- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
addikt
Ilyen száraz év végém még nem volt. Hétfőn lesz pár deci bor, azt leszámítva kábé újév első vagy második hetéig semmi nem lesz december közepe óta. Szintén azóta igyekszem elfüstölni egy doboz cigit, és már majdnem a felénél tartok.
(#28201) Barthezz2 Nem úgy volt, hogy idén április elseje fog péntek tizenharmadikára esni?
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
Hát ezen sírok.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
polonic
félisten
Schumacher kómában van a baleset után.
-
dejaris
addikt
válasz SpongyaBob #28212 üzenetére
Emlekezem mikor eltorte a labat. Akkor is 6 hetre ra mar versenyzett. Nem kell felteni.
-
btudos
nagyúr
Ilyenkor orulok, hogy ha meggondolatlanul mentem is szuzhavazni, mindig megusztam nagyobb gond nelkul. Remelem felepul, elvileg maganal volt a baleset utan, szoval van remeny.
dejaris: Mi a rak tortent a pofazmanyoddal
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
gzbotii
nagyúr
válasz btudos #28215 üzenetére
Na ja...regebb amikor sieltem szuz havon, fak kozott nekem is volt par nagyobb esesem es olyan amikor osszevegyultem a bokrokkal (egyszer meg egy kb 3m ugras kozben silec nelkul maradtam - lecsatolodott a labamrol) de mindig megusztam epp borrel.
Remeljuk felepul
dejaris: miaz, megoregedtel
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
dejaris
addikt
válasz SpongyaBob #28216 üzenetére
De az eletereje es a felepulesi sebesessege elkepeszto.
Meguntam az elozo avatart, na.
-
dejaris
addikt
válasz polonic #28221 üzenetére
Akkor 12 het A lenyeg, hogy nem epul fel egy atlagos ember ilyen hamar.
Crytec: Egyszer cserelek egy evben es mar ilyen rosszakat feltetelezel rolam
Rubbi: Hat nem szerencses, de en nem agodnek a rokonok helyeben, barmennyire sulyos is. Pikkpakk labra fog allni. Meg a vegen bejelenti, hogy ujra elindul jovore
[ Szerkesztve ]
-
-
negyedes
addikt
válasz dejaris #28230 üzenetére
mit vartal? szarszung partner csak meg nincs rajtuk a kek polo. amugy: flanco, altex, mediagalaxy reszben emag mind samsung partner es a samu polojat viselik melo kozben. es persze hogy mindig samsungot akarnak neked eladni.
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
MODERÁTOR
Pff.. vannak észember FB-n.. Egyik eladós csoportba beírt egy arc, hogy gamer PC-t keres, ha valaki tud, segítsen. Kommenteltem, hogy ez kissé tág fogalom, mert játszani mindegyiken lehet. Visszaírt, hogy nyilván nem angry birds-el fog játszani..
Neeem? Hát akkor tessék:CPU: INTEL Core i7-4930K, hűtő: TR Silver Arrow SB-E Extreme, Lap: ASUS Rampage IV Formula, RAM: 2x4gb corsair low profile cl9 1600mhz, hdd: wd red 2tb ssd: Crucial m500 120gb, vga:
SAPPHIRE 31004-41-40G FirePro R5000 2GB GDDR5 PCIEEVGA 03G-P4-2883-KR GTX780Ti 3GB GDDR5 SuperClocked PCIE , táp: Corsair ax 850w, ház: SilverStone Raven 3, bill: ROCCAT Ryos MK Pro, egér: RAZER Mamba 2012 (4G) Ez úgy ~750k[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
gzbotii
nagyúr
Az milyen, mar, hogy a holgyemeny nem hasznalja az en fogkefem, mert az fujj...de a fejlovessel nincs baja Logikus elvegre...
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest