Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #74266624

    törölt tag

    Idén március óta használok wp8-as telefont, alapvetően szeretem a rendszert, volt már 620, 820, jelenleg 920-at nyúzok. Viszont mindháromnál előfordulnak az alábbi idegesítő furcsaságok:

    1, mp3 hallgatás közben véletlenszerűen egy adott zeneszám vége előtt 2-3 másodperccel megáll a lejátszás és nem megy tovább magától, csak ha én léptetem. (androidos telefonon ilyet sosem tapasztaltam, szóval nem hiszem, hogy az mp3-ak hibásak)

    2, zenehallgatás közben ha jön bejövő hívás, kihúzom a fülest, zene megáll, beszélek. Befejezem a hívást és a telefon folytatja a zenelejátszást még mielőtt visszadugnám a fülest. Hazafelé vonaton külön örülnek nekem, mikor 22-es hangerőn tolja Snoop Dogg :)

    3, az fm rádiót (620-ba nincs) ha kihangosítom majd megállítom és kilépek belőle, hiába dugom be a fülest legközelebb, lazán kihangosítva megy. Szintén a vonaton néznek rám kedvesen. :)

    4, az fm rádió van amelyik adónál (Petőfi) kiírja az éppen játszott zeneszám címét is, de pl. Music Fm, Class már nem. (galaxy S2, S3 mindenhol kiírta) Nem értem ha a Lumia tudja miért nem mindenhol írja ki.

    5, ha nincs csatlakoztatva füles és bemegyek a beállítások \ hang menübe az általam beállított eq visszaugrik "nincs"-re

    Persze együtt tudok ezekkel élni, csak azért bosszant.

Új hozzászólás Aktív témák