- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Gaming notebook topik
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Воланд #38046 üzenetére
Az appstudióba még a GDR3 körül regisztráltam, de azt soha nem tettem fel, nem próbáltam. Most meg azt mondja, hogy "be vagyok regisztrálva" vagy mi.. Ugyanazzal az accounttal próbálom természetesen...
AppStudio-ba belépéskor (csak asztali PC-n tudok, a telefonról errort ad) az alábbi üzenetet kapom: "User name already exists. Please enter a different user name."
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
x1port
addikt
válasz SpongyaBob #38055 üzenetére
feeling ja...pláne hogy 96 %-on beragadt
-
neooen
aktív tag
-
Thome
veterán
Fél órára tűnök el, és 100hsz. Első gondolat hogy biztosan megjött a 8.1.
-
AMD Power
titán
Csempe mögötti háttárkép beállítási lehetőség itt már lesz?
-
Kyller
senior tag
Hülye kérdés: Glance most megmarad ezzel a frissítéssel?
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
Lall
veterán
Ezzel a 8.1-el, jön a CIB meg az apród app is?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
x1port
addikt
x1port: Kedves Microsoft. Boldog tulajdonosa vagyok egy Lumia 520-nak. A telefon kiváló, sosem cserélném hasonló áron androidra, vagy iphone-ra. Azonban van egy két probléma, ami nagyon elkeserít, ezért inkább vennék androidot, meg iphonet. Mivel akkora üzletember vagyok, szeretném a bankomat elérni a Lumia 520-as telefonomrol is. Sajnos azonban nincs hozzá alkalmazás, azért kérem készítsenek egy Kinizsi bankos applikációt. Ezen kívül jó lenne még egy mindig TV-s, egy süllő fesztiválos, meg úgy általában, jó lenne ha több fingós app lenne.
Ezen felül nagyon idegesítő, hogy ha új üzenetem érkezik, a telefon kijelzője bekapcsol, és látszik az SMS első pár szava. Tudják én olyan helyen dolgozom, ahol a kollégám, mindig szorosan mögöttem van, így oda-oda tud pillantani, nem szeretném ha ebből gondom lenne. Kérem rakjanak led villanot a telefonjaikba, ahogy az a huawei-is teszi. Vegyék őket követendő példának.
Köszönettel x1port, hungary.Ezek szerint odafigyelnek az ügyfelek igényeire
-
Lall
veterán
válasz x1port #38083 üzenetére
Tényleg. Akkor megérte a 2 napon át tartó nyígás. Már csak egy CIB pénztárba kellene beállni letolt gatyával és játszani egy 5 percecskét a sarokban, hátha megszánná valaki a jó magyar népet.
Blyan: Nekem a Surface is frissít kb. fél napja, úgyhogy nálunk MS karácsony van húsvét hetében.
pzstm: Az nem jó. Appot a magyar népnek.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
savoo
addikt
Na, nekem is felkúszott!Lfaszt, újból adatok áttelepítése.[ Szerkesztve ]
-
zsoltek
aktív tag
Ajaj 550 mega a második fogaskerekezés előtt. Elég lesz az?
Huawei P30
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest