- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
addikt
válasz btudos #26948 üzenetére
Fogd már fel: ha akár csak egyetlen embernél nem működik, akkor az egész rendszer szar. Ha x+1 embernél működik, akkor azok hazudnak. Problem solved.
(#26949) mbale Neked nem működik? És? Milyen magasságból sz.rom le, hiszen nekem működik? Fals érvelés? Hogyne, de a tied az persze nem.
[ Szerkesztve ]
-
MikeRenton
tag
Miként lehetne megoldani, hogy ha a telefonomat egy tárgyra ragasztott NFC matricához érintem, megszólaljon a készüléken egy adott hanganyag (rövid, pár szót tartalmazó dologról beszélünk) ?. Ami még fontos, hogy ne kelljen "play" gombokra tapizni, bőven elég a WP kötelezően felugró elfogadási kérelme NFC interakció esetén.
-
batai15
félisten
Mit lehetne azzal kezdeni hogy a fotók,képek ne 4x legyenek benn a galériámba?
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz Kyller #26963 üzenetére
SMS? A Messages/Üzenetek részbe érkezik, ahogy azt kitalálták a MS-nál. Így is kell működnie.
(#26964) polonic
Próbáld meg leválasztani, menteni, telefonon kikapcsolni, aztán vissza. Más ötletem nincs. Nekem is csont nélkül megjön minden alkalommal, 3-4 mp-es késéssel az böngészőhöz képest.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
pethYeti
addikt
Nah újra megy a face cset, annyit csináltam, hogy kikapcsoltam teljesen az takarékos üzemmódot és újraindítottam a telefont.
-
marcusa
addikt
válasz batai15 #26954 üzenetére
Nekem az elején egyszer a zenéket duplázta meg...
Úgy oldottam meg, hogy mindent lementettem a kártyáról, majd töröltem mindent, és formáztam a kártyát. Újraindítottam a telefont, hogy érzékelje, hogy semmi sincs rajta, majd visszamásoltam mindent, és megint újraindítottam, azóta jó:-)
-
moleculez
veterán
Természetesen az órat visszaállitottam, azert szolt is, amit eddig leirtatok azt mind probaltam, de semmi... Az fb chat nemis annyira fontos, csak bosszant ha valami nem stimmel a telon, az hogy az ora mitol allitodik el, es mitol nem all vissza(csak kezi beallitassal)az jobban aggaszt...
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
törölt tag
Sziasztok!
Ha a beállítások / tartózkodási helyben kikapcsolom a GPS-t, akkor a térkép alkalmazásoktól is eltiltom, meg a készülék megkeresésétől lopás esetén?
Azért kérdem, mert utóbbi két funkciónál külön-külön be lehet állítani, hogy engedélyezem-e a GPS használatot vagy sem.
Ki akarnám kapcsolni az olyan felesleges GPS használatot, amit egyes appok használnak...de a térkép és a telefonkeresés működjön.OFF : iOS-ben minden egyes appnál be tudtam állítani, hogy használja vagy sem a GPS-t. Így esetleges akkumulátor merítést akadályoztam meg.
Köszi
-
Blyan
félisten
válasz pushalias #26980 üzenetére
Nyilván mindent könnyen le lehet söpörni az asztalról a nem komolyan mondtam/írtam kifogással. Általában beválik.
Hé, de ha ettől minden visszatér a normál kerékvágásba, én sem mondtam komolyan.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
btudos
nagyúr
válasz #18001664 #26983 üzenetére
GPS nem megy feleslegesen, csak ha az adott app kéri (pl. időjárás csempe, ami lekéri a pozíciódat), egyébként hiába van bekapcsolva, standby módban van, vagyis nem fogyasz szinte semmit. Cserébe ha kikapcsolod, valahányszor használnád, vissza kell kapcsolnod manuálisan.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
Blyan
félisten
válasz #18001664 #26988 üzenetére
Ne parázz, pont annyira eszi a GPS-t a WP, mint a iOS. Csak itt nincs appszintű engedélyosztás, illetve van, ha az adott fejlesztő ezt magába az alkalmazásba tette.
Kikapcsolható, ha nem kell és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
nbukta77
addikt
Egy kis erdekesseg!
http://m.sg.hu/cikk.php?cid=100999
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
ágyipoloska
csendes tag
Sziasztok, Nokia Lumia 820-as telefonom van és még mindig azt írja a telefonfrissítésbe hogy a telefon napra kész pedig csak wp 8 van rajta és 8.1-nek kéne lennie. Valaki tudna segíteni?
-
pzstm
titán
válasz ágyipoloska #26993 üzenetére
nem kellene 8.1-nek lennie. Nem tudom hol hallottál ilyenről...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
btudos
nagyúr
válasz ágyipoloska #26993 üzenetére
Dehogy kéne 8.1-nek lennie
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
saiyajin
senior tag
válasz ágyipoloska #26996 üzenetére
Lesz wp8.1, varhatoan jovo ev elejen. Ha minden jol megy lesz lumia 820-ra is.
Talan az asztali windows kavart meg, arra most jelent meg a 8.1."I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten