is life
Ármester
válasz lugosi #78155 üzenetére
Azert az tulzas , csal kb minden frissites utan kell egy hr 😁... amig nem insidereztem nem is volt ra szukseg , unalmasak es szurkek voltak a napjaim , de azota mar elszallt az unalom ☺, tiszta droid romolos feeling . Uncsi i volt hogy 8.1 alatt csak tette a dolgat a rendszer .
Most mar tisztabb szarazabb erzes[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Francia91
veterán
válasz this is life #78156 üzenetére
Érdekes, én a Lumia 1020-asomra HR nélkül húztam rá Insiderrel a Win10-est, de lassan 1,5 hete semmi probléma.... Pedig sokmindenre használom az 1020-ast
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Ricardo
titán
válasz Lacielvtárs #78144 üzenetére
"ne aggódj, a HR rendben rak minden hibát..."
Kivéve a beállítás menü extrák részének hiányosságát
-
this is life
Ármester
válasz Francia91 #78157 üzenetére
Nekem kellett egy par , mert migralasnal befagyott , restart lett de nem kerult at minden, illetve tegnap hogy a redstonera raprobaltam , aztan vissza 8.1 majd a 164 es most tisztan akartam belakni. De azert volt egy ket build amelyiknel jot tett a hr es nullarol belakas . (legalabb kipucolodtak az alkalmazas maradvanyok) meg valamiert par fokkal furgebbnek tunik igy a rendszer, ja meg az eltunt ikonok is elo kerultek igy .
Ricardo
A sysapp pusherrel tudod potolni az extrak menu hianyzo pontjait , igaz sajna a nem hasznaltakat , legalabbis nalam a datum elore allitassal mar nem tudom torolni...de az eq, touch,megjelenites potolhato ...[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Ricardo
titán
válasz this is life #78160 üzenetére
A sysapp pusherrel tudod potolni az extrak menu hianyzo pontjait
Próbáltam. Sajnos nem jártam sikerrel.
-
Joker88
őstag
valahogy még nem az igazi a W10. feltelepítettük egy frissen vásárolt 640XL LTE-re..
Tegnap még semmi gond nem volt vele , de ma, hogy a frissítéseit kezdte el telepíteni, egyszerűen tré lett..
-A kamera nem akart működni, olyan módon,hogy ha exponáltunk (vagyis rányomtunk a felvétel módra ) egyszerűen lefagyott/újraindult a telefon..
- A Gépházban történő beállításokban történő barangolás közben, néha kilép a főképernyőre.In loving memory of Garrett Lockhart
-
Ricardo
titán
válasz this is life #78162 üzenetére
-
this is life
Ármester
válasz Ricardo #78164 üzenetére
Ha a hr nem segit akkor sajna wdrt-vel vissza a 8.1 , ott ha nem lenne listaban akkor a sysapp pusherrl telepiteni a hianyzo beallitasi lehetosegeket, majd insider es ket lepcsoben frissites .164-re , utana eloszor az aruhazat frissitsd es aztan az alkalmazasokat. Nalad amugy valami sw gubanc lehet , mert tegnap ejszaka nalam gond nelkul kuszott fel mind a ketto hianyzo app/beallitas, most neztem meg nekem semmi gond , azt irja kompatibilis a w10m-el
-
Ricardo
titán
Belső tároló. Az alkalmazásokat a készülékre kerülnek, minden más (képek videók , hangok, letöltések) kártyára.
Most azt tervezem hogy kap megint egy HR-t, de ha végzett nem csinálok vele semmit, max a goggli fiókot adom meg neki, a névjegyzék miatt, és hagyom "elmélkedni".
Reggel meglátjuk
A múltkor csak azért kapta a resetet (mint utóbb kiderült feleslegesen) mert a kapcsolatok csempén nem jelentek meg a képek. HR után sem, aztán reggelre ott vigyorgott mindenki. Gondolom HR nélkül is ez lett volna. Most a reset miatt nincs meg a glance beállítási lehetőség. Mivel a visszaállítás nem jött be (vagy a gépem nem szereti, vagy a kábelt), így most megpróbálom ezt.this is life
"Ha a hr nem segit akkor sajna wdrt-vel vissza a 8.1 "Próbáltam sikertelen lett a csomag frissítés. Maradt minden úgy ahogy volt (valamelyik win topicban írtam)
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Ricardo #78169 üzenetére
Nem lehet hogy a wdrt serulten szedte le a telepito img es emiatt nem futott vegig ? meg kene keresned a rejtett fajlok mappak kozt a wdrt-t es torolni rola a frissito mediat . Nyisd meg a wdrt-t majd a beallitasai kozt torold a letoltott csomagokat az alkalmazas adatokban ...
-
Ricardo
titán
válasz this is life #78170 üzenetére
Kösz a tippet. Ránézek majd.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Fater telefonján szeretnék spam szűrést beállítani. Saját domainhez tartozó céges e-mail címek vannak beállítva a telefonon és a PC-ken IMAPI fiókként egyaránt, a gépeket az ESET elvégzi a SPAM szűrést, viszont a telefonra beesik minden, ezt szeretném kontrollálni valahogyan, tudnátok tippet adni hozzá?
Jómagam androidos vagyok, nem ismerem a WP lelkivilágát, de szeretnék megoldást találni a problémájára.
