- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz Bjørgersson #29148 üzenetére
Katt.
Egyik este pont ezt álmodtam, hogy i5-re váltok. De inkább Nexus 5 jön szóba.
Mondjuk a mostani N4-et totál felesleges leváltani, teljesen kiszolgál.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Bjørgersson
félisten
válasz catroot #29151 üzenetére
Pfoh, ennyit költeni telefonra..
Én Logoutról vagyok, de nem dobál sehova.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Blyan
félisten
válasz catroot #29151 üzenetére
Miért nem veszel, szaré eladod a 4-et rádobsz megint annyit és meg is van.
Én meg be vagyok sózva, mert holnapnál előbb nem lesz a kezemben a prosodó szar képeket csináló fostalicska 920 és már izgulok.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
dejaris
addikt
-
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #29146 üzenetére
még 50 percet a fórum is nyitva van, ott is ingyen van
catroot: ha S3-ad van, akkor még a csajok is pucéran nyitnak ajtót
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Bjørgersson
félisten
válasz mukibuci #29158 üzenetére
Hadd ne menjek már be Derecskéről.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
catroot
veterán
Mert egyszerűen nem érné meg. Totál nincs értelme eladnom. Annyira nem jobb az 5, hogy vegyek. Viszont most úgy néz ki, hogy sikerül végre megszabadulni a T-től.
Most olvasom, hogy Te az i5 vételre céloztál akkor?
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz catroot #29160 üzenetére
Nem, a nexusra gondoltam. Ekkora droidhuszarnak sose ajánlanék szifont.
Valóban nincs értelme lecserélni, ha csak gyúrsz a full HD-ra.
Az uzemidod milyen, mert abban elég gyérnek tűnik a Nexus.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
catroot
veterán
Pedig most agyalok még egy 5C-n. Az 5S túl drága (persze az 5C sem olcsó). Használtan nem merek venni sima 5-t. Gondolom tudod miért.
Az üzemidő? Estére azért már etetni kell , 15-20%-ra csökken a töltöttség.
Az ios milyen ilyen szempontból?
-
Tim82
félisten
Nem, a nexusra gondoltam. Ekkora droidhuszarnak sose ajánlanék szifont.
Ólálkodunk a Moto G topikban, majd droidhuszározunk? Na szép.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Blyan
félisten
Annyira olcsón van és nagyon egyben van így gondolkoztam rajta, de én nem vagyok droid huszár.
catroot:
Gondolom azért nem akarsz sima 5-öt, mert kopik, mint a picsa.
A C jobb üzemidejű, mint a sima (kicsit jobb akksi van benne), szóval az azért biztosan bírja annyira, mint a Nexus.
Nekem a 4S nagyon merült, de amúgy is eléggé hajlamos volt.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz Pttypang #29174 üzenetére
Nem nyugtatlak meg.
-
catroot
veterán
Egyébként ami tetszik a szifonokban az az, hogy tartják az árakat.
Itt van a T-m. 120-ért vettem pont egy éve, most meg annak örülök, ha 45-ért kell valakinek.
És valahol ettől félek az N4 esetében is, ha majd pl. egy év múlva el akarom adni, rohadt mód bukok rajta.
-
Blyan
félisten
válasz catroot #29178 üzenetére
Hát, nem tudom mennyiért vetted az N4-et, de kb olyan 50 körül megy majd el év vége felé. Ha patent.
A 4S-t 70-ért passzoltam el pl (volt bukó rajta, mert 130-ért vettem, illetve lett volna, ha nekem pénzbe került volna), most a 920 90-be van (szintén nem én fizettem), átvétel rögtön már örülnék ha 75-ért elvinné bárki.[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
Ma megnéztük az Árnyékügynök című filmet, ha jól lattam a srác egy 920 al nyomja. Elég jó film,csak nem kell tőle túl sokat várni
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz cattus #29185 üzenetére
Az egyenlőség nevében...
(#29184) istnag
Nem jellemzőek az ilyen csavarok, legalább is, ha a Harrison Fordos és Ben Affleckes filmekből indulok ki.
De gondolhatok akár a Connerys Vadászat a vörös októberre filmre is.Feszült és izgi, ez kell egy politikai thrillertől. Vvagy mik is ezek.
[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
olyan szellős itt minden.
-
dejaris
addikt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest