- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbukta77
addikt
Telepitettem a sysapp push- al a gyorsnezetet ami mint kiderult nem mukodik. Viszont a rendszerbe epul. Hogy tudom en azt torolni? Minden inaktiv benne igy nincs ertelme. Elore is koszi.
Lumia 520„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
szőröscica
addikt
Még mindig nincs xbox music a telefonon.
-
pushalias
addikt
válasz szőröscica #26204 üzenetére
Na de milyen telefonon?
-
no1r
őstag
válasz szőröscica #26204 üzenetére
én el is felejtettem, aztán egyszer csak lett... szerintem te is felejtsd el hátha ez a trükk
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
moleculez
veterán
Szervusztok! Az lenne a kérdésem hogy a wp8-al tudok használni valamilyen külső BT billentyűzetet?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Воланд
titán
700 euro lesz az olaszoknal a 1520.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #26211 üzenetére
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #26213 üzenetére
Mert ha magasabb leszel, akkor.... Nem látom az összefüggést
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
legiaap
félisten
Azért remélem nem jövőre kiadnak értelmesebb méretben is telefont, mert ez a tepsimizéria kész katasztrófa.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #26216 üzenetére
én még nyáron megnéztem a galaxy megát és simán vállalható, persze kicsit nagy de lehet használni pedig nem vagyok túl nagy ember én sem. a sony z ultra viszont már kezelhetetlenül nagy még nekem is a 6 .44 mérettel. A lumiakra kivancsi leszek.
-
btudos
nagyúr
válasz legiaap #26217 üzenetére
Nálam 5" a határ, de igazából már az is sok. Kb. a HTC One mérete a maximum, ami nekem kényelmes. Remélem mikor eljön a csere ideje, lesz valami normális cucc, bár addig még bőven van ideje a Microsoft-Nokiának értelmesebb kínálatot összerakni.
-
Lall
veterán
válasz mukibuci #26222 üzenetére
Ma kezembe vettem a Radar-t és a feleségem 610-én is állítanom kellett valamit. Bohóctelefonok, bohóckijelzővel. Kell majd egy piros 1520. Széjjelrajoskodom magam.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #26211 üzenetére
en mostmar megvarom a 8.1-et, addig marad a tuzvillam.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
legiaap
félisten
Amúgy vicces, hogy eddig több csaj kezében láttam tepsifónt, mint pasiéban.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Lall
veterán
Hátuljára ragasztok soft ütőről leszedett gumit, hogy tudjak nyesni + pörgetni és akkor mehetünk.
tailor: Dehogy megy. Annyi van már a rovásán... Olyan csélcsap, Hübele Balázsoknak nem járja a szép új fej, mint amilyen Ő.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Kasya
nagyúr
Valakinek van ötlete, hogy importaljam a HERE-be a csillagozott Google lokációimat?
-
törölt tag
Egy "csodálatos" Lumia 820-al szenvedek éppen. A teló tegnap vissza lett állítva gyárira. Ma beüzemeltem újból és az sd kártyámra másolt zenéimet duplán mutatja a zenelejátszó.
Már formáztam a kártyát, kikapcsoltam a telefont, újra felmásoltam és ugyanaz. Mit lehet tenni azon kívül, hogy szétcsapom egy baltával és veszek holnap egy androidos telefont?!
köszi
-
btudos
nagyúr
Nem is tudtam hogy a zold 625 matt, baromi jol nez ki, nem gondoltam volna hogy valaha tetszeni fog egy zold Lumia, a 620 csillogos hatlapja utan
-
szoporiz
tag
válasz Pttypang #26244 üzenetére
Lumia 720 előreláthatólag nem lesz a Magenta termékpalettáján
Üdv! Zoli(egy magentadolgozó)Ha írok légy oly kedves és válaszolj! Van egy negatívom igen: A vásárló szerint nem kellően csomagoltam:/ Tanultam belőle! Korrektség mindenek előtt! Ettől különbözik a sikeresség a nyerészkedéstől!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest