- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vassili_Zait
senior tag
Tényleg, ha most az appokat az SD kártyára teszi, akkor ha azt kiveszem mim lesz? nem jelennek meg az appok? és utána fel fogja ismerni? Inkább ki is próbálom...
-
roobert
csendes tag
Ez a rendszer beállítások menü eddig is idegesített, de most már a kb. 50 elemmel nagyon. Miért nem ábécé sorrendben vannak a menüpontok, miért random, hogy biztos végig kelljen bogarászni az egészet, mire megtalálom, amit keresek.
Szerk.: vagy legalább kategóriákba szedve, és akkor az egyes részek gyorsan átugorhatók.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Partyface007 #39152 üzenetére
nem tudom, nekem allandoan be van kapcsolva.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
leftyke
aktív tag
Üdv mindenki!
V.ki nem tudna nekem privátban segíteni, hogy a névjegyeket ha a kapcsolatokból megyek bele jól látja, csak azokat mutatja amit kérek(csak hotmail fiók), de ha a telefon-ból(tárcsázóból) nézem amit inkább használnék a főképernyőn onnan mindent egyben lát. Gmail, facebook, hotmail. Régen ott is a kapcsolatok szerint dolgozott, és 1800 névben elég megtalálni amit keresek!
Ha valaki tudja a megoldást, segítséget előre is köszönöm! -
Alexios
veterán
Amúgy most egy nemfogadott hivást ki swipeoltam a notif bar-ról és eltűnt a szám a tile-ról is. Viszont ha ugyanezt megcsinálom a fb messengerrel akkor ott marad a tile-on, nem túl következetes
-
csipszikutya
senior tag
válasz csipszikutya #39160 üzenetére
többszöri aksi kivétel és földhöz vágás után elindult a telefonon is valami ami végre nem fogaskerék... -.-"
-
kchris78
veterán
válasz Воланд #39158 üzenetére
én most újra végignéztem az appokat és egy rakás folyamatot letiltottam, hogy NEM, nem futhat a háttérben. (Sport, pénzügy, hírek alkalmazás ami beépített és még egy pár érdekes pl IMDB, etc..) A battery savernél látni a listában ott van hogy futhat a háttérben vagy sem, végiggurít a listán és lehet bökni hogy letiltsam... Kíváncsi vagyok így mennyi lesz a fogyasztás... Mert hát az éjszakai 10%-os fogyással (N 1520!!) én sem vagyok elégedett...
-
Воланд
titán
válasz leftyke #39165 üzenetére
nalam igen, de emlekeim szerint wp8 alatt is igy volt, hogy ha a tarcszobol nyomok a telefonkonyvre, akkor berak minden kapcsolatot.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
desolator
senior tag
Na jól van srácok, ez a sok bug után amiket itt írogattok azt hiszem inkább kivárom azt a pár hónapot a cyan-ig...
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
-
Arcsi
tag
Sziasztok, egy tesztelésre szereték kérni titeket.
Ne nézzetek hülyének, de Dragonball sorozatot nézek (néztem) a telón ennek a proginak a segítségével Nokia 820):Sajnos a 04.08-as frissítés óta nem indul el, és gondolom korábbi verzióra nem lehet visszatérni. Újratelepítettem, újraindítottam, stb. Nem megy.
Ha van valakinek egy perce kérem nézze meg, hogy elindul-e a progi, vagy csak az én telefonom xar. Bocsi de minden isemrősőmnek andoidja van, máshogy nem tudok tesztelni.
Köszi előre is, remélem ez nem off (?)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
csipszikutya
senior tag
Ha valakinek HR közben ezt a hibát írja ki a telefon fogaskerekezés után " :-( " majd újraindul és folytatja tovább azoknak leírom hogyan sikerült megoldandom:
1. szedd le ez és rakd fel: [link]
2. Vedd ki az aksit vagy kapcsold ki a telefont
3. Indítsd el a programot majd dugd fel a telefont a gépre
4. Vedd ki az aksit vagy kapcsold ki, húzd le
5. Aksi, kábel vissza
6. A program elkezd dolgozni
7. Ne foglalkozzunk, hogy a telefon közbe 3x fogaskerekezik és szomorkodik
8. Ha végzett a program újabb aksi, usb ki
9. Mindent vissza és hagyjuk magára
10. A program hibát fog kiírni, de lássunk neki megint
11. Telefonon a NOKIA felirat a kijelző felső részében nagyon nagy betűmérettel jelenik majd meg
12. Ismét szomorú lesz a telefon, újra indul és elkezd valamit tölteni amit hagyjunk befejezni
13. Amint végzett egyből húzzuk le a gépről a telefon
13+1. Én 2x földhöz is vertem a telefontNem kívánom senkinek, de ezzel a módszerrel meg lehet csinálni!
-
FireKeeper
nagyúr
arra van valami megoldás hogy Cortana csempéjén ne Fahrenheit-ben jelenjen meg a hőmérséklet hanem Celsiusban? direkt leszedtem az MS-féle weather appot, és azt átállítottam Celsiusra, de a Cortana csempén továbbra is Fahrenheit maradt.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Jofi81
őstag
válasz FireKeeper #39173 üzenetére
Nekem is ez a gondom, nem tudom, hogy az alapértelmezést hogy kéne átállítani. De jó fej, ha megkéred, akkor Celsiusban írja ki.
Ja bocs, a csempén még nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Nem lehet átállítani, mivel csak úgy megy, hogy a régiós beállításokban a USA nak megfelelőek a mértékegységek is (tehát angolszász és nem SI).
Gondolom én....
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz FireKeeper #39177 üzenetére
Akkor meg Cortana szarik a magyar regionális beállításaidra - csak úgy egyszerűen.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
cAby
tag
válasz Partyface007 #39147 üzenetére
Szia,
Settings/Wi-Fi menü:
Ha ki van kapcsolva, akkor megjelenik egy ilyen rész:
"Turn Wi-Fi back on", itt alapbeállításként az volt megadva, hogy 1 óra múlva kapcsolja vissza.
Álltsd manuálisra. -
WinPho
senior tag
Látom sok a probléma. Várjak a frissítéssel, vagy feltehetem, amint megkapom a telót?
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
skiperke
csendes tag
Döntsd el h a felsoroltak Mennyire befolyasolnanak a hétköznapokban.én speciel semmit nem erzek belőlük, verem a seggemet a földhöz örömömben.gyors, nagyon patent a 3 oszlop, aksi bírja, ie kurvagyors + reader nézet, egyedül az x box Music ami szokatlan, de működik, nincs folyton 'betoltes'. Lumia 625
-
pzstm
titán
mivel Cortana US only, ezért van fahrenheit. De ha beszélgetsz vele (mondjuk én tegnap azt mondtam hogy I mean Celsius), mondja hogy átkonvertálja nekem Celsiusba
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz WinPho #39181 üzenetére
920-nál akkuidő a harmadára csökkent, csináltam hirtelenjében HR-t is (kétszer), ami a legnagyobb öntökönszúrás szerintem: fél napja próbálom újra belakni a telefont, és még nem vagyok készen vele (térképek, képek, filmjeim eltűntek, pedig elvileg volt teljes mentésem a felhőben).
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
kchris78
veterán
válasz skiperke #39182 üzenetére
pontosan. én is verem földhöz a fenekem örömömben hogy a 6" végre nem azért 6" hogy a 4.5-5" nyi információ 6"-on jelenjen meg, Action center, stb... Amit woland kolléga írt.. Arról döntsd el magad hogy ennyire megborítaná e a napi telefon használatodat . Ami kicsit általánosabbnak látszik az az akksi. HR-t én hanyagolom egyelőre...
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
Magyar régióval nem ment a Here Drive+, de olasszal igen, vagyis így már nem 10e, hanem tölti lefelé. (HTC 8S)
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Csináltam egy HR-t, mindenféle mentés visszatöltése nélkül. MS fiókom beállítottam, de a névjegyekből kb. csak 15-öt szinkronizált be. Mi a tököm ez??? Weben megvannak, Surface-en megvannak, mindenhol megvannak, csak ez a szar nem szinkronizál belőle csak 15-öt.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
skiperke
csendes tag
válasz kchris78 #39185 üzenetére
Eddig egyszer csináltam HRt az első winphone telefonomnal, mielott eladtam.most se frissítés előtt se utána.minden ok.aksi is ugyanolyan.cortana annyira nem mozgat meg.kiprobaltam, osztom h zseniális, de tény h már korábban meg kellet volna érkezzen.ha abbol indulok ki h hülyének néznek ha Google keresőnek beszelek, mi lenne ha cortana a buszon meg válaszol a is én konstatáltam h kaptam egy tökéletes telefont a 8.1el.minden igényemet kielégíti.se tobbet se kevesebbet nem kaptam mint vártam...
-
leximester
tag
Nálatok az IE szinkronizálja az asztali dolgokat? Illetve a Inprivate módot hogyan lehet használni?
-
catroot
veterán
Nem trollkodásból kérdezem, de képes már a rendszer arra, hogy pl. 5 videót kijelöljek a galériában és töröljem?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
tomboy0013
veterán
válasz Bogyó bá' #39184 üzenetére
Tényleg pofátlanul lecsökkent az akku idő. 12 órája töltöttem, nem használtam azért olyan aktívan, hogy indokolná a 45%-ra való zuhanást. Fél óránként ránézek a telóra és esik 2-3 %-ot a töltöttség... Ez azért idegölő. Meg az Xbox music is. Eddig azért nem használtam a Mixradiót mert töltött egy csomót belépésnél. Erre megcsinálják a gyári zenelejátszót is ilyen trágyára. Azért szerettem meg ezt a rendszert mert annyira szépen és folyamatosan működött erre most szétcseszik az egészet ezzel a sok indulási képernyővel. Ahogy kezdem jobban megismerni a 8.1-et egyre több ostobaságok vélek benne felfedezni.
-
Alexios
veterán
válasz leximester #39192 üzenetére
szinkronizálja faszán
-
this is life
Ármester
válasz skiperke #39182 üzenetére
Nekem bejön a 8.1belakva,minden beállítva,az új tarcsazo patent,az ie gyors mint a veszedelem,az eddig is fürge telefon meg egy fokkal gyorsabbnak tunik. Nalam eddig nyerő a frissítés. S bar hülyén hangzik de ahol eddig Nokia fw-el csak edge kapcsolatot erzekelt,most a hspda is be becsúszik. Es meg ertesito ledet is növesztett ja a névjegyzék sync korrektül mukodik ,lumia.820.
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
catroot
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.