- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Francia91
veterán
Nekem a 164-es van az 1020-ason, a Groove zenének szintén nincs a menüben ikonja, de nem zavar, ezért nem HR-ezek. Minden más rendben van (nesze neked teljesítményproblémák...)
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #77447 üzenetére
Persze, simán minden gond nélkül.
(#77448) Syl
- 8.1 alatt beállított lock screen időjárás kijelzést egy sima háttérképpé konvertálta és a szép napos, kellemes 12 fokra is egy hűvös éjszakai képet mutatott.Basszus nálam is!!! 1520, déli 12 óra, és mutatja a Hold ikonját, meg hogy 8 fok (volt aznap este mikor feltettem. Szakadok...
- A Kapcsolatok csempén szép üres karikák mozogtak, holott a partnerek nagy részéhez van kép beállítva.
Ez nálam nem. Egyszerűen csak néha akad a névjegyek lapozása.
- Az Időjárás app 10 indításból legalább 5-6 alkalommal azonnal kilép.
Megegyezik a saját tapasztalataimmal. Nálam 2-ből 1x. Utána jó.
- Core és Loco Music Player simán leáll minden egyes zeneszám végén. Fel kell oldani a kijelzőt, hogy továbbinduljon.
Nálam a Core szintén (a fizetős Core). A Loco továbbmegy a következő számra, de valami 5 másodperc késleltetéssel. Most a gyári Groove lejátszik (kérdés, hogy így minek vettem meg annak idején a Core-t). Eleinte a Groove se működött, de valamelyik restart megoldotta.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Mióta frissítettem win10-re nem ad ki hangot emailek érkezésekor, illetve a kijelző sem villan fel.
Mi lehet a gond? HR megvolt.
Amúgy meg #mocskosfosaW10M -
Воланд
titán
-
Copilot64
tag
Üdv Mindenkinek!
Tegnap ment fel a 930-ra a W10M. Eddig hibátlanul teszi a dolgát, pár apró akadástól eltekintve. Egy dolgot nem találok, a hívásszűrést hol tudom beállítani, hogy pl.: a rejtett számokat azonnal kilője?
Köszönöm!
-
.wantííd
tag
A Windows Phone Recovery Tool csak a szoftver újratelepítése lehetőséget ajánlja fel, az is jó lesz nekem?
Egyébként fater telóján szintúgy szar az outlook míg az enyém insederes win10-el működik...
-
válasz Воланд #77464 üzenetére
Nem. Olyan buildet kellett volna kiadni, ami átment az Insideres tesztelésen és bugjavításon!
Tudod, tízen évig teszteltem windows-t és megszoktam, hogy a bétában leadott bugok a véglegesben ki lettek javítva.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Most vettem észre, hogy nekem sincs az extrákon belül érintés menü. Szerettem volna én is a navi sáv rezgését kikapcsolni. Legegyszerűbben akkor a sysapp pusherrel lehet letölteni a hiányzó rendszer appokat? Mert Áruházban rákeresve nem találtam a touch alkalmazást.
Előre is köszi!
Üdv
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
-
Воланд
titán
de olyan nincs, hogy bugmentes. es az insiderben ott vannak a ringek, az ms meg eldonti, hogy melyik az a build, ami "good enough to ship". ehhez hozza kell szokni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Nooeca
senior tag
Azért ez azért hülyeség, mert Julius végén megjelent PC-s változat (Windows 10) erősen béta állapotú volt, igazán csak a TH2-vel novemberben szedte össze magát, de hogy igazán kezelhető legyen az olyan Szeptember közepe volt.
Vagyis kellett neki legalább másfél hónap, hogy azt mondjam, hogy nem zavaróan bugos. Szeptember közepétől már nem veszekedtem a rendszerrel. Azelőtt meg szidtam rendesen.
-
Bukk900
őstag
Az áruház appban hová lett az előzmények menü, ahol megnézhettem, hogy miket frissített a háttérben?
-
Peter009500
újonc
Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumon, szóval remélem jó helyre írom a panaszomat.
Barátnőmnek van egy Lumia 530-as készüléke, nekem egy 532-m. Az upgrade advisorral sikeresen telepítve lett a win10 rájuk, semmi probléma nem volt velük, egyedül annyi történt, hogy az 530 kiírta a gyári töltőjére, hogy nem kompatibilis vele. Barátnőm gondolt egyet, hogy visszaállítja majd a gyári beállításokra, amivel szerintem alapvetően nem lett volna baj, ha a visszaállítás közben nem merült volna le teljesen a készülék.
Na most a dolog úgy áll, hogy ha kap töltést a telefon, bejönnek a fogaskerekek, forognak majd egy idő után ugrik egyet (gondolom a lemerülés körüli pozíciójára) majd áll egy ideig és bejön egy szomorú fej és kikapcsol, kezdi elölről.Utána olvastam és a szomorú fejre azt találtam, hogy valamiféle rendszerhiba lehet, ezért elhoztam magamhoz a készüléket, leszedtem a hivatalos oldalról a "Windows Device Recovery Tool 3.1.6."-ot. Ezzel elkezdtem az előző rendszer telepítését vissza, gépről. Letöltötte azt az 1,67 GB körüli csomagot, elkezdi a szoftver telepítését. A telefonon időközben bejött egy piros/vörös háttéren lévő egymásba forduló fehér nyíl illetve egy töltőcsík. A folyamat viszont kis idő múlva megszakad és kiírja, hogy sikertelen volt, kezdjem újra, indítsam újra a telefont.
A telefont viszont maximum úgy tudom újraindítani, ha kiveszem az akkumulátort, mivel hiába, hogy a program nem csinálja tovább, a telefonon ugyanúgy áll a töltő csík.Esetleg tudnátok valamiféle megoldást a problémámra? A megfejtők vendégeim egy virtuális sörre.
-
Воланд
titán
válasz Peter009500 #77485 üzenetére
azt probald meg, hogy a le hangero gombot plusz a kikapcsolo gombot nyomva tartod es ugy induljon ujra a keszulek. pc-re legyen csatlakoztatva es akkor csinald ezt, amikor a szoftver keri.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Peter009500
újonc
válasz Воланд #77486 üzenetére
Semmilyen gombnyomásra nem reagál a telefon.
Arra gondoltam, hogy miközben visszapróbálta állítani a leányzó a telefont, félúton ugyebár elfogyott a virtuális üzemanyag a telefonból és megrekedt két állapot között. (jelenleg valamiért már a 3/4-ig jutott (és és megy tovább a csík) csak el ne szóljam magamat.)[ Szerkesztve ]
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz Peter009500 #77485 üzenetére
Hm...én így még nem jártam mivel azt is kiírja update előtt, hogy min. 40% töltöttség és inkább ted rá töltésre a telefont....próbáltad már azt, hogy kb. 1 órát hagyod töltődni a telefont vagy nem tudom, 530/532 aksi egyforma-e lehet, kicserélni aksit és úgy recovery?
-
Ricardo
titán
válasz Peter009500 #77489 üzenetére
Hány százalékos töltöttségnél próbált rá a Hard Resetre?
-
Воланд
titán
válasz Peter009500 #77489 üzenetére
azt hosszan kell nyomni azt a gombkombinaciot.
-
Воланд
titán
válasz Bukk900 #77488 üzenetére
igen, marad. azokra meg jonnek egy darabig frissitesek, egeszen addig amig nem kapnak olyan funkciot, amihez uj os kell.
-
Peter009500
újonc
válasz Ricardo #77491 üzenetére
Tizen pár százalékkal. Viszont úgy látszik, hogy az itt keringő virtuális energiáknak hála végig futott a csík (sokadjára) a program is kiírta, hogy sikeresen lefutott a visszaállítás, már csak az a gond, hogy villog az üres akkumulátor jel.
De azt hiszem valami gond lehet a telefonban lévő töltő csatlakozóval is, ugyanis egyszer csak magában villog, egyszer pedig a töltést mutató jellel. Jelenthet ez valamit?
Egyébként pedig nagyon szépen köszönöm a válaszokat, jól esett, hogy ilyen gyorsan kaptam választ és ötleteket.Szerk1.: minden sikerült, köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Liar
tag
Sziasztok, pár napja kaptam a munkahelyemen egy dual simes Lumia 640 (WP8.1) és mivel eddig csak androidos telóim voltak, ráadásul soha nem használtam egyszerre két sim-et, szóval nagyon szenvedek vele.
Fontos volna tudnom, hogy a céges számot hívja valaki, vagy a privát számom, de hívásjelzőn nem látszik, hogy mit hívnak, amikor jön a be a hívás.
Be lehet valahol állítani, hogy bejövő híváskor látszódjon, hogy melyik SIM-et hívják? Ha a gyárival nem akkor - ahogy androidon - vannak custom híváskezelő appok, amivel meg lehet oldani?
-
MauroN
tag
Eddig a keresés gomb megnyomására a google-t hozta fel, igaz rákeresett a search terms-re. Mióta HR-eztem, meg bing a kereső. Miért állt át erre, és hogy lehet visszaállítani a google keresést rajta, már ha egyáltalán vissza lehet?
-
dolon75
senior tag
Hasonló cipőben járok, mint D1L1ZS.
Sysapp pusher felment, de a Glance app-ra az Áruház azt írja, hogy nem kompatibilis a telefonnal.
Touch-ot nem próbáltam.Van ötletetek? HR már volt, Lumia 640DS.
[ Szerkesztve ]
Pa-kah! Pakah-pakah Pa-kah! Bokata-Bokata Pa-kah! Pakah-pakah
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest