- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz dejaris #25900 üzenetére
Félek, ha integrálják akkor nem lesz jó vége. FB chatet is integrálták, azt mi lett belőle... Egy évig nem is ment a szolgáltatás, és még olyan alap funkciót se tud, hogy kiírja mikor ír az ellenség valamit, mikor nézte meg az üzenetet, vagy hogy a csoportos üzenetek kezelve legyenek, vagy képet küldeni, vagy.... Külön appot bizonyára könnyebb funkciókkal bővíteni. Ha nem lenne integrálva, talán lenne remény egy értelmes FB messengerre, de így semmi esély rá.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
daniel909
addikt
válasz Oppenheimer #25902 üzenetére
hát jah. nagyon kéne egy fb messenger app. szörnyen fapados a beépített. és az a vicces, hogy sokan itt annak örülnek ha működik pedig ugye ennek alapnak kéne lennie.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Alexios
veterán
válasz Oppenheimer #25902 üzenetére
meg minek integrálni? pont arra csinálták a voip apit hogy ne kelljen integrálni, és úgy működhessen mintha gyári lenne
-
kuncsaku
csendes tag
válasz Alexios #25904 üzenetére
Szerintem azért jó integrálni, mert akkor ugyanúgy néz ki a voip is, mint a rendszer. Tehát ha telefonálni akarsz a voip rendszeren, akkor ne kelljen futtatni a babakék Skype programot, vagy dózsalila Vibert, ami egy teljesen más malaccal, vagy ui-val rendelkezik. Nekem ez tetszik is. Bizonyára észrevette mindenki, hogy az Outlook webes felülete is olyan mint a telefon. És ezért csempés a PC-n a Windows 8. Aki megnyitja, az bizony Lássa, hogy Microsoft terméket használ. Sima manipulatív megoldás, nem is mai találmány. Ezért egyformák a gyorséttermek, a bevásárlóközpontok. Mert az ember alapvetően nem szereti a változást nagy volumenben. Ha meglátja az ember a nagy sárga M betűt, akkor már csorog is a nyála és tudja, hogy bárhol a világon bemegy egy ilyen étterembe, akkor mire számíthat. Ugyanez van a Microsofttal is. Integrálják és akkor egyforma lesz. Én fel se teszem a Facebook appot, hibátlanul megy a beépített is. És minek fusson mégegy program a háttérben? Azt meg letojom, hogy mikor írta valaki az üzenetet. Elolvasom és kész. Kijelzi a rendszer ha új üzenet van. Ennyire ne legyek már kocka, hogy az érdekeljen, hogy mikor írta Jakab az üzenetét. A képküldés meg minek bele? Ott az email. Még annak is lehet képet, hangot, videót küldeni, akinek nincsen skype, viber, linkedin, Twitter, Facebook, MSN, iwiw, chat.hu, hoxa, Prohardver, It cafe, Vatera, jofogas.hu, stb stb fiókja. Annyira nagy dolog beírni Facebook uzenetbe, hogy "küldtem kepet emailben"? Ugyan már. Sok ember jó dolgában csak sír meg panaszkodik. Sírva vígad a magyar. Mekkora mondás. Azt meg nem tudtam, hogy a WP az olyan mint a kokakóla, a gyártó névre szólóan adja ki. Ez Gézának. Neked Géza nem adunk rendes pusht, rábsztál, leülhetsz. Béla szevasz, te kapsz pusht, jól van, szaladj. Nos Gizike. Veled mit csináljak? Jó. Nagy a melled, de nem vagy túl okos, most a héten kapsz pusht, jövő héten nem, aztán majd megint kapsz. Ez tényleg igy van?
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
Tisztelettel szeretnem megkerdezni, hogy milyen elonyei/hatranyai lennenek annak, hogy ha USA regiora valtanam a fiokomat? Elore is koszi a valaszokat.
Forget about it
-
tybsen
addikt
válasz kuncsaku #25906 üzenetére
"Ez Gézának. Neked Géza nem adunk rendes pusht, rábsztál, leülhetsz. Béla szevasz, te kapsz pusht, jól van, szaladj. Nos Gizike. Veled mit csináljak? Jó. Nagy a melled, de nem vagy túl okos, most a héten kapsz pusht, jövő héten nem, aztán majd megint kapsz"
En meg most lattam egy rozsaszin christina aquilera-t.
-
Jones12
csendes tag
Szinkronizálva vannak a névjegyek a Facebookkal. Ki lehet mazsolázni azokat a névjegyeket, akiket csak ismerek, de nincs a száma meg nekem? Nem engedi törölni, viszont teljesen feleslegesen virítanak a névjegyzékben.
Köszi
-
freelanced
addikt
Hali! A Nokia 520 / 620 / 720 között mi a fő különbség?
Tehát megéri az a plusz 20-30 ezret?
Mivel épp az 520 tesztben olvastam, hogy a sebessége kb. olyan mint a drágábbaké.
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
batai15
félisten
válasz freelanced #25912 üzenetére
Jobb kijelző, kamera ,tárhely nfc, vaku etc.
-
veterán
válasz freelanced #25912 üzenetére
Mindegyik sebessége ugyanolyan kb, mivel nem laggol egyik sem. Ez nem droid, itt más tulajdonságokban különböznek.
Everybody lies.
-
kuncsaku
csendes tag
válasz Jones12 #25911 üzenetére
Igen. Vagy akiket meg akarsz tartani vedd fel kontaktnak, majd a névjegyek beállításaiban kapcsold ki a Facebook kontaktok mutatását. Azért nem értettem a problémád elsőre, mert én nem veszek fel Facebookon boldog-boldogtalant, csak azt, aki valóban fontos. Sőt, akinek nincs képe, azt is kipöckölöm. Olyat nem játszok, hogy rólam minden adatot lát, én meg bámuljam a szürke kockát. Ha nem méltat annyira, hogy megmutassa a képét, akkor kívül tágasabb.
-
veterán
7.8-as fejlesztői környezethez sorrendben kell felrakni a 7.1, 7.11, majd a 7.8-asat? Vagy a 7.8 tartalmazza az előzőeket?
Everybody lies.
-
veterán
válasz Oppenheimer #25919 üzenetére
7.8-as eszközöm van. Szakdolgozatnál lehet, hogy hasznos, ha mondjuk a telefonon is meg tudom mutatni, hogy némmá há ez működik.
[A lapos, amivel dolgoznék rajta, mikor nem vagyok itthon, meg nem képes futtatni a 7.8as emulátort, így a telefonon kéne tesztelnem ][ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Tim82
félisten
-
veterán
válasz mukibuci #25923 üzenetére
Ha gma900 van a laposban, akkor a proci se lehet valami erős, na meg ehhez jön még a kevés ram, így a w8 már szóba se kerülhetett, a proci nem tudja a kellő utasításkészleteket se
Két lehetőségem van, vagy a 8ra fejlesztek, és nem tudom tesztelni élesben, csak az asztalin, és csak az emulátorral, vagy 7.8 és akkor tudom tesztelni emulátorral az asztalin, meg élesben a telefonon a lapossal.
Hozzá jön még, hogy elég nagy leégés lenne, ha a védésnél nem tudnám futtatni az emulátort, mert a rendelkezésre bocsátott eszköz nem lenne képes futtatni.
[Tudom, ez az iskola problémája, de nem szeretnék előtte 2 nappal ott állni, egy bemutathatatlan programmal.. Akkor már inkább régebbi rendszerre fejlesztem ]Everybody lies.
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Tim82
félisten
válasz Pttypang #25924 üzenetére
Wikipedia szerint* kell, hogy tudjon PAE-t a T43-adban lévő proci is. Én sem állítottam mást másfél hete.
Sőt, azóta rémlik, hogy HA-n konkrétan láttam Win 8 "próbaverzióval" telepített T43-at is. Egy próbát érdemes lenne vele tenni.
* Revisions of the Dothan core were released in the first quarter of 2005 with the Sonoma chipsets and supported a 533 MT/s FSB and XD (Intel's name for the NX bit) (and PAE support required for it was enabled, unlike earlier Pentium Ms that had it disabled). These processors include the 730 (1.6 GHz), 740 (1.73 GHz), 750 (1.86 GHz), 760 (2.0 GHz) and 770 (2.13 GHz). These models all have a TDP of 27 W and a 2 MB L2 cache.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
veterán
A jó kérdés, hogy vajon jobban futna-e, mint a w7..
Akkor azt említetted, hogy talán fut, nekem pedig nincs érvényes w8-am, csak hetes
A jelenlegi fagyások mellett egyenlőre inkább nem erőltetném a tesztelést, előbb rá kellene jönnöm a hiba okára, talán jövő héten lesz rá időmEverybody lies.
-
Tim82
félisten
válasz Pttypang #25929 üzenetére
Akkor még nem néztem utána biztosra, hogy tudja-e a PAE-t a laptopodban lévő CPU.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
pzstm
titán
valaki elmeséli nekem, hogy a camera roll hogy van magyarra fordítva a WP8-as telefonokban? (fényképalbum?)
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
laccy88
senior tag
üdv Srácok!
elfelejtettem, hogyan is lehet wp 7.5/7.8 alatt a hívásvárakoztatást bekapcsolni... azt hiszem valami hálózati kóddal, de nem tudom mivel -
batai15
félisten
http://www.wpcentral.com/microsoft-working-windows-phone-remote-desktop-client
Jöhetne! -
rootkiller
őstag
Szevasztok!
Mondjátok már meg legyetek olyan szívesek, hogy mostanság a Viber hogy teljesít WP8-on...
Köszi!
Artengo TR 990 Pro
-
polonic
félisten
-
Воланд
titán
válasz rootkiller #25938 üzenetére
szia
jol
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
daniel909
addikt
Nekem jol csqk nagyon lassan nyilik meg. Uzenetekrol jon a push. Hivas altalaban 3. Probalkozasra sikerul.
Alapvetoen meg mindig kin hasznalni, persze ha ninca korulotted ios vagy droid eszkoz amin vibert hasznalsz akkor megszokhato.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
veterán
-
tybsen
addikt
Nalam neha kesik kicsit de eddig megjott minden uzenet vagy azonnal vagy minimalis kesessel. Viszont minden uzenetnel jon egy hibauzenet ("hiba tortent") is amit le kell okezni (neha 2-3x is egymas utan) es csak azutan latni az uzenetet. Van meg valaki aki talakozott ezzel?
[ Szerkesztve ]
-
mbale
tag
-
tybsen
addikt
válasz rootkiller #25944 üzenetére
Ami meg feltunt, hogy jobban mutatja a wp-s verzio az utolso online allapot idopontjat, mint az androidos verzio (ami mindig online-nak mutatja a kapcsolatokat es nem az utolso feltunes/bejelentkezes idejet jelzi ki).
mbale
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Egyébként ez mitől lehet? Mármint a szar push a WP-n. Mi válthat ki egy ilyet a rendszerben? Ez valami szerveroldali hiba, vagy az oprendszer van szarul megírva, esetleg az alkalmazás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.