- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darellus92
aktív tag
Már-már teljesen meg vagyok elégedve a w10m-el de két dolog aggaszt:
1.: Ha belépek a fényképalbumba, lefrissíti a fényképeket, majd az összes kép eltűnik a OneDrive képek kivételével. Fájlkezelőben továbbra is látszanak a képek, de az albumban egy ideig láthatatlanok maradnak. Idővel mindig visszajönnek, de egy újabb album frissítés után megint eltűnnek.
2.: Nem látja a laptopom a telefont. Több kábellel próbáltam, csipog a gép és a teló is, de csak pár másodpercig tölt a telefon, majd jelzi hogy le lett választva. A meghajtó egyáltalán nem jelenik meg erre a kis időre sem. (Ez a probléma igazából már 8.1 alatt is volt, szerintem kb. azóta van, hogy a gépem is frissítettem win10-re.)
Ha valakinek esetleg hasonló problémája volt és sikerült megoldani, vagy csak simán tudja mi lehet a baj, annak megköszönném a segítséget.
[ Szerkesztve ]
HTC = Help This Company
-
psg5
veterán
No telepedik win10.
8.1-nél megcsináltam a HR-t, erre telepítettem a 10-est, de nem kapcsoltam ki az automata frissítést, így 8.1 HR-nél felfrissített minden app-ot.
Alapból ugye nem kellene 10-nél HR, azonban így, hogy frissültek 8.1 alatt az appok, tegyem meg majd a HR-t vagy felesleges esetleg nem árt? Nem akarnám belakás után, ha nem muszály.F.K.T.
-
Darellus92
aktív tag
válasz Darellus92 #77551 üzenetére
Közben idáig jutottam. Ötletem sincs.
[ Szerkesztve ]
HTC = Help This Company
-
donmackó
addikt
válasz Darellus92 #77554 üzenetére
Egy mási kábellel megpróbálhatnád, illetve még szóba jöhet a driver eltávolítás is.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Fleto93
tag
válasz tomboy0013 #77557 üzenetére
Navigáció csak mobil eszközökön játszik.
Még tabletet is elég kevesen használnak erre, szóval igazából csak mobil. Itt pedig 2%> a Windows részesedése.
Ebből a 2%-ból is elég kevés a Windows 10-es eszköz, jelentős rész most maradt 8.1-en - ami 8.1-en maradt, az nem fog tudni UWP-t futtatni. Ez egy nagyon alacsony szám a többi platformhoz képest, még ha az 5 ember nyilván túlzás is. -
donmackó
addikt
-
RMZ250
senior tag
Nálam akkor csinálta így mikor a töltő kábellel dugtam össze a géppel Azért eltelt pár perc mire rájöttem, hogy ez a kábel csak töltésre jó és adatot nem továbbít Biztos, hogy adatkábellel csinálod
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
-
RMZ250
senior tag
válasz Darellus92 #77564 üzenetére
Alaplapra dugod vagy kivezetett USB-re?
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
donmackó
addikt
válasz Darellus92 #77564 üzenetére
Esetleg még szóba jöhet hogy feltesed a WDRT-t és rámész hogy nem ismerte fel a telót. Majd ha kéri akkor elindítod a power + vol- gombokkal és rádugod. Szoftvert nem kell frissíteni.
-
donmackó
addikt
válasz Darellus92 #77568 üzenetére
Csak tippeltem. De így biztos hogy felteszi a drivert.
-
Dózer
tag
válasz Darellus92 #77570 üzenetére
A Win 10 MTP driverével van a gond, próbáld nem win 10-es gépen.
Esetleg ha van rá mód, egy tiszta Win 10 telepítés is valószínűleg megoldja.a Williams pilótája nem sokkal a teszt megkezdése ELÖTT, délelőtt negyed tizenegy körül "brutális" kört autózott,
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Tud valaki egy jó streaming appot W10m-re? Olyat amivel telón, wifin keresztül tudok filmet nézni/zenét hallgatni úgy hogy nem kell letöltenem a gépről!
Eddig a Qiss fejlesztő appját használtam a Qloud media-t, de most már az istennek sem tudom belőni. Akármit csinálok ez fogad: "server not reachable".
Előre is köszi!
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
-
dredbiro
senior tag
Üdv urak! Tegnap frissítettem w10 advisior segítségével a telefonom. Minden jol működött de reggelre megint telepített magara újabb frissítést, azóta nem működik a kamera, leáll egy bizonyos hibakoddal. Ha jól néztem .164 végződésű a jelenleg fent lévő verzió, újabbat nem talal egyelőre. Találkozott mas is ezzel a hibával? Mit tudok tenni a kameram vissza varazsolasa érdekében? Telefon Lumia 535 ds
D1L1ZS azt még nem próbáltam, de megnézem, köszi[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
mazza
tag
Másnak nem csinál olyat a rendszer (wm10) vagy a telefon(532), hogy "lefelezi" a kijelzőt középen egy csík, ami vagy fekete, vagy fehér? Újraindítom a telefont egy ideig jó, aztán rövid használat után újra előjön, de már addig is van egy fehér pont alul. Ha jól emlékszem időnként előfordult 8.1 alatt is, de csak ritkán.
[ Szerkesztve ]
-
Dózer
tag
válasz Darellus92 #77573 üzenetére
Nekem is megvan a probléma, nem találtam rá jó fixet.
Ha tudsz szerezni 10586-os verziójú telepítőt, akkor az elfogaja már a korábbi Windows-ok kulcsát is.
Arra figyelj, hogy a régi Windows-odnak megfelelő verziót szedd le (32/64 bit)[ Szerkesztve ]
a Williams pilótája nem sokkal a teszt megkezdése ELÖTT, délelőtt negyed tizenegy körül "brutális" kört autózott,
-
karika85
tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy az sms-eket, hogy tudnám egy androidos készülékre visszaállítani? Ismerős hölgyike 520-ról váltott és nem tudjuk visszaállítani neki. Biztonsági mentés megvan róla. Válaszokat előre is köszönöm!
-
törölt tag
[link] próbáld ezzel, 32/64bites driver pakk, ha digitális aláírásra panaszkodik akkor spec újraindításnál úgy kell indítani a rendszert hogy ne ellenőrizze a digitális aláírást....
Gépház
frissítés és biztonság
helyreállítás
Speciális rendszerindításná-újraindítás
Hibaelhárítás( Troubleshoot )
Speciális opciók(Advanced options)
indítási beállítások (Startup Settings).
a megfelelő számmal lehet indítani, azt nyomd meg ahol az van hogy digitális aláírás ellenőrzés kikapcsolása(“Disable driver signature enforcement”) -
Sjkolrd
aktív tag
Ma megnéztem, hogy a videó felvételt sztereóban veszi-e fel,s igen! L930
-
félisten
Amúgy árulja már el valaki, minek szopatjátok magatokat és teszitek használatlanná az amúgy jól működő készülékeket ezzel a szarral?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Nooeca
senior tag
válasz Plazmacucci #77587 üzenetére
én sem értem miért nem várnak. PC-n is belekerült 1-2 hónapba míg használható lett rendesen a rendszer, komolyabb gondok nélkül.
Így kell tenni még.
Az a gond, hogy hamarosan úgyis jön ki egy frissítés, talán a jövőhéten, úgynevezett kumulatív frissítés, és majd nehogy akik most felrakják, HR-re kényszerüljenek az miatt
Nagyot fogok nevetni ha így lesz, mert még írtam is korábban ugyanezt.[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz Plazmacucci #77587 üzenetére
Ez a szar tökéletesen fut Lumia 1020-asomon...
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
félisten
válasz Francia91 #77589 üzenetére
Még Csak érted az első száz ember leírja hogy ez nem megy meg az nem jó, de csak jönnek naponta tucatjával hogy ők is feltették és ez meg ez a gond... Ha valaki leírja, hogy szoftver frissítés után nem tölt a telefon meg nem látja a számítógép, eszembe nem jutna feltelepíteni... Még akkor sem ha csak egy százalék az esély rá. Amúgy én sokat próbáltam használni de sírva menekültem vissza nyolcra.
Amúgy hogy lenne tökéletes? Nem te írtad hogy onedrive nem tölt fel rendesen? Ez minden csak nem tökéletes.[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Darellus92
aktív tag
válasz Plazmacucci #77590 üzenetére
Nekem már 8.1 alatt sem látta a gép a telefont. A probléma az asztali win10-ből fakad. Minden egyéb bajom egyedül a képgaléria app hülyeségei.
[ Szerkesztve ]
HTC = Help This Company
-
Francia91
veterán
válasz Plazmacucci #77590 üzenetére
Én nem írtam semmilyen hibáról, összetévesztesz valakivel.
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
psg5
veterán
Sziasztok! Nem találom a navigációs sáv érintésének rezgés letiltását az extrák menüben sem. Hol lehet?
Valamint 8.1 alatt a navi sávot be lehetett állítani hogy egy kis nyíllal eltunjon de most csak felfele pöccintéssel megy? Valamint hogy a sav egyszínű legyen vagy szürke.[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
tibike8
őstag
Na mára eleget kínlódtam a 10-el. Szóval emailt nem jelzi sehogy, a térkép alkalmazásnál nincsenek meg a meg a lehetőségek illetve az SMS értesítés hangjának a módosítását nem találom. Ennyi amit hirtelen találtam. Amúgy jó minden nálam is...
-
tibike8
őstag
válasz tibike8 #77595 üzenetére
Na még öngyógyító lesz a rendszer. Megjelent az üzenetek alkalmazás is egy reboot után az értesítések és műveletek menüpontban így már lehetett hangot cserélni és 2x már értesített is az egyik gmailes fiókom is, de a másikat nem is mutatja ebben a menüben... A térképp app változatlan.
(#77597) Darellus92
Azt tudtam, hogy hol kellene, de a fentiek voltak a problémák lévén hogy nem volt ott az üzenetek app.[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz Assdak #77535 üzenetére
Szia
Sikerült valamire jutni? Nekem lumia 830 om van, ugyan ez a jelenség miután vasárnap frissült a wp10 em, amit egyébként 2 napja tettem fel.
Valamiért a glance screen okozhatja nálam a folyamatos ujraindulásokat. Egyelőre én kikapcsoltam, megnézem igy is van e ujraindulás. Te jutottál valamire?
-
SutPet
aktív tag
Sziasztok,
Arra tud valaki valami okosságot mondani hogy miért van az hogy a store-ban sok app arab meg kínai betükkel jelenik meg?
God must love stupid people, he made so many of them.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest