- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #26852 üzenetére
a plazmatévét cserélné erre
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
vegyen mindenki nokiat!
en ma majdnem vettem bb-t, pont a felvasarlasi hirek miatt, de gyorsan visszavontam a megbizast.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
-
pzstm
titán
ugyanolyan az igaz, de az nagy pozitívum lenne ha tényleg 1GB RAM-ot kapna (s a 620, 625, 720 meg 512-vel lenne csak...)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Peter Kiss
őstag
Valakinek ötlet, miért nem akar menni a mobilnetem Lumia 820-szal (EE-s mobil T-s SIM)? Droidos telefonba rakva a kártyám minden megy szépen, itt meg meg sem mozdul. Nem találok semmilyen tiltást, amit ne oldottam volna fel, hálózati ikonként látszik, hogy látja a 3G-s hálózatot.
-
daniel909
addikt
válasz Peter Kiss #26866 üzenetére
nekem is szokott ez a bug lenni de restart megoldja.
(#26868) Athlon64+: egynek is igazából. hát akkor nem tudom.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
consono
nagyúr
válasz Peter Kiss #26868 üzenetére
APN beállítás?
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
batai15
félisten
A telo miér 4x meg a képeimet?
-
Peter Kiss
őstag
Sry, APN beállítás.
-
daniel909
addikt
válasz Pttypang #26872 üzenetére
semmire nem eleg az 512mb
(#26876) Lalll: nem sokkal. példa: nexus 7, 2gb ram = minden megnyitott app szépen fut a háttérben, nincs újratöltődés.
wp, 512mb ram= a böngésző folyton újratölt, appok szintén. kb semmit nem tud benn tartani. nagyon hamar lecsoffad, és elkezdi bezárogatni a dolgokat.[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
-
batai15
félisten
Van egy kis gondom. Telefonon keresztül képet állitotam be profilnak az fbre. Az én csempe is frissült,igen ám de a suttyója vissza állitja az előtte lévőre..
-
daniel909
addikt
válasz mukibuci #26877 üzenetére
igen a kitkatnek elég, ugyh van remény...
(#26881) Integrale: fura nekem magától átáll az én csempe. elsődleges a fb, ha ott nincs képem akkor beteszi az ms fiókhoz rendelt képet.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz nbukta77 #26878 üzenetére
Nem cseréltem semmire. Odaadtam a feleségemnek.
maci: Lehet, bár akkor nem így indultam volna el az 1GB-al vagy a 625-öt is azzal adtam volna ki. Nem jó ez így, macikám...
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
-
savoo
addikt
No, ma én is upgradeltem WP8-ra.
-
tybsen
addikt
válasz daniel909 #26875 üzenetére
ezzel mondjuk teljesen egyetértek, jó lenne ha nem kellene mindig újra töltődnie mindennek. a nexus 4-nél (szintén 2 GB) sokszor az este bezart oldalt masnap reggel is villamgyorsan megnyitja, szinte várni sem kell, de persze ennek nyilván napközben van értelme amikor több alkalmazás között váltogat az ember. nem mondom hogy nem lehet élni az 512-vel, de azért sokkal kényelmesebb lenne ha több lenne. ettől függetlenül továbbra is nagyon meg vagyok elégedve a lumia 625-tel.
-
Jones12
csendes tag
Sziasztok!
Hol találok beállítási lehetőséget arra vonatkozóan, hogy a Skype videóhíváskor az ellenfelem lásson engem? Én látom őt, de engem nem lehet (Lumia 820)?
Köszi -
daniel909
addikt
válasz Jones12 #26891 üzenetére
áthúzott kamera ikonra kell kattintani [link]
te nagyon béna MS! kérlek oldjad már meg, ha gépen skypon csetelek valakivel, WP-re nem érkezik meg az üzenet! köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
kiiso
tag
Erre valaki?
-
daniel909
addikt
szerintem sehogy. az ms nem igazán kedveli a google-t. és szolgáltatásait.
esetleg szedj le a marketről más naptár appot, talán az tud majd valamit kezdeni a dologgal[ Szerkesztve ]
-
Hammy
tag
Outlook.com-on az Importálásban megadod az Előfizetésnél (Subscribe) az URL címét.
[ Szerkesztve ]
-
-
dejaris
addikt
válasz Pttypang #26899 üzenetére
Eloszor en is ugy voltam vele, mint te, hogy csak a jatekoknak kell, felesleges. Aztan rajottem, hogy szinte mindig elfogy a RAM. Konkretan ha csak az ie-t hasznalom, akkor mar 3-4 lapnal folyamatosan ujratolti az oldalakat. Alkalmazasokat valtva szinte mindig betolto kepernyot latok. Mikozben egy 1GB RAM-os keszuleken ilyenek nincsenek. Erdekes, a wp7 512MB RAM-mal ha a fejre alltam sem toltotte ujra a lapokat, akkar hetekig letoltve megmaradtak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.