(Ez még WP 8.1, Lumia 640-es)
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Ricardo
titán
válasz this is life #78170 üzenetére
Konkrétan húsz perce a "Telefon információk olvasása" ablakot nézem ahol kér hogy ne nyúljak a telefonhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
válasz Ricardo #78173 üzenetére
Én is ugyanígy jártam, végül úgy vettem rá hogy érzékelje a telefonom, hogy rányomtam hogy: Telefonom felismerése nem történt meg
Utána gombos újraindítást kér (hang le+bekapcs tán míg újra nem indul) és onnan érzékelte a WDRT a telefont, így tudtam visszamenni 8.1-re. -
Joker88
őstag
válasz Francia91 #78165 üzenetére
megvolt a "hard reset" , lefrissült vagy negyven alkalmazás, erre meg, a menüben némely programnál nincsen ikon,csak egy fekete négyzet, és pl az időjárás csempét ha megnyitom, visszalép a főmenübe ( igen,többször is újra lett indítva a telefon,nem segít) , a kapcsolatoknál nem akarja összekötni az FB fiókkal, már jött egy hívás, semmi nevet nem írt ki csak csengett,meg hogy bejövő hívás...
nagyon nincs még egyben ez a rendszer.
Valahol lehet a gyártónak visszajelzést küldeni ?Az ilyen öngólokkal veszít a Windows platform telefonon felhasználókat..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Ricardo
titán
Végül este nyomtam egy HR-t, aztán reggelig hagytam az egészet. Annyit tettem mindössze hogy beléptem (régió, nyelv win fiók megadása), nem piszkáltam állítgattam semmit. Reggel az áruházba beléptem, elkezdte a frissítgetést. Most teljes az extrák menü. Remélem rendben lesz.
Ha nem, akkor jön az általad említett megoldás.
-
this is life
Ármester
válasz Ricardo #78173 üzenetére
Lehet le kene akkor takaritanod a geprol a wdrt-t , a registribol is kiirtani minden hozza kapcsolodot , letakaritani a nokia drivereket, isb illesztoket a programok eltavolitasa menubol , aztan hatha magahoz ter egy friss telepitssel .
-
veterán
Nem tudom, hova hreztek annyit, miota w10 pre fentvan, egyszer se volt hr emlekeim szerint, trolol.
Everybody lies.
-
Bukk900
őstag
Nem úgy volt, hogy a qr kód olvasó átkerül a kamera alkalmazásba? Szükségem lett volna rá, de ott se találom.
donmackó: 10-et használok, feltettem képnézegető miatt, de vesztettem eddig egy akkucsempét, most meg a qr olvasót... egyet előre, kettőt hátra esete.[ Szerkesztve ]
-
Joker88
őstag
olyannak tűnik,hogy akárhány telepítés,annyi végeredmény. mégcsak nem is termékkategóriánként.
Környezetemben láttam 640XL-en egy tökéletesen működő W10-et, viszont a mienk ugyanolyan 640XL-en, hogyismondjam, furán működik.
Egyenlőre visszatelepítjük a 8.1-et, kicsit várunk még a 10-el, hátha reszelgetnek valamit...
A legutóbbi írásom óta, csináltunk HR-t is, a problémák nagyrésze megmaradt..
/ kapcsolatok csempe, hívásnál nem jeleníti meg a hívó felet, attól független hogy szerepel-e a telefonkönyvben vagy sem , a zene fülesen keresztül hol hangosabb hol halkabb (egy adott számon belül) .. /In loving memory of Garrett Lockhart
-
félisten
-
Bontógojó
csendes tag
Sziasztok!Hogyan tudom visszanézni egy elkészített fénykép hol készült?Gps kordináták lenne a lényeg.Tartózkodási hely be van kapcsolva.
8.1-en vagyok. -
muzli1963
csendes tag
Tegnap frissült az Outlook Naptár és Posta. Azóta a záróképernyőn a naptári bejegyzések nem frissülnek. Egy olyan eseményt mutat ami már nem aktuális.
-
Francia91
veterán
Lumia 1020 üzemidő, Win10 alatt, 8 óra elteltével, folyamatos WIFI kapcsolattal... Nincs semmi gond az üzemidővel. Amit észrevettem, hogy a bekapcsolt mobil adatforgalom szopja le az akkut nagyon gyorsan (hiába van nekem 2G-re állítva). Ha nincs folyamatos mobilnet kapcsolatom, akkor simán megvan a 1,5 napos üzemidő, állandó WLAN kapcsolattal...
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
NGC
tag
válasz Bontógojó #78191 üzenetére
Számítógépre másolva tudod megnézni.
De ha jobb alul a három pöttyre kattintasz, majd a "Fájladatok"-ra, majd a "Térkép megnyitása", akkor a térképen a pöttyre hosszan nyomva tartva kiírja a koordinátákat meg a helyet.
Zoom nevű appal egyszerűbb (photo info)[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz this is life #78179 üzenetére
Most rendben van a készülék. Ha legközelebb gond lesz ezzel fogom kezdeni.
-
dredbiro
senior tag
válasz Francia91 #78190 üzenetére
Amíg 8.1 alatt lehetett kapcsolgatni az adat átviteli sebességet ( 2 g / 3 g ) addig w10m alatt csak annyi szerepel hogy cellular adatkapcsolat, ami egyből az elérhető legmagasabb sáv szélességre vált, és ez tenyleg csökkenti az uzemidőt, észrevettem én is
Good hunting,STALKER !
-
snakebait
senior tag
válasz muzli1963 #78188 üzenetére
Nekem a gyári naptár (outlook naptár) a csempén csak egy dolgot mutat,egy névnapot mára. Pedig ha megnyitom mára van 2 névnap meg 2 szülinap,meg ugye ünnepnap,de csempe nem mutatja akármekkorára van állítva. Hogyan lehet ezt megoldani? Eddig a chronos naptárral oldottam meg,de ha lehetne gyárival....
Másik dolog meg hogy lehet az,hogy a tartózkodási hely ki van kapcsolva a beállításokban,de időközönként az állapotsorban megjelenik a jele a kis kör? Akkor rögtön rápillantok beállításra és ki van kapcsolva. Hogy a fenébe használja akkor valami?
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